- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

i tebi sinko
Dobra vecer ili dobar dan kako kome
I have been here many times before
Hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame
Dobra vecer ili dobar dan kako kome
oooo...ko to nama došo
I have been here many times before
Hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame
Zadnji put sam stigo tj prijava 23.11. i E"o me sad opet!
Vrime ligati????
0 | Da |
---|---|
6 | Ne |
opet steka pomalo
Šta šteka?
Šta šteka?
a comp valjda je gladan struje nemam nista na njemu nego windowse jucer i danas sve sam fino instalira ocistio disc ponovo ga podijelio i sve i nije do njih
Šta šteka?
a comp valjda je gladan struje nemam nista na njemu nego windowse jucer i danas sve sam fino instalira ocistio disc ponovo ga podijelio i sve i nije do njih
Ček jel cijeli komp spor ili samo u nekim konkretnim radnjama...npr. igre
Gud najt...
ma gle pici on sve ok okrece ali na jedanput npr u sat vremena mu dodje da zablokira na nekih 10ak sekunda npr ne moze spustiti mozillu upres na ono za spustanje i trebas cekati i onda opet pici
ma gle pici on sve ok okrece ali na jedanput npr u sat vremena mu dodje da zablokira na nekih 10ak sekunda npr ne moze spustiti mozillu upres na ono za spustanje i trebas cekati i onda opet pici
Može bit do diska....dakle slabo reagira, ili do RAM-a...slaba propusnost...ili FF u ovom slučaju "normalno" šteka
Ma fino je on radio dok je bila ona stara graficka ddr2 512mb sada ova ddr5 1giga na ovaku maticnu sa kojom se Mojsije sluzio jos i to a napajanje je 400wati planiram od 600wati ubaciti (a skupljam lovu za laptop pa)
Može bit do grafe... ali njen maximalan rad troši 65 W ali piše da je potrbno imati 400W minimum napajanje
ali nebi to trebalo zaustavit rad u idle-u......onad mora bit do matične
Može bit do grafe... ali njen maximalan rad troši 65 W ali piše da je potrbno imati 400W minimum napajanje
a welim ti sa maticnom se Mojsije sluzio radi ona sve fino nista na njoj nije crklo ali nije vise vrime za nju a ne isplati mi se kupovati opet za dualca maticnu. (gledao sam i3 na 3ghz je 240maraka i maticna mozda isto toliko i 2gige rama u komadu 65maraka ddr3) Graficku imam za iducih 3-4 godine ako ne crkne
a welim ti sa maticnom se Mojsije sluzio radi ona sve fino nista na njoj nije crklo ali nije vise vrime za nju a ne isplati mi se kupovati opet za dualca maticnu. (gledao sam i3 na 3ghz je 240maraka i maticna mozda isto toliko i 2gige rama u komadu 65maraka ddr3) Graficku imam za iducih 3-4 godine ako ne crkne
a jbg...bar imaš dobru grafu
A ona povuce ok nema sta reci okrece igre i ovo ostalo kaska ali prati je nekako a dualac je ne moze cijelu ni iskoristiti (jos nisam probao na nju igrati gta 4 muka mi se zahebavati oko instalacije
)
odo laganini u krevet
LN
odi odi, jbte nikako ne mogu lec prije...
Aj sad lezi...
idem i ja
LN
nadam se da cu ja biti zadnji hahahaha
Skype name zadnja-kocnica pa eto dodajte ako trebate nesto
LN
OPEN!
Dobra večer!
OPEN!
Dobra večer!
svako večer
Večer narode