Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.791.549
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
EnlightenedPhoenix kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Krešo jesi znao da je Minecraft podržava Linux :P

Jesi napravio net na njemu?

Pa kud nece... Minecraft je java based... kako ne bi podrzavao :P

Sada treba skužit kako pokrenuti jar file {#}

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
lzgr kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Ova igra je zakon...

Pogodio josipovića... 

Meni tita, i hrpu toga. {#}

ajd u p.... mater'nu više {#}

prekin govorit koga ti je pogodio

Ok. Pogodio mi je MacArthura {#}

Matu nije,dodao sam ga u bazu!

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
17 godina
neaktivan
java -jar xxx.jar

nije teska naredba... ali moras prvo dograbiti javu iz repozitorija...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Ovo će ti se svidjeti:

Pogodio je Crabtreea! {#}

15 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Krešo91 kaže...

Ovo će ti se svidjeti:

Pogodio je Crabtreea! {#}

Copyright © 2010-2011 Krešo91, sva prava pridržana

Hippy New Yoor :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 23:32 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Lets go to watch Scarface. {#}

Low life ! Alat ne cini majstora!
16 godina
16 godina
lzgr kaže...

Dobar je ovaj...

Pogodio je Pavelića! {#}

BOG I HRVATI /// Sretna Nova godina.
15 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

E društvo trebam malu pomoć, zanime me jel moguć povratak domene registrirane na net.hr

kolegici mi netko smrdao fejs i sad šizi a domena na koju je registrirana, tj. korisničko ime ne može se reg. pa sad ja slažem mail i šaljem na net.hr

da joj povrate ako je moguće, pa da može nazad na fejs.

uh taj fejs.

*-*
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

E društvo trebam malu pomoć, zanime me jel moguć povratak domene registrirane na net.hr

kolegici mi netko smrdao fejs i sad šizi a domena na koju je registrirana, tj. korisničko ime ne može se reg. pa sad ja slažem mail i šaljem na net.hr

da joj povrate ako je moguće, pa da može nazad na fejs.

uh taj fejs.

budi malo precizniji, kako misliš domena? misliš email acc na net.hr-u? zaboravila pass ili što?

17 godina
neaktivan

Oj kreeeeešOoOoO!!!!!!

17 godina
neaktivan
misli ono od freemaila...

ima ti ovo http://prijava.net.hr/ZaboravljenaLozinka/Korak1
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan

treba povrat eadrese, koja je reg. prije cca. 5 godina i nije korištena i ne može se nikako ulogirati.

Sve se probalo, pa ja sam mislio slati mail adminima da vidim jel postoji neki način da se vrati adresa.

Ako je moguće naravno

*-*
16 godina
neaktivan

Sretan novi dan s malim zakašnjenjem!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
I.Kk kaže...

Taj bot ti ide preko iPhonea (kojem ne radi alarm)? {#}

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

treba povrat eadrese, koja je reg. prije cca. 5 godina i nije korištena i ne može se nikako ulogirati.

Sve se probalo, pa ja sam mislio slati mail adminima da vidim jel postoji neki način da se vrati adresa.

Ako je moguće naravno

dakle email adrese.

net.hr briše email adrese koje se ne koriste 90 dana, a nakon pet godina..teško da postoji i jedna jedina mrvica od toga, ali kao što kažeš treba poslati email pa provjeriti.

obožavam te fejsbuk specijalce koji za login koriste email kojega su regali prije 100 godina i onda im se dogode ovakve stvari. informatička pismenost = 0

najjači su mi oni koji mi kažu "pošalji mi slike preko fejsbuka" ha haha "preko poruke rekoh?" - "da preko poruke" - počupao bih si kosu da je imam - a gdje ti je email s kojim si se registrirala na fejsbuk "nemam pojma"  - divota {#}

ili su mi još boji oni koji odjednom napišu u status "netko mi je hakirao fejsbuk profil molim da me obišete i dodate na novi"  ha ha moš milsiti. zadnjih 15ak dana se pojavila neka nova zaraza na fejsu - dobiješ poruku na neki link, stranica na blogspotu, na koju kad klikneš odmah poblesave svi antivirusi i viču da je trojanac, a naslov te poruke je "hello i gota suprise for you" {#}taj fejsbuk je otišao totaln u k.

16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
I.Kk kaže...

Taj bot ti ide preko iPhonea (kojem ne radi alarm)? {#}

{#}{#}

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
robisierra92 kaže...

dakle email adrese.

net.hr briše email adrese koje se ne koriste 90 dana, a nakon pet godina..teško da postoji i jedna jedina mrvica od toga, ali kao što kažeš treba poslati email pa provjeriti.

obožavam te fejsbuk specijalce koji za login koriste email kojega su regali prije 100 godina i onda im se dogode ovakve stvari. informatička pismenost = 0

najjači su mi oni koji mi kažu "pošalji mi slike preko fejsbuka" ha haha "preko poruke rekoh?" - "da preko poruke" - počupao bih si kosu da je imam - a gdje ti je email s kojim si se registrirala na fejsbuk "nemam pojma"  - divota {#}

ili su mi još boji oni koji odjednom napišu u status "netko mi je hakirao fejsbuk profil molim da me obišete i dodate na novi"  ha ha moš milsiti. zadnjih 15ak dana se pojavila neka nova zaraza na fejsu - dobiješ poruku na neki link, stranica na blogspotu, na koju kad klikneš odmah poblesave svi antivirusi i viču da je trojanac, a naslov te poruke je "hello i gota suprise for you" {#}taj fejsbuk je otišao totaln u k.

{#}

Zar je ikad bio izvan njega?

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

taj fejsbuk je otišao totaln u k.

Ma potpuno se slažem s tobom, ma ima specijalaca svakakvih, a takve najviše izbjegavam.

Ajde ja koristim jednu e-adresu za sve pa nemam problema s takvim starima. 

A što se tiče adrese na net.hr da znam da redovno brišu ali ta domena je zauzeta, ne može se ponovno registrirati.

Blokiraju ti račun, ali ne može se više niti prijaviti ponovno na to isto korisničko ime. ???

*-*
15 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

I teb sinko

a sad moj pozdrav tebi

16 godina
Krešo91 kaže...

Idemo palmat oke klince na fb-u? {#}

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Ma potpuno se slažem s tobom, ma ima specijalaca svakakvih, a takve najviše izbjegavam.

Ajde ja koristim jednu e-adresu za sve pa nemam problema s takvim starima.

A što se tiče adrese na net.hr da znam da redovno brišu ali ta domena je zauzeta, ne može se ponovno registrirati.

Blokiraju ti račun, ali ne može se više niti prijaviti ponovno na to isto korisničko ime. ???

jedna riječ - net.freemail.hr = shit

što da ti kažem, pokraj gmaila i hotmaila, kome treba net.hr. jednostavno trenutačno ne vidim kako bi se to mogo riješiti. ako se ne može povratit taj email acc, i zbog  toga se ne može se logirati na fejs, neka napravi novi acc, ali ovaj puta s gmailom, osim toga ono koji ju trebaju će je pronaći na tom fejsu i s novim acc-om.

16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

{#}

pa istina je, 1 mm i to je to {#}

15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
Krešo91 kaže...

Idemo palmat oke klince na fb-u? {#}

Eto me {#}

16 godina
robisierra92 kaže...

jedna riječ - net.freemail.hr = shit

što da ti kažem, pokraj gmaila i hotmaila, kome treba net.hr. jednostavno trenutačno ne vidim kako bi se to mogo riješiti. ako se ne može povratit taj email acc, i zbog  toga se ne može se logirati na fejs, neka napravi novi acc, ali ovaj puta s gmailom, osim toga ono koji ju trebaju će je pronaći na tom fejsu i s novim acc-om.

Svih 1000+ "prijatelja"? {#}

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Svih 1000+ "prijatelja"? {#}

pravi prijatelji će ju pronaći, a padobranci će već opet doletjeti s vremenom {#}

16 godina
neaktivan

Ma uglavnom što se tiče net.hr i njihovih freemailova, to mogu biti jedino samo privremeni ako mi možda trebaju jer se jednostavno registriraju :D

Ja ne koristim niti jedan. Ali eto morao sam probati prijateljici, da ne kaže da nisam.

Uglavnom dobio sam automatski odgovor da se nakon 100 dana neaktivnosti briše sve, i da nema povrata :D

I evo ga problem riješen.

*-*
16 godina
Franjo15 kaže...

Ma uglavnom što se tiče net.hr i njihovih freemailova, to mogu biti jedino samo privremeni ako mi možda trebaju jer se jednostavno registriraju :D

Ja ne koristim niti jedan. Ali eto morao sam probati prijateljici, da ne kaže da nisam.

Uglavnom dobio sam automatski odgovor da se nakon 100 dana neaktivnosti briše sve, i da nema povrata :D

I evo ga problem riješen.

Problem tek počinje... prije nego što joj to kažeš, kupi joj paket tableta za smirenje. {#}

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
Kuc kuc!
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice