Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.881.978
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
P4k1 kaže...

kod men loše hebe me t com

Uf ja bi radije takve probleme nego ove šta trenutno imam.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Pucam od veselja:)

Kako je kod vas?

klinci otišli u krpe jer je sutra škola, pa uživamo u miru foruma  {#} doduše neko veče se ovdje spamalo naveliko čak do 5 ujutro, ali sve kulturno i fino.

zapravo gledam breaking bad, 2. sezonu, jako dobra serija..

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
P4k1 kaže...

kod men loše hebe me t com

Uf ja bi radije takve probleme nego ove šta trenutno imam.

nije da mi je to jedini problem, ali me taj trenutno najviše okupira

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
18 godina
F1-IVO kaže...
robisierra92 kaže...

večer, evo nam ive, uvijek dobre volje {#}

Pucam od veselja:)

Kako je kod vas?

Ide pomalo gura se uglavnom, zakaj taj AK 47 (samo da nije kineska verzija{#}) spreman u pripremi na dohvat desne ruke problemi jel.{#}

18 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
klinci otišli u krpe jer je sutra škola, pa uživamo u miru foruma {#} doduše neko veče se ovdje spamalo naveliko čak do 5 ujutro, ali sve kulturno i fino.

zapravo gledam breaking bad, 2. sezonu, jako dobra serija..

Značiu potomci spremljeni u krpe a starci onlajn.{#}

P4k1 kaže...

nije da mi je to jedini problem, ali me taj trenutno najviše okupira

Ma ja se više ne živciram s ničim vezanim uz računala.

Što se tiće T-Šljama, zovi ih 10 puta i to od 2 - 5 ujutro pa da vidiš kako će doći na teren (ako se radi o kakvom kvaru).

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

baš sam gledao video prilog Smooth Operator-a....kratki film o serviserima TV tornjeva.

Video je jednom riječju: SICK

Lik se penje na toranj visok....paz' sad 540 m {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

baš sam gledao video prilog Smooth Operator-a....kratki film o serviserima TV tornjeva.

i to s vanjske strane bez sigurnosnog užeta

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Značiu potomci spremljeni u krpe a starci onlajn.{#}

ivo, ne moji potomci  {#} nemam još potomke školarce  {#}

Krešo91 kaže...

da sine, a jesi li vidio ove na 800 metara http://www.jutarnji.hr/burj-khalifa--pogledajte-kako-izgleda--odmaranje--na-samom-vrhu-najvise-zgrade-na-svijetu/916333/

16 godina
neaktivan

Nebi se ni ja živcira da oni ispunjavaju ono šta im plačam. al doslovno sam blokan, uploada skoro pa i nema, nemoš ništa igrat a bacija lovu na igre

16 godina
P4k1 kaže...
Krešo91 kaže...

i to s vanjske strane bez sigurnosnog užeta

oko 300-350 m ide liftom, do oko 400 metarske točke ide "pješice" ali u zaštićenom dijelu i ostatak ide sistemom free climb tj. slobodno penjanje bez zaštite od pada

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
18 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
ivo, ne moji potomci {#} nemam još potomke školarce {#}

A jbg, večeras me frend ošišao pa izgleda da je i ono malo isparilo iz glave.{#}

16 godina

hebe se njima....oni su zaštićeni od pada s ogradom i sigurnosnim užetom....ali oni idu samo sigurnosnim užetom, plus još nose oko 20 kila alata sa sobom i još k tome imaju opasnost od oluja (udar groma i tak to)

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

A jbg, večeras me frend ošišao pa izgleda da je i ono malo isparilo iz glave.{#}

zato se ja sam šišam, mašinica u ruke i to je to - pa mi ostane neštu u glavi  {#}

18 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

zato se ja sam šišam, mašinica u ruke i to je to - pa mi ostane neštu u glavi {#}

E da se ja sam šišam tek onda bi bilo veselja:)

16 godina
neaktivan

Ljudi laku noć nemogu više izdržat ovaj usrani internet

16 godina
robisierra92 kaže...

zato se ja sam šišam, mašinica u ruke i to je to - pa mi ostane neštu u glavi {#}

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 1:28 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

E da se ja sam šišam tek onda bi bilo veselja:)

kad se jednom navikneš...nema natrag, friz mi je kao ovome na avataru  {#}

P4k1 kaže...

Ljudi laku noć nemogu više izdržat ovaj usrani internet

noć paki

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
robisierra92 kaže...

zato se ja sam šišam, mašinica u ruke i to je to - pa mi ostane neštu u glavi  {#}

{#}

da imam kose kao ti onda bi mi trbalo tako nešto, ovako samo održavam na 1-2 milimetra  {#}

17 godina
neaktivan

ekipa laku noć  {#}

18 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

je, da uvijek neki kreten iz rijeke {#} ej što gledaš u zadnje vrijeme, koju seriju?

Rikava mi HDD tj. na servisu je pa malo ubrzano gledam - čistim prostor. Na svakom HDD-u imam max. 100MB slobodno{#}

Pogledao prve dvije sezone Two and half men - standardna komedija. Ništa ultra posebno situacije viđene već tisuću puta, ali ok za ubiti 20 minuta i nasmijati se jedamput dvaput (nažalost rijetke komedije te mogu cijelu epizodu držati u suzama i da nemožeš se prestati smijati). Gledaj jedino kada ti ponestane onih odličnih komedija, ova je prosjek

Pogledao Capricu - pilot dobar. slijedećih 6-7 epizoda se vuče ko krepana krava i tjera te da odustaneš, slijedeći dio sezone napet, zanimljiv, drži te prikovan za fotelju. Nažalost taman kada se popravila otkazali ju. Finale je bio jako dobro.  Nemam pojma što da ti kažem - serija je išla iz krajnosti u krajnost (što se tiče kvalitete)

Pogledao i 1. sezonu Justified-a. Jako dobri procedural. Jedan od rijetkih koji su dobri za gledati - svakako preporučam

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina

Ide čiko spavat

Nite nite {#}

16 godina
neaktivan

LN {#}{#}

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer GPU: Sapphire ATI Radeon HD5670 1giga GDDR5 KUĆIŠTE: Neptun 81
17 godina

OPEN......

Softwer
17 godina

Večer...

BOG I HRVATI /// The awkward moment when you Meziš and you run out of Pršut.
16 godina

Aloha {#}

17 godina
ivan123 kaže...

Večer...

{#}....

Softwer
17 godina
Krešo91 kaže...

Aloha {#}

I tebi 3,14-zdo... {#}

BOG I HRVATI /// The awkward moment when you Meziš and you run out of Pršut.
16 godina
neaktivan

Dobra večer narode

17 godina
P4k1 kaže...

Dobra večer narode

Također...{#}

Softwer
17 godina
neaktivan
E, Paki, tetka je uzela flat... :)

Hehe :)
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice