slaba utakmica
Bila je oke...
Imali smo i mi prilika i oni...
Mislim da su oba izbornika bila na rubu živaca (u nekim trenutcima). Kako je bilo realno je i završilo.
slaba utakmica
Bila je oke...
Imali smo i mi prilika i oni...
Mislim da su oba izbornika bila na rubu živaca (u nekim trenutcima). Kako je bilo realno je i završilo.
jel imaš ti socket am2,am2+ ili pitanje jeli tvoja matična može podnjet taj proc?
Da. Imam 2 kompjutera ovaj Celeron mi je uglavnom za net, a ovaj AMD mi je za skolu i ostale stvari.
proc vrijedan 200kn dat na poklon hmmm...
Ipak sam to ja xD
Kad sam ja to kod sebe napravio (long time ago) morao sam reinstalirati windowse. Nije bilo šanse oživii ih.
a ja promijenio 2 matične i 3 proca i rade i dalje :D heheh
trebalo bi se sjetit pa prije vađenja starog proca ili matične otić u device manager i deinstalirat ih...onda većinom radi poslije :D
Ma i meni je to prolazilo kod drugih. Kad sam pokušao kod sebe štanga. Nekako mi se čini da vrijedi pravilo skuplja ploča veći uspjeh (barem tako je bilo kod mene).
Ma i meni je to prolazilo kod drugih. Kad sam pokušao kod sebe štanga. Nekako mi se čini da vrijedi pravilo skuplja ploča veći uspjeh (barem tako je bilo kod mene).
ma nije to...stvar je kolko sreće imaš....
onda meni nebi nikad prolazilo kad imam ovo jeftino smeće xD
evo napravio sam update sad moram restartirat!
njuskalo - desire/galaxy s..
ma nije to...stvar je kolko sreće imaš....
onda meni nebi nikad prolazilo kad imam ovo jeftino smeće xD
I u mojoj kanti je neka Gigabyte jeftikanerica.
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Mario i xxx-man nije ništ pomoglo ista stvar ko prvi put javio sam kolegi da dođe sutra popodne kaže nema frke
Mario i xxx-man nije ništ pomoglo ista stvar ko prvi put javio sam kolegi da dođe sutra popodne kaže nema frke
To bi trebalo riješiti problem.
Pretpostavljam da hoces to zbog tastature :P
jel imaš ti socket am2,am2+ ili pitanje jeli tvoja matična može podnjet taj proc?
Da. Imam 2 kompjutera ovaj Celeron mi je uglavnom za net, a ovaj AMD mi je za skolu i ostale stvari.
proc vrijedan 200kn dat na poklon hmmm...
Ipak sam to ja xD
Ak mi daš koju kolegicu s fb-a da se to riješit
sutra prelazim na 64-bit sedmicu...nadam se :D
i odo ja gledat Lovci na natprirodno
LN
dogovorit ćemo se nebrini..
sutra prelazim na 64-bit sedmicu...nadam se :D
Kod mene je na poslu, zadnja 3 mjeseca i vrlo sam zadovoljan. Istina imam 8GB RAM-a i pilu od procesora.
Dečki još kojih 25 postova i stižemo do 3 k stranica. Dezerteri će biti oštro kažnjeni.
Mogu mislit koju ces nac :P
Kod mene je na poslu, zadnja 3 mjeseca i vrlo sam zadovoljan. Istina imam 8GB RAM-a i pilu od procesora.
meni se neda instaliravat sve ponovno i podešavat, to je ono najgore...
Mogu mislit koju ces nac :P
Na brzinu napravi neku u Mayi, pukni je gore na FB i sheraj ju. Mislim da je to dobar posao za proc.
meni se neda instaliravat sve ponovno i podešavat, to je ono najgore...
Meni je u životu puno pomogao Ninite. Kad sam ga otkrio smanjio sam vrijem instaliranja dodatnih programa na trećinu.
večer :)
lol pa još malo 3000 stranica
Meni je u životu puno pomogao Ninite. Kad sam ga otkrio smanjio sam vrijem instaliranja dodatnih programa na trećinu.
nemam adsl pa baš ne koristi...
Sry zaboravih. Ipak sam ja u godinama.
Šta ti nisi popio karton neku večer?
Sry zaboravih. Ipak sam ja u godinama.
ma sve ok :)
nije ni problem instalirat, nego podesit sve kako mi odgovara...
Šta ti nisi popio karton neku večer?
koju večer?
btw žuti mi je isteko