Što me iritira ovaj torrentsnatch! Koji god uzmem torrent, uvijek me zapadnu neki torrenti sa malo ili nimalo leechera pa nemam nikome seedati.
Tako da mi upload praktički 0 kod njega. Istina da je noratio tako da mi je potrebno seedati samo 48h i ne moram misliti na upload i ratio. No glupo mi je da sad imam ratio ispod 1 zbog toga.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma zaskocile me neke pice pa nisan stiga 
Nesmiš kasnit na poso jesi čua!
Neće Mario stić "obaviti što treba",poslat će ga klinac u krevet 

trololololololololollololololloo!!!!! 

Nesmiš kasnit na poso jesi čua!
Neće Mario stić "obaviti što treba",poslat će ga žena u krevet 

trololololololololollololololloo!!!!! 

Mali ispravak... 
pa ipak je on papučar 
Pustit ću Alisera, neka ga poj*be. 
E sad je nadrapao. Ništa nak si nabavi Karamazova i uživa.
Di ćeš prvi dan zakasniti na posao. Moraš se debelo iskupiti ako nećeš da ti odbijemo od plaće (0 kn, prema tome visiš nam 100 kn).
Di ćeš prvi dan zakasniti na posao. Moraš se debelo iskupiti ako nećeš da ti odbijemo od plaće (0 kn, prema tome visiš nam 10000 kn).
Zar i tebe moram ispravljat? 
Vecer.
Moja Nokia mi se sve vise svidja. Na ovome Ovi Storeu ima svega i svacega. A mozda sam samo impresioniran jer ga po prvi put koristim, ipak za Android ima mnogo vise aplikacija.
E noćas sam long runer, moram iscrtati neki shopping centar.
Mali ispravak... 
pa ipak je on papučar 
Tako ti je najbolje u životu, nema sekirancija i briga. Ima to svojih prednosti, shvatit ćeš jednom.
Cekajte moj upload,stize materijal pun macaka.
Ma mi ocemo zemske ne macke
Di ćeš prvi dan zakasniti na posao. Moraš se debelo iskupiti ako nećeš da ti odbijemo od plaće (0 kn, prema tome visiš nam 10000 kn).
Zar i tebe moram ispravljat? 
Kad je cjenik kod tebe, bubnuo sam onako iz glave.
Vecer.
Moja Nokia mi se sve vise svidja. Na ovome Ovi Storeu ima svega i svacega. A mozda sam samo impresioniran jer ga po prvi put koristim, ipak za Android ima mnogo vise aplikacija.
Nabroji mi neku od aplikacija koja ti treba a da je nema na Oviu. Imaš besplatnu navigaciju koja funkcionira ko curica i ne moraš tražiti ključeve i ine začkoljice skineš i jednostavno radi.
Kad je cjenik kod tebe, bubnuo sam onako iz glave.
Bolje bubni koju nulu više... 

e vidite problematiku...
"Unfortunately your age and sex can't be changed after creating an account short of creating a new account. This is probably to deter minors temporarily from changing their age to view videos they shouldn't be viewing after getting to an 18+ video."
Bolje bubni koju nulu više... 
Primio na znanje gospon blagajnik.
Treba od nečega i živjeti.
Slike su u starom postu editane par postova iznad,molim misljenja?
e vidite problematiku...
"Unfortunately your age and sex can't be changed after creating an account short of creating a new account. This is probably to deter minors temporarily from changing their age to view videos they shouldn't be viewing after getting to an 18+ video."
Onda ću pričekat pola godine. 
Primio na znanje gospon blagajnik.
Treba od nečega i živjeti.
Naravno. I nikad ne škrtari sa nulama!! 
Slike su u starom postu editane par postova iznad,molim misljenja?
Ona nastavnica... potrošio bih ju kao seljak poticaje. 
većer, fora je ovaj vlad0-ov skin za forum
Nabroji mi neku od aplikacija koja ti treba a da je nema na Oviu. Imaš besplatnu navigaciju koja funkcionira ko curica i ne moraš tražiti ključeve i ine začkoljice skineš i jednostavno radi.
Istina. Za sada sam stavio Maze Lock, Skype, Facebook chat te Decibel meter.
Cekajte moj upload,stize materijal pun macaka.Ako mi budete plakali da ovo nevalja sve cu vas istuc,ovo je pomno odabrano :P
Bok svim nehrkalicama, opet si natovaril puno Curetaka iz Japanera ti bokca fučkaj ga.

i kakve su cure veceras?
Jesmo ti rekli da ocemo slike sa jeftinog fotoaparata,nekog starog moba,nesto tako jeftino.
i kakve su cure veceras?
S previše robe na sebi.
UJUTRO u 7:15 vec moram bit na treningu majku mu
Jesmo ti rekli da ocemo slike sa jeftinog fotoaparata,nekog starog moba,nesto tako jeftino.
Ima da te nema kad dođem u Pulu. 
Bacam se u potragu za malo oskudnije obucenim curama 
Ima da te nema kad dođem u Pulu. 
Zašto?
Zašto?
Ukrao si mi avatar. 
Zašto?
Ukrao si mi avatar. 
Nisam. Ostao je kod tebe,samo sam ga kopirao 
Nisam. Ostao je kod tebe,samo sam ga kopirao 
/facepalm^125