Udri brigu na veselje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Udri brigu na veselje...
Pa nebi čovik pop!zdia... Bannali me na IPT... A NEZNAM ZAŠTO
Ništa od mog Dogfighter-a :(
btw. Bas gledam onaj discoveri Slow motion, zanimljivo kako nesto tako jednostavno moze izgledat prekrasno...
Udri brigu na veselje...
I kako sad da skinem Buckethead Discography?
e moj Šef :P
Evo jos jednog čitera, našeg dragog Šef-a, kojeg sam pozvao na IPT ovo ljeto:
Dear mojnick,
Please be advised that we have banned a user invited by yourself to IPTorrents.com who has been identified for using a ratio cheating software.
Namely:
bruno1211, email: bmarasovic@gmail.com
A note reflecting this has been added to your account.
You are requested to be careful who you invite to our site as you are not only wasting your invite, but if we establish that you are inviting too many cheaters we will have no alternative but to disable your account as well.
We are not making the assumption that you were aware your invitee would become a ratio cheat, but we simply wish to make you aware of the facts and its consequences should this occur too frequently.
It is sincerely hoped that we can put this event down to experience and that you will continue to enjoy all that IPT has to offer for a long time to come.
There is no requirement to respond to this message, it is simply for your information, not to start a debate.
Telling me your invitee did not cheat will not reverse the ban, we have checked our software routines again and again and again - they cheated.
Best Regards
xxxxx
Eto od mozda 20 ljudi koji sam pozvao ovdje na trackere zayebalo me sigurno njih 15-16, hebes glupi balkanski metalitet, jos ja budala djelio ovdje a lijepo sam se sam sebi zakleo da neću
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/razmjena-pozivnica-privatne-trackere/17257.aspx?page=61&jumpto=1376452&sort=asc&view=flat
nađeš drugi izvor
nađeš drugi izvor
barem to nije teško naći :)
e moj Šef :P
...
Samo što je stvar u tome da NISAM koristio nikakav Faker, Master ili što ja znam koje pi... ma...
Neznam meni su rekli da jesi :P
Uglavnom nema veze potrazi na nekom javnom trackeru ili na demonoidu sigurno ces naci nesto.
Redeemao dobio 50$ na PayPalu od Lockerza bas sad!
Uglavnom nema veze potrazi na nekom javnom trackeru ili na demonoidu sigurno ces naci nesto.
Tražim, ali nema seedera...
Sad sam im poslao mail, da vidim u čemu je stvar... Imam nekoliko teorija...
imam ti ja pozivnicu, samo nemoj da zajebes, zato vise nikome i ne dajem...
Udri brigu na veselje...
Zato ja imam masu pozivnica za različite trackere - a dijelim točno nula njih.
Ali naravno dati ću poštenom čovjeku ako me lijepo pita.
imam ti ja pozivnicu, samo nemoj da zajebes, zato vise nikome i ne dajem...
Čuvaj je... Sad ću čekat njihov odgovor da vidim što je bilo...
A baš sam bio ponosan na moj IPT acc, lijepo skidao FL, UL raste itd. itd., kad ono bam!
-.-''
Jel neko furao ovo http://www.worldwidetelescope.org/Home.aspx'
Gledao nekoliko puta preko browsera - odlična stvar
ma nabavia i ja dosta trackera, al IPT
je stvarno veh svega..
Ja imam svašta, ali sam poludio više, djelio invajte na jednom stranom forumu, dobio ban na revtt jel sam pozvao rumunja i ban na b*n jel sam djelio pozivnice a nesmiju se djelit nigdje, no srecom uspio sam vratit b*n ali sa warnom i ukinutim pozivnicama zauvijek za revtt me boli briga jer ga tak i tak nisam koristio.
Bas smo pricali ja i jedan frend, kako je ipt legendaran tracker ovo ostalo je sve samo e-penis :D
Eh da BT J***** i T*B su zakon ;)
Ja imam svašta, ali sam poludio više, djelio invajte na jednom stranom forumu, dobio ban na revtt jel sam pozvao rumunja i ban na b*n jel sam djelio pozivnice a nesmiju se djelit nigdje, no srecom uspio sam vratit b*n ali sa warnom i ukinutim pozivnicama zauvijek za revtt me boli briga jer ga tak i tak nisam koristio.
Prijatelj imao masu tih trackera, on mi dao i TL pozivnicu, skupljao je valjda sve moguće, a meni bio dovoljan 1-2 trackera.
Sad ga bannalo na valjda svim mogućim, imao na IPTu multiaccove i sl... Na desktopu Ratio Fucker...
ja sam dugo trazia TL, i kad sam ga dobia
nista posebno cak ga niti ne koristim..
Bas smo pricali ja i jedan frend, kako je ipt legendaran tracker ovo ostalo je sve samo e-penis :D
Skoro da i je - freeleech i seed bodovi za lako opstajanje, solidne brzine i dosta raspakiranog sadržaja. Svejdno mi je prije bilo da li je rar po pravilima scene ili ne, ali kada imam sezonu serije od 24 epizode sve u HD-u pa moram raspakiravati svaku epizodu najrađe bi poludio.
Svejdno mi je prije bilo da li je rar po pravilima scene ili ne, ali kada imam sezonu serije od 24 epizode sve u HD-u pa moram raspakiravati svaku epizodu najrađe bi poludio.
Eh, da, zašto to pakiraju u rarove? Ajde da su 2-3 rara, ali 70 i više? zašto?
Zato jer su to pravila scene, mora se sve zipat da valjda bude sto manje.
to je i po meni minus, skoro sve je u rarovima...
nego sefe da bacim android 2.2, nije ovi windows
los, al neke me stvari malo zivciraju...
Zato jer su to pravila scene, mora se sve zipat da valjda bude sto manje.
To sam i mislio... glupost
to je i po meni minus, skoro sve je u rarovima...
nego sefe da bacim android 2.2, nije ovi windows
los, al neke me stvari malo zivciraju...
Ček da iskopan neki link ako postoji...
Ili pitaj benka, on ima HD2 i modda ga...
Glavno da mi flacovi nisu u rarovima, ostalo nekako pretrpim iako me zivcira svaku hd epizodu moram barem 1minutu raspakiravat.
Baš dobro sjeda ovaj FL na whatu još sutra i na pedri fl 12h kud ces bolje