- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najbolja imena za oružje su starinska ženska imena (po meni):
Anabelle
Lucy
Maria
Mercy
Caroline
Anne
...
tnx Paolo....mislim da će biti neka kombinacija imena i nekog pridjeva
Paolo, al ti padaju zvijezdice....
Ime topa? Hm...
Teh Magnificient Minecraft Cannon?
heheh.....nije loše ali mi zvuči malo otrcano
@Krešo: Maknuh zbog *khm* kartona
Večer narode
ajmo još imena za moj BIG GUN 
zasad imam:
- The Noisemaker
- Goliath's Hammer
- The Widowmaker
- The Executioner
Najbolja imena za oružje su starinska ženska imena (po meni):
Anabelle
Lucy
Maria
Mercy
Caroline
Anne
...
Paolo, al ti padaju zvijezdice....
Ime topa? Hm...
Teh Magnificient Minecraft Cannon?
Ili The Overkiller.
kod mene je uvijek tako, varira oko 400 - 550 kb/s..........630 kb/s maximum u većini slučajeva, rijetko kad mi bude 700 kb/s ali jako, jako rijetko...možda 2-3 puta u tjednu u trajanju od 2-3 sekunde 
The Overseer
The Watcher
The Juggernaut
The Martydrom
The Overseer
The Watcher
The Juggernaut
The Martydrom
Taj mi je poznat
<---KLIK
BTW evo još:
The Haymaker sjetio sam se po nekom borilačkom udarcu (punch)
Ahahahah kak sam se nasmijao
:
BORG: aj nađi mladu susjedu neku i nek dok je pod tušem napiše ''BORG DAJ YUWU'' i dobit ces.
rapper425: ne, tako živim u kući,ajde molim te jel bi mi moga dat samo sajt da vidim
BORG: nema veze, imas susjedu?
rapper425: jedinac sam, to nema nikakveveze s ovim, plees samo sajt da vidim ništa više
BORG: e jel imas ti seku?
rapper425: molim te ka Boga, samo da vidim stranicu kakva je, ako mi se stvarno svidi, onda ću nać nekog
ko ima pozivnice, plees samo da vidim sajt, ne brini se stvarno
BORG: ahahahah
rapper425: pleees
BORG: znam i ja sam, Ali ne nemogu ti dati.
rapper425: ozbiljno, ja sam osoba od povjerenja, samo da vidim stranicu kakva je
BORG: hahahahahha
rapper425:je mi moš dat user i pass da vidim kakva je stranica, nikad nisam bio tamo
rapper425:na yuwbits?
BORG: nemam trenutno dobio ban tamo, sad imam novi acc ali nemam dosta karme.
rapper425: jel imaš pozivnicu za torrent hr, problema sa ratiom nemam, takodjer power user na torrent
leech sam već pet tjedana !
Čitajte odozdola prema gore.
:
BORG: aj nađi mladu susjedu neku i nek dok je pod tušem napiše ''BORG DAJ YUWU'' i dobit ces.
rapper425: ne, tako živim u kući,ajde molim te jel bi mi moga dat samo sajt da vidim
BORG: nema veze, imas susjedu?
rapper425: jedinac sam, to nema nikakveveze s ovim, plees samo sajt da vidim ništa više
BORG: e jel imas ti seku?
rapper425: molim te ka Boga, samo da vidim stranicu kakva je, ako mi se stvarno svidi, onda ću nać nekog
ko ima pozivnice, plees samo da vidim sajt, ne brini se stvarno
BORG: ahahahah
rapper425: pleees
BORG: znam i ja sam, Ali ne nemogu ti dati.
rapper425: ozbiljno, ja sam osoba od povjerenja, samo da vidim stranicu kakva je
BORG: hahahahahha
rapper425:je mi moš dat user i pass da vidim kakva je stranica, nikad nisam bio tamo
rapper425:na yuwbits?
BORG: nemam trenutno dobio ban tamo, sad imam novi acc ali nemam dosta karme.
rapper425: jel imaš pozivnicu za torrent hr, problema sa ratiom nemam, takodjer power user na torrent
leech sam već pet tjedana !

OWNED
You dawg 
:
...
A sad mi kažeš :DDDD
http://www.xfire.com/video/3a7782/
omg kako mrzim ove likoveee --.--""
Dobar dan :) napokon gotov tehničko crtanje... ostaviš dušu dok to crtaš... sutra pišemo kontrolni, a ako 2 dobijem super... :D
danas na kemiji mi kaže: "ovaj dio zadatka ti je nepotreban" pa sam si pored njega napisao "bilo bi zgodno, ali nije potrebno" :D
Neda mi ga se vise zezat, ide na ignore i bok :)
http://www.xfire.com/video/3a7782/
omg kako mrzim ove likoveee -.-""
Slap that bitch's face 
Dobar dan :) napokon gotov tehničko crtanje... ostaviš dušu dok to crtaš... sutra pišemo kontrolni, a ako 2 dobijem super... :D
danas na kemiji mi kaže: "ovaj dio zadatka ti je nepotreban" pa sam si pored njega napisao "bilo bi zgodno, ali nije potrebno" :D
I šta je ona rekla na to 
Neznam zasto mu nisi dao pozivnicu... pa on je osoba od povjerenja...
LoL
I šta je ona rekla na to 
predaje nam simpatična starica koja nije ni skužila da sam napisao :D
I šta je ona rekla na to 
predaje nam simpatična starica koja nije ni skužila da sam napisao :D
LoL
E da...ako nisi vidio u MC temi onda evo osobno ti kažem ...errr pišem
....završio sam Alpha verziju mog topa...sad idem snimit video jer ovaj sadašnji previše lagga zvuk 
LoL
E da...ako nisi vidio u MC temi onda evo osobno ti kažem ...errr pišem
....završio sam Alpha verziju mog topa...sad idem snimit video jer ovaj sadašnji previše lagga zvuk 
nije je bilo 2 tjedna (seminar) mislili smo da je nedajbože umrla :)
nisam ne pratim temu... jedva stižem sve :)
Neznam zasto mu nisi dao pozivnicu... pa on je osoba od povjerenja...
LoL
nema seku!
:D
........
Nego, sto je ovo bilo s zokiNom i ostalima u vezi seedboxeva? Sad uletim u onu temu, a tamo cuda i belaja...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Nego, sto je ovo bilo s zokiNom i ostalima u vezi seedboxeva? Sad uletim u onu temu, a tamo cuda i belaja...
Nemam pojma, niti me zanima :)
Znam samo da su unistili onaj topic koji je bio dobar.
........
Ja sam to malo čitao (imam i SS zadnje stranice prije lock-a) i kol'ko sam ja skužio zokiN se počeo prepirat sa nekim likom (valjda onaj win32) počeo mu nešta srat u vezi para za box i na kraju dođe LUXX, pročita mu bukvicu i dadne mu crveni, ne zbog njegovih sranja nego zbog vrijeđanja i na kraju 
jbg sam je sebi kriv, a što je najjače LUXX je rekao da više neće ni pogledat pvtorrent zbog njegovog (zokiN-ovog) ponašanja i njegovog "pravog lica" (you know what I mean)
EDIT: nije da tračam nego samo prenosim info 
Ajde LN svima!
Kreso baba tracara...
Ah, well...
.........
Koji je mail od IPTorrenta?
Kreso baba tracara...
A šta ja mogu kad sam bio na pravom mjestu u pravu vrijeme (prije reći krivo mjesto, krivo vrijeme
)
op op došao mi mail od USACO-a :D
Prošao mi je drugi zadatak i jedini kojeg sam rješio :D
da, a na HONI-ju se blamiram s 0 bodova :D a u subotu je drugo kolo :D
Ali zasto Ivo ima karton?
Ali zasto Ivo ima karton?
Pogledaj Menatalistov post u "Smiješne slike"