I baš je sterilna kad nisi u sterilnoj okolini...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sa onim komadićem mesa možeš šlepat dva kamiona bez većih problema.
I moj pas jede bolju hranu nego je ovo vamo...
žilavo je zato jer oni ne kuhaju ni minimum vremena koji je potreban za kuhanje...osim toga oni kuhaju na pari..........iz kotlovnice 
Ma preživilo se nekako:)
Uz jedno 25 kg manje. Osušio sam se kao da sam u logoru bio.
žilavo je zato jer oni ne kuhaju ni minimum vremena koji je potreban za kuhanje...osim toga oni kuhaju na pari..........iz kotlovnice 
To su one paragvajske krave umrle prirodnom smrću , stavljene na -40 , te 15 godina kasnije veliki ekonomski magovi su nam ju uvezli, možda je to razlog zašto ima okus po svem samo ne po mesu :)
I'm from Hollywood
Ep nemoj se s time igrati jer ja sam poznavao jednog tipa koji je imao isti problem kao i ti i to ga je dokrajćilo nažalost,jer je od toga jako oslabio :(
Kaži onda da si sje...
Btw, sređeno ono.
Večer svima!
Hvala :)
I mislio sam da ćeš ti... :)
Ma preživilo se nekako:)
Uz jedno 25 kg manje. Osušio sam se kao da sam u logoru bio.
Vidi ti se na faci tj. avataru :P
Ep nemoj se s time igrati jer ja sam poznavao jednog tipa koji je imao isti problem kao i ti i to ga je dokrajćilo nažalost,jer je od toga jako oslabio :(
Od čega je oslabio?
Od normalne hrane???
Ja sam smršavio od bolničke hrane 5 kg...
I vjeruj ova bolest nema nista s prehranom... ova bolest ima s potpuno drugim stvarima... prehrana (bilo losa ili dobra) ne utjece na gotovo nista osim razinu bilirubina u krvi (koja je meni zbog ove idiotske hrane bez masti preko 60 sada, uz to da ima gilbertov sindrom i da mi oči polako žute)
možemo li u ovoj temi postavljati pitanja???
npr. jel zna tko kako riješiti problem bsod-a na windows 7 :)
Igram se s ovim Foursquareom...
Radim sad lokaciju za naš ugostiteljski biznis i trebm 'claim-ati' tu lokaciju kao moju. A kao opcija mi se navodi poziv na telefon ili pošta...
Stavio sam pošta, pa ćemo vidit hoće li stići pismo... 
Od čega je oslabio?
Od normalne hrane???
Ja sam smršavio od bolničke hrane 5 kg...
I vjeruj ova bolest nema nista s prehranom... ova bolest ima s potpuno drugim stvarima... prehrana (bilo losa ili dobra) ne utjece na gotovo nista osim razinu bilirubina u krvi (koja je meni zbog ove idiotske hrane bez masti preko 60 sada, uz to da ima gilbertov sindrom i da mi oči polako žute)
Ne imao je isto taj neki limfon(neznam kako se ve zove) i jako je oslabio od toga i jedno vrijeme je sve bilo normalno i odjedamput mu je krenulo na gore,bio je negdi u tvojim godinama ako sa tvoje slike mogu procjeniti.
I ima ih preko 30 vrsta...
Svaka je drugačija...
Ja imam ekstremno agresivnu koja je izlječiva za razliku od velike većine limfoma...
Tako da sam ja na dobrom podrucju :)
možemo li u ovoj temi postavljati pitanja???
npr. jel zna tko kako riješiti problem bsod-a na windows 7 :)
Ivo daj mu link 
Ivo je offline pa ću ja stavit
>>> KLIK HERE <<<
I'm from Hollywood
Narode trebam pomoć....nemam ideje šta da počnem na MC serveru gradit s ekipom....neku građevinu ili nešta samo dajte prijedloge
BTW nek bude nešt veliko, epsko...ma što veće to bolje 
Narode trebam pomoć....nemam ideje šta da počnem na MC serveru gradit s ekipom....neku građevinu ili nešta samo dajte prijedloge
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b7/SevenWondersOfTheWorld.png
Ne može bolje
Normalno da hoce...
Ja bi ti prezivio i usred onog tsunamija u japanu :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b7/SevenWondersOfTheWorld.png
Ne može bolje
nope...prejednostavno...tražimo nešt kompliciranije...
npr. neki dvorac ili tvrđavu ili šta već