- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Spamerski maraton? :))
Bili bi bolje da smo radili vlakić kao i svaki put. Nije bilo kolovođe Ivana. 
Spamerski maraton? :))
da :)
kad su nam lagali za prekid xD
Mislim da su greškom 1. travanjsku šalu ispucali ranije.
pa to sam ja odmah rekao :P hehe
pa to sam ja odmah rekao :P hehe
Ima li onih kojima je potrebna pomoć, večeras na forumu?
Pozdrav topla braćo... 
Šta se radi?
Pozdrav topla braćo... 
Šta se radi?
Otkad te nema nijedan dan nije bio vlakić, neku večer su nas izazvali (redakcija BUG-a) i razvalili smo forum u Nespavalicama. Manje više to su glavne novice. I da ne zaboravim Mato ima klona.
Ima li onih kojima je potrebna pomoć, večeras na forumu?
nisam ih vidio...
Pozdrav topla braćo... 
Šta se radi?

Otkad te nema nijedan dan nije bio vlakić, neku večer su nas izazvali (redakcija BUG-a) i razvalili smo forum u Nespavalicama. Manje više to su glavne novice. I da ne zaboravim Mato ima klona.
Što je to bilo u nespavalicama i što je s Matom?
EDIT: A vlakić ćemo za pola sata organizirati... 
Što je to bilo u nespavalicama i što je s Matom?
EDIT: A vlakić ćemo za pola sata organizirati... 
Imamo Matinog klona u vlastitim redovima.
Ti si pravi partijaner, vratiš se i za pola sata organiziraš vlakić, sad će odmah uletjeti Aliser i toni.
Što je to bilo u nespavalicama
bugovci rekli da neće bit foruma na 2 sata a mi htjeli naspamat 10 stranica od 22-00...i nakraju nas prevarili...ukratko xD
Što je to bilo u nespavalicama
bugovci rekli da neće bit foruma na 2 sata a mi htjeli naspamat 10 stranica od 22-00...i nakraju nas prevaliri...ukratko xD
Pa ko je još glup da dva puta nasjeda na istu varku! hahaha
To je i prošle godine bila prvoaprilska šala! Pa zar oni stvarno forumaše smatraju tolikim budalama... to je uvreda za sve starije forumaše :P
Ti si pravi partijaner, vratiš se i za pola sata organiziraš vlakić, sad će odmah uletjeti Aliser i toni.
Tko?
Inače bih brže organizirao, ali kako nema ove dvije, morao sam produžiti...
bugovci rekli da neće bit foruma na 2 sata a mi htjeli naspamat 10 stranica od 22-00...i nakraju nas prevaliri...ukratko xD
Pa ko je još glup da dva puta nasjeda na istu varku! hahaha
To je i prošle godine bila prvoaprilska šala! Pa zar oni stvarno forumaše smatraju tolikim budalama... to je uvreda za sve starije forumaše :P
al ovo je bilo 30. xD
Ja ode u krpe, sutra nastup u 10, moram biti u KUDu malo prije 9, znaci u 8 budjenje :(
Tko?
Pročitaj sve od 3000 do 3011 starnice u Nespavalicama za kaznu i napiši esej od 2 stranice. Inače ti šaljem Interventni BOL odred.
pomogni čovjeku :D
http://www.bug.hr/forum/post/graficke-kartice/koju-graficku-karticu-uzeti-dell-laptop/1820519.aspx
Vecer muchachosi...
Evo postam tek tolko da obavijestim Iveka da mi na PP posalje svoj mail... (F1-IVO)
Ak ga vidite negdje u nekoj temi, slobodno mu proslijedite moj request :)
Vecer muchachosi...
Evo postam tek tolko da obavijestim Iveka da mi na PP posalje svoj mail... (F1-IVO)
Večer i tebi!
Trebalo bi na forumu uvesti funkciju BOCKANJE! 
Ejla!
pomogni čovjeku :D
http://www.bug.hr/forum/post/graficke-kartice/koju-graficku-karticu-uzeti-dell-laptop/1820519.aspx
Ova tema je ko rođena za tebe. Sa svojim skromnim znanjem ja bi mu predložio Radeonku 6970, nek kutiju stavi u krilo i na kutiju lap, bar mu jaja neće biti vruća.
Tko?
Pročitaj sve od 3000 do 3011 starnice u Nespavalicama za kaznu i napiši esej od 2 stranice. Inače ti šaljem Interventni BOL odred.
Ich been busted! 

Ich been busted! 

Boldano je za Ivana, za kaznu što nije pomogao kada je trebalo.
Ova tema je ko rođena za tebe. Sa svojim skromnim znanjem ja bi mu predložio Radeonku 6970, nek kutiju stavi u krilo i na kutiju lap, bar mu jaja neće biti vruća.
ma ovo je prelagano :D
Onda kad bih uveli bockanje onda bih modovi nas bockali s ovim
Zar nas već ne bockaju time?
Ich been busted! 

Boldano je za Ivana, za kaznu što nije pomogao kada je trebalo.
Ma znam,kužim ja rvacki.
Ma znam,kužim ja rvacki.
Mjenjaj avatara ovaj je pod copyrightom.
Vecer muchachosi...
Bok svim nehrkalicama, kaj sad opet se nekaj lifra ispod stola ili iza čoška jel fuckaj ga.

Onda kad bih uveli bockanje onda bih modovi nas bockali s ovim
Zar nas već ne bockaju time?
Tu si upravu prijatelju
ko je zločest