odoh pogledati BBC Life 4 epizodu pa spavanac... LN ekipa!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odoh pogledati BBC Life 4 epizodu pa spavanac... LN ekipa!!
A ja odo spavati
Evo mene... provjereno sam gledao :D
e doktore Krešo šta znači tik na oku :P stalno imam neki tik već 3-4 dana :D
neam pojma...valjda ti nešt upalo u oko......da nije možda žaba 
a daj kakav si ti to doktor :D sad moram guglati... inače ne vjerujem guglu, ali eto :D nervira me par dana to...
a daj kakav si ti to doktor :D sad moram guglati... inače ne vjerujem guglu, ali eto :D nervira me par dana to...
I'm just fuckin' around 
Neam pojma šta može to značit.....može biti od nekih psiholoških problema (nešta te naživciralo ili pogodilo - onak tužno)...ma može bit svašta
Google is your friend
....sorta 
hmm kaže uzimati vitamin B, više se odmarati i pravilna dioptrija... znači moram okulisti... i što ima puno vitamina B :P
hmm kaže uzimati vitamin B, više se odmarati i pravilna dioptrija... znači moram okulisti... i što ima puno vitamina B :P
Štogod oćeš ima vitamin B......bilo voće, povrće ili meso....ali najbolje je konzumirat (jesti a.k.a. žderat) ribu, jer u ribi imaš cijeli B kompleks i naravno imaš ga u soji
e sad biraj oćeš jest ribu ili soju 
Štogod oćeš ima vitamin B......bilo voće, povrće ili meso....ali najbolje je konzumirat (jesti a.k.a. žderat) ribu, jer u ribi imaš cijeli B kompleks i naravno imaš ga u soji
e sad biraj oćeš jest ribu ili soju 
puj soja :D Riba <3 :) Obožavam ribu... srdelice, osliće, orade ma sve :) dok god ima blitve i krumpira :)
puj soja :D Riba <3 :) Obožavam ribu... srdelice, osliće, orade ma sve :) dok god ima blitve i krumpira :)
eto onda natrpaj se ribom i miran si 
evo malo više o vitaminima B kompleksa KLIK
eto onda natrpaj se ribom i miran si 
Napomenut ću svojima... u subotu imam 2. kolo HONI-ja (opet ću imati 0 bodova -.-'') pa ću nagovoiti da na placi uzmu srdele ili nešto :D
Laka vam noć :)
Odo ja malo Spyro 2 rokat i onda na spavanac
Aj LN marvo(C)
Amen brate, amen. Meni se sere od same pomisli da moram neku igru/program obavezno aktivirati preko interneta, a da ne kažem tek za cloud computing.
A mene boli dupe i za Steam i za cloud computing.
Btw, dobra vam večer!
Ivo checkiraj PP, kad se regaj javi :)
Ivo checkiraj PP, kad se regaj javi :)
Čekirao sam pp:)
Sad ću nabacit reg samo da obavim glasanje (čitaj: kakanje).
ok :)
EDIT: odoh spat, laku noc
A mene boli dupe i za Steam i za cloud computing.
Btw, dobra vam večer!
Bok svi nehrkalicama, tak je da Cloud je nula bodova ode sve vrit kad udari grom u taj oblak.

Noć Borže:)

Večer ramboxe. Šta ima?
razlog ovomu je spavanje od 14 do 20h navečer
ajme majko.
Večer nespavalice 
Noć Borže:)

Večer ramboxe. Šta ima?
A ništ posebno ko i svaku vecer, troši se tipkovnica i miš kaj drugo vidim da si omogucil PP jel navodno si nabavil dobar Firewall tak se prica okolo.
Večer nespavalice 
Bok i tebi kak ti jašeš na svom novom kompu jel udobno.

Bok i tebi kak ti jašeš na svom novom kompu jel udobno.

A fali mu još malo RAM memorije. Ostalo je sve OK 
Vecer, mrtvo nesto veceras, no da vas osvjezim malo, oce netku .com.eu domenu? tek sam ju napravio i svi moguci nazivi domene su slobodni!
Vecer, mrtvo nesto veceras, no da vas osvjezim malo, oce netku .com.eu domenu? tek sam ju napravio i svi moguci nazivi domene su slobodni!
Za koliko prodaješ?
standardna cijena .eu domene, 100kn, fer?
jos samo moram smislit nacin kako da ljudima dajem sub domene a da to nije reseller hosting jer onda su vezani za hosting kod mene sto nije dobro.
standardna cijena .eu domene, 100kn, fer?
jos samo moram smislit nacin kako da ljudima dajem sub domene a da to nije reseller hosting jer onda su vezani za hosting kod mene sto nije dobro.
Dakako da nije fer...
.com.eu bi trebala doci u rangu 5 - 8 eura... nista vise...
cijena eu domene je 5.88$ (WHOIS.com) za non bulked narudzbe...
sto je ispod 5 eura...