kod men loše hebe me t com
Uf ja bi radije takve probleme nego ove šta trenutno imam.
Pucam od veselja:)
Kako je kod vas?
klinci otišli u krpe jer je sutra škola, pa uživamo u miru foruma
doduše neko veče se ovdje spamalo naveliko čak do 5 ujutro, ali sve kulturno i fino.
zapravo gledam breaking bad, 2. sezonu, jako dobra serija..
nije da mi je to jedini problem, ali me taj trenutno najviše okupira
večer, evo nam ive, uvijek dobre volje 
Pucam od veselja:)
Kako je kod vas?
Ide pomalo gura se uglavnom, zakaj taj AK 47 (samo da nije kineska verzija
) spreman u pripremi na dohvat desne ruke problemi jel.
doduše neko veče se ovdje spamalo naveliko čak do 5 ujutro, ali sve kulturno i fino.
zapravo gledam breaking bad, 2. sezonu, jako dobra serija..
Značiu potomci spremljeni u krpe a starci onlajn.
nije da mi je to jedini problem, ali me taj trenutno najviše okupira
Ma ja se više ne živciram s ničim vezanim uz računala.
Što se tiće T-Šljama, zovi ih 10 puta i to od 2 - 5 ujutro pa da vidiš kako će doći na teren (ako se radi o kakvom kvaru).
baš sam gledao video prilog Smooth Operator-a....kratki film o serviserima TV tornjeva.
Video je jednom riječju: SICK
Lik se penje na toranj visok....paz' sad 540 m 
baš sam gledao video prilog Smooth Operator-a....kratki film o serviserima TV tornjeva.
i to s vanjske strane bez sigurnosnog užeta
Značiu potomci spremljeni u krpe a starci onlajn.
ivo, ne moji potomci
nemam još potomke školarce 
da sine, a jesi li vidio ove na 800 metara http://www.jutarnji.hr/burj-khalifa--pogledajte-kako-izgleda--odmaranje--na-samom-vrhu-najvise-zgrade-na-svijetu/916333/
Nebi se ni ja živcira da oni ispunjavaju ono šta im plačam. al doslovno sam blokan, uploada skoro pa i nema, nemoš ništa igrat a bacija lovu na igre
i to s vanjske strane bez sigurnosnog užeta
oko 300-350 m ide liftom, do oko 400 metarske točke ide "pješice" ali u zaštićenom dijelu i ostatak ide sistemom free climb tj. slobodno penjanje bez zaštite od pada
nemam još potomke školarce 
A jbg, večeras me frend ošišao pa izgleda da je i ono malo isparilo iz glave.
hebe se njima....oni su zaštićeni od pada s ogradom i sigurnosnim užetom....ali oni idu samo sigurnosnim užetom, plus još nose oko 20 kila alata sa sobom i još k tome imaju opasnost od oluja (udar groma i tak to)
A jbg, večeras me frend ošišao pa izgleda da je i ono malo isparilo iz glave.
zato se ja sam šišam, mašinica u ruke i to je to - pa mi ostane neštu u glavi 
E da se ja sam šišam tek onda bi bilo veselja:)
Ljudi laku noć nemogu više izdržat ovaj usrani internet
E da se ja sam šišam tek onda bi bilo veselja:)
kad se jednom navikneš...nema natrag, friz mi je kao ovome na avataru 
Ljudi laku noć nemogu više izdržat ovaj usrani internet
noć paki

da imam kose kao ti onda bi mi trbalo tako nešto, ovako samo održavam na 1-2 milimetra 
ekipa laku noć 
je, da uvijek neki kreten iz rijeke
ej što gledaš u zadnje vrijeme, koju seriju?
Rikava mi HDD tj. na servisu je pa malo ubrzano gledam - čistim prostor. Na svakom HDD-u imam max. 100MB slobodno
Pogledao prve dvije sezone Two and half men - standardna komedija. Ništa ultra posebno situacije viđene već tisuću puta, ali ok za ubiti 20 minuta i nasmijati se jedamput dvaput (nažalost rijetke komedije te mogu cijelu epizodu držati u suzama i da nemožeš se prestati smijati). Gledaj jedino kada ti ponestane onih odličnih komedija, ova je prosjek
Pogledao Capricu - pilot dobar. slijedećih 6-7 epizoda se vuče ko krepana krava i tjera te da odustaneš, slijedeći dio sezone napet, zanimljiv, drži te prikovan za fotelju. Nažalost taman kada se popravila otkazali ju. Finale je bio jako dobro. Nemam pojma što da ti kažem - serija je išla iz krajnosti u krajnost (što se tiče kvalitete)
Pogledao i 1. sezonu Justified-a. Jako dobri procedural. Jedan od rijetkih koji su dobri za gledati - svakako preporučam
Ide čiko spavat
Nite nite 
LN 

OPEN......
Večer...
Aloha 
Večer...
....
Aloha 
I tebi 3,14-zdo... 
Dobra večer narode
Dobra večer narode
Također...
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer