Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.785.914
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Drakon kaže...
Paolo2612 kaže...
Drakon kaže...
coder_ kaže...

Evo da se razveselite...

Klik

coderu trebo si dogovorit sastanak s vane da utvrdiš dali je to ona....pošto se obadvoje iz os
tko zna,možda ti se posreći
 Već smo mu mi to predložili preko msn-a, i nije baš bio oduševljen tom idejomSmijeh
 haha,vjerovatno se boji da nebi on dobio s leđa,nekakvo iznenađenje Smijeh
 Ne boj se, jedini mogući razvoj događaja bi gledali sutradan na tvu...

"Premlaćen taj i taj od strane pomahnitalog forumaša....."
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Paolo2612 kaže...
 Već smo mu mi to predložili preko msn-a, i nije baš bio oduševljen tom idejomSmijeh
 Ajd reci kakva je bila reakcija..
 Pa rekao si da nismo normalni, odkuda nam padaju takve ideje, da nema šanse, ali ako budeš išao i da vidiš tipa da bi on bio izubijan na mrtvo imeSmijeh ili tako nešto slično...

ako me pamćenje ne vara
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Pa rekao si da nismo normalni, odkuda nam padaju takve ideje, da nema šanse, ali ako budeš išao i da vidiš tipa da bi on bio izubijan na mrtvo imeSmijeh ili tako nešto slično...

ako me pamćenje ne vara
 Tako nešto.. hehe

Baš nemam pametnije posla nego provjeravat tko je neki iskompleksirani klinac željan pažnje. Moš mislit. heheh
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Paolo2612 kaže...

ako me pamćenje ne vara
 Tako nešto.. hehe

Baš nemam pametnije posla nego provjeravat tko je neki iskompleksirani klinac željan pažnje. Moš mislit. heheh
 a kad bi se ispostavilo da je ona ono za šta se i predstavljala...ko zna šta bi propustioSmijeh
Tempora mutantur nos et mutamur in illis
17 godina
Za nespavalice

Rano ste odustali... Uf, pročita sam cilu aferu oko one "Grkinje"... Jadno... Prejadno. Stvarno. AKo nema tema o identitetu - ja je otvaram.

Asus M3A79 Deluxe, AMD Phenom II 940 @ 3,8 GHz, 4GB RAM Corsair Dominator, ATI Radeon 4870 X2, 2x WD Raptor RAID 0 + 1TB WD, Tagan 800W
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
coder_ kaže...
Paolo2612 kaže...

ako me pamćenje ne vara
 Tako nešto.. hehe

a kad bi se ispostavilo da je ona ono za šta se i predstavljala...ko zna šta bi propustioSmijeh
 Trebali smo naći nekog biseksualca, bilo vane muško ili žensko - on je na dobitkuSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

Rano ste odustali... Uf, pročita sam cilu aferu oko one "Grkinje"... Jadno... Prejadno. Stvarno. AKo nema tema o identitetu - ja je otvaram.

Mislim da ima, i da se zove "predstavite se" ili nešto slično..
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
 Pa ispostavilo se da nije. A uostalom, toliko riba u moru. Što bi ja to propustio kad izađem i zazubice mi rastu (hehehe) koliko djevojaka ima.?? hehe Daj.. hehe
17 godina
Za nespavalice

Glupo mi je sad novu temu otvarat. Ovdje napucajte svoje identitete ako se u nekoga sumnja... bla bla..laku noć

Asus M3A79 Deluxe, AMD Phenom II 940 @ 3,8 GHz, 4GB RAM Corsair Dominator, ATI Radeon 4870 X2, 2x WD Raptor RAID 0 + 1TB WD, Tagan 800W
17 godina
Paolo2612 kaže...
2029.MN4 kaže...

Mislim da ima, i da se zove "predstavite se" ili nešto slično..
 Pa da. Neću to... Možemo se i ovdje slikati i postati ako se u nekoga sumnja.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

i dok ljudi spavajuuuuu,galebi se karajuuuuuuu Osmijeh

17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

Šta ti znaš, možda me baš nije bilo na forumu jer sam imao grupnjak sa 10 ženskih, a treba to sve zadovoljitCool

Uglavnom ja umoran i odoh ja u krevet - ovaj put idem spavatiNamigiva Laku noć ljudi
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Drakon kaže...

Šta ti znaš, možda me baš nije bilo na forumu jer sam imao grupnjak sa 10 ženskih, a treba to sve zadovoljitCool

Uglavnom ja umoran i odoh ja u krevet - ovaj put idem spavatiNamigiva Laku noć ljudi
 Opet baljezgaš gluposti... hehehe

Uglavnom, idem i ja spavat.. već sam odavno trebao.. uff..
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Drakon kaže...

ajde.....nebi izdržo ni sa jednom umjetnom a kamoli s 10 pravih

i ja odoh na spavanac
16 godina
neaktivan

Vane je muško?!?!?

- odmahuje glavom u nevjerici -

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
markbodin kaže...

Vane je muško?!?!?

- odmahuje glavom u nevjerici -

Jooooj pola 5 je i ja odmahujem glavom u nevjerici na ovaj post... :D

EDIT: Evo ja sada zatvaram temu!:D Danas cu se bas dobro naspavati- imam do 08!:D
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 6:47 (Luka).
16 godina
Za nespavalice

Evo ja cu zatvorit ovu grupu. Laku noc onima koji tek idu spavat, a dobro jutro svima ostalima. Cool

17 godina
Za nespavalice

Pozdrav Smijeh

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
Za nespavalice

VečerSmijeh

Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 740/1850/1000 WD 320GB Antec Sonata III 500
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Da se i ja prikljucim..... Idem jos malo cod igrat pa spavat... Diem ujutro u skolu.....

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

vozdrav raja! šta se radi?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav ljudi, šta ima?

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav...

evo ja si nadoplatio mj.dana wowa sad mi žao tih 100kn što sam bacio u vjetar

16 godina
Za nespavalice

Pozdrav..... Ekipica se polako skuplja... Smijeh

16 godina
neaktivan
Drakon kaže...

Pozdrav...

evo ja si nadoplatio mj.dana wowa sad mi žao tih 100kn što sam bacio u vjetar

hahahahahahaha..ja nikad nisam dao pare za te igre.. razmisljao sam uzet premium za Bitefight al na kraju nisam...

btw dobro vece ;)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Yo g's

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo da vam skrenem paznju...

Godina 1999

Intel Mobile PENTIUM II 266 mhz

32 MB RAM

2mb 128Bit Embeded video ram

HDD 3.2 GB

24x CD ROM

3D Surround Sound Michrophone

12.1 inch TFT Display

Cijena: prava sitnica 13.975 Kn

A ispod pise povoljno...

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?
17 godina
Za nespavalice

hello, night people

baš malo gledam pa do kada vi postate, niš ne čorite il ste bez obveza, odnosno gulite noćne he, he...

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

zanimljivo.......

Jel podržava direct x 10

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

zanimljivo.......

Jel podržava direct x 10

Mislim da da...
Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice