Eto, podesio sam si novi flashani mob kako mi spada. Sad lipo nek se puni.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ti flashaš mobitel? Ajde, nisam jedini ovdje
E stvarno sam razočaran u žene totalus!
Ima li igdje tutorijal kako postat kreten i dvolični gad? Ako ima molim da mi preporučite
nabavi 2 cure i varaj ih sa još dvije postrance... to ja trenutno radim i na dobrom sam putu x)
Pa tko će nas onda spasiti, neće valjda pasti sve na moja ostarjela pleća. Mislim mogu se ja potruditi i spaiti cijelu stvar ali nije fer da moram obavljati sve sam.
ja ću sredit populaciju za sjevernu polutku, ti sredi za južnu (ima manje)
Dogovoreno, jedino će kod mene putni troškovi biti veći (treba to sve obići) ali kad je bal nek je maskenbal.
Da,stavio sam Reflex S Ginger sa Senseom
Pozz,ja sam flashao mob. Procitaj gore koji ROM,stavio sam i novi Baseband/radio. I upao sam jedom u bootloop tijekom backupiranja.
Dogovoreno, jedino će kod mene putni troškovi biti veći (treba to sve obići) ali kad je bal nek je maskenbal.
putne troškove riješava samo jedan broj :D ( 8 )
Hm... ja nisam dugo, ima 2 dana... Izašao update za MIUI, trebalo bi updateat... :)
Ima li igdje tutorijal kako postat kreten i dvolični gad? Ako ima molim da mi preporučite
za to neznam, al pitaj mentalista za neku lekciju iz kućanstva :D
Iz kućanstva?
Pa bilo bi korisno odaklegod, samo da djeluje... kako biti kreten i riješit je se u tri poteza... :S Jer stvarno me ubija njeno ponašanje ponekada... kad je PMS drma svak joj kriv, umišlja gluposti govori neke stvari pa se kaje ujutro..
I vidiš ti to, kad voliš žensku ona se tako ponaša, a znam dosta prijatelja koji su stvarno kreteni prema curama a one ih vole i pate zbog toga
Znači i kad voliš i kad si kreten nisi dobar, pa gdje je tu smisao...?
nabavi 2 cure i varaj ih sa još dvije postrance... to ja trenutno radim i na dobrom sam putu x)
Lucky bastard :P
Pozz,ja sam flashao mob. Procitaj gore koji ROM,stavio sam i novi Baseband/radio. I upao sam jedom u bootloop tijekom backupiranja.
Bootlop je ništa neobična... ;)
"Malo" si mi digao živce s onim arlaukanjem po Desire temi... Reflex ti nije AOSP, ali dobro isprobat ćeš već i sam nekoliko ROMova pa vidit koji ti paše. Ja sam nakon isprobavanja svih Sense ROM-ova opet vratio se na GingerVillain i tako par puta. Jedino Oxygenu nisam posvetio dovoljno pažnje, ali nema vee. Sad sam na MIUIu, lijep je, radi zasad sasvim dobro, ima nekoliko odličnih stvari što drugi nemaju.
Iz kućanstva?
ma ona njegove fore s ženama u kuhinji :D
Samo mi reci kako to da uspijem? Jer kakvo ti pamćenje imaš, i jel nosiš notes ili iPad sa sobom?
Jer kako pamtiti što kojoj govoriš... znao sam ja biti s dvije u istom danu, i s obje u krevet ali dešavalo je se da ono što sam jednoj pričao kasnije drugoj velim "pa sjećaš se kad sam ti pričao" LOL
Lucky bastard :P
Bootlop je ništa neobična... ;)
"Malo" si mi digao živce s onim arlaukanjem po Desire temi... Reflex ti nije AOSP, ali dobro isprobat ćeš već i sam nekoliko ROMova pa vidit koji ti paše. Ja sam nakon isprobavanja svih Sense ROM-ova opet vratio se na GingerVillain i tako par puta. Jedino Oxygenu nisam posvetio dovoljno pažnje, ali nema vee. Sad sam na MIUIu, lijep je, radi zasad sasvim dobro, ima nekoliko odličnih stvari što drugi nemaju.
Ok,oprosti,ali ipak je 4 tisuće kuna bilo u pitanju,a ovo mi je bio prvi put.
Zar sam napisao da je Reflex AOSP?
Sad sam pogledao,napisao sam za Oxygen da je AOSP što on i je.
Vidi već je ponoć... Kako vrijeme ide kad flashaš :-D
Samo mi reci kako to da uspijem? Jer kakvo ti pamćenje imaš, i jel nosiš notes ili iPad sa sobom?
Jer kako pamtiti što kojoj govoriš... znao sam ja biti s dvije u istom danu, i s obje u krevet ali dešavalo je se da ono što sam jednoj pričao kasnije drugoj velim "pa sjećaš se kad sam ti pričao" LOL
pamtim vecinu stvari, pričam im iste stvari, detalje oko obje cure imam zapisano svaka u svom txt fileu, znam se cesto za*ebat oko sitnica, a ove dvije postrance znaju za obje cure.. zanimljivo mi je osim sto mi nekad trga živce
Ej kafano necu vise, drug mi nisi bila...
4 tisuće? Kako 4, kad je mobitel 1600?
Tražio si AOSP, pa sad odjednom Sense ROM staviš, začudilo me...
mind, jesi bio na aeromitingu?
Inače u slobodnoj prodaji košta 4k. Bar tako kažu mučka đubrad operateri.
Zapravo,tražio sam neki ROM sa manjom baterijskom potrošnjom,što sam i postigao sad sa SetCPU-om.
Iako mi je Sense simpatičan,pročitao sam da je AOSP brži.
Zapravo,toliko je ROM-ova da neznam koji bih stavio.
jok, nisam imao kako do varaždina
Vidim da si i ti flashao. Imaš Desire ili?
Vidim da si i ti flashao. Imaš Desire ili?
Ne, Optimusa imam.
pamtim vecinu stvari, pričam im iste stvari, detalje oko obje cure imam zapisano svaka u svom txt fileu, znam se cesto za*ebat oko sitnica, a ove dvije postrance znaju za obje cure.. zanimljivo mi je osim sto mi nekad trga živce
To je se i meni dešavalo...da mi sve počme ići na živce da bi najradije svaku ostavio... ali kad je ova naišla, ostavio sam dvi zbog nje.. jedna sada neće uopće da čuje za mene, a drugoj je svejedno... možda su i bolje od nje cure.. ali jbg. ova mi je bila draža u tom momentu..
Ma boli me q.... za sve to bitno je da ja imam net s 4 kilometra u svojoj sobi! Namontiro sam tanjur... ČUDO! Signal bolji za 30% skoro...
Zato sto ne boravim na jednom mjestu uvijek.. doma sam u proteklih mjesec dana često, dok recimo cjelu jesen i zimu sam proveo u gradu gdje studiram( Mostar) pa mi se neda non stop prijavljivati-odjavljivati net!
A vjerojatno cu i naći neki sezonski posao pa me opet neće biti doma preko ljeta...
A i nisu povoljni baš... što se ISP-a tiče
To je se i meni dešavalo...da mi sve počme ići na živce da bi najradije svaku ostavio... ali kad je ova naišla, ostavio sam dvi zbog nje.. jedna sada neće uopće da čuje za mene, a drugoj je svejedno... možda su i bolje od nje cure.. ali jbg. ova mi je bila draža u tom momentu..
ma niti jedna mi neide na zivce samo se treba koncentrirat što govoriš kojoj i to me nekad zamara x)
Flasham mob 2. put u 2 sata.
ovaj put InsertCoin v49
ma niti jedna mi neide na zivce samo se treba koncentrirat što govoriš kojoj i to me nekad zamara x)
Pa dobro kad ne osjećaš prema nijednoj ništa... kod mene je bio problem što sam počeo osjećati prema njoj.. pa jednostavno nisam mogao biti s drugima.. živcirale su me svojom prisutnosti jer nisam mislio na njih a bio sam s njima... :PP