Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.827.599
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Daniman123 kaže...
Ma to ti je do nestabilnosti maxa i drivera. To se men' stalno dogada...
A to bar nije tesko izmodelirat
1 cilindar
2 exdtrude gornjih poligona
3 smooth ili chramfer i to je to ;D
@kreso: ovaj zadnji komentar mi je bacio smjesak na lice :D

Ummm da tako sam i krenuo :D ali sam valjda nešto krivo selectirao pa mi se cjeli gornji dio suzio kao čep od boce :D

16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ma pleše mi se ljudi, brže nešto da plešem

I see dead people
17 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Šta mislite, isplati li se dati marku za ovaj mobitel : http://www.eronet.ba/privatni-korisnici/mobilni-uredaji/nokia-3110-classic

na pretplatu?

ma ni marke

16 godina
Hambrle kaže...

Ma pleše mi se ljudi, brže nešto da plešem

Tits or GTFO Cool

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Šta mislite, isplati li se dati marku za ovaj mobitel : http://www.eronet.ba/privatni-korisnici/mobilni-uredaji/nokia-3110-classic

Mob je ok ali imas u ponudi jos boljih od togaIzlanuo seovdje kod nas ima za 150kn za kupit tako da je jeftinjaraNeodlučanprobaj nac nesto sa 2mpx kameromSmijeh

16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
scenesports kaže...

na pretplatu?

ma ni marke

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 18:02 (scenesports).
17 godina
neaktivan

pa onda mu je ok

jednostavan mob a to mu vjerovatno i treba

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 23:31 (simeparanoja).
17 godina
neaktivan

Laka noć i neka vas bube izjedaju cijelu noć :D

16 godina
protjeran
Dragec jesi vidio oglas, znas nekog ko bi kupio foto?
Udri brigu na veselje
16 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Rade uzmi: SE modeli w395,w595 ili LG cookie2,kp500,gd330 h(taj mi je najlijepsi) a ima lijepih i samsunga ako uzmes neces se pokajatSmijeh

17 godina
neaktivan
Neznam Dani... ako mi treba aparat, platit će ga Krešo... ako ne treba onda će ga svejedno on platit...

Tako da sve o njemu ovisi...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

pa onda mu je ok

Da ali jesi li vidio u ponudi lg,samsung i se vec kad uzima nek si uzme malo bolji jel tak prijateljuIzlanuo se

16 godina
Šef kaže...
Neznam Dani... ako mi treba aparat, platit će ga Krešo... ako ne treba onda će ga svejedno on platit...

Tako da sve o njemu ovisi...

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrššš!!!!! Viče

Nemoj da moram bacat nuke na tebe Cool

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
17 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
simeparanoja kaže...

pa onda mu je ok

Da ali jesi li vidio u ponudi lg,samsung i se vec kad uzima nek si uzme malo bolji jel tak prijateljuIzlanuo se

Ma slažem se u potpunosti no iz iskustva sa svojim starim, sto jednostavnije to bolje

Ali ako nece biti problem se naviknuti onda definitivno nek uzme jadn od ovih koje si predlozija

Ja bi najradije od ovih SE w595 jer je kvalitetan i dugotrajan Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 23:41 (simeparanoja).
16 godina
protjeran
Meni svejedno ko placa glavno da pare legnu...
Udri brigu na veselje
16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Dragec jesi vidio oglas, znas nekog ko bi kupio foto?

Staaaaaaaa jeli zezas nekog ili je istina za 200kn odlican fotic  mozes dobid 300kn bez problemaIzlanuo se

16 godina
neaktivan
Ovaj cu mu uzeti, Nokia je nokia. Sad sam malo gledao po you tubeu, ima jaku bateriju, velika slova, izgleda cvrst (za ispadanje). A za koliko bi se mogao prodati samsung d900i , kao nov , bez ogrebotine?
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 23:43 (scenesports).
17 godina
neaktivan
scenesports kaže...
Ovaj cu mu uzeti, Nokia je nokia. Sad sam malo gledao po you tubeu, ima jaku bateriju, velika slova, izgleda cvrst (za ispadanje). A za koliko bi se mogao prodati samsung d900i , kao nov , bez ogrebotine?

mislim oko 200-300kn

http://www.njuskalo.hr/index.php?cmd=search2&f_keywords=D900i

16 godina
protjeran
cjena je po dogovoru, ali od 200kn nadam se nekih 400... Sta mislis jel to realna cijena?
Udri brigu na veselje
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
dragec0 kaže...
simeparanoja kaže...

pa onda mu je ok

Ma slažem se u potpunosti no iz iskustva sa svojim starim, sto jednostavnije to bolje

Ali ako nece biti problem se naviknuti onda definitivno nek uzme jadn od ovih koje si predlozija

Sa ovim se slazem kad vec placa mob 1km i tarifa 20km zasto uzet srot od nokie 3110-kad ima bolji mob npr taj SE w595 mi je isto odlican,dobra kameraSmijeh

16 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
simeparanoja kaže...
dragec0 kaže...
simeparanoja kaže...

pa onda mu je ok

Sa ovim se slazem kad vec placa mob 1km i tarifa 20km zasto uzet srot od nokie 3110-kad ima bolji mob npr taj SE w595 mi je isto odlican,dobra kameraSmijeh

Nasao sam pametniju ideju, kupiti cu ovaj SE, prodati ga za 100 KM, njemu uzeti nesto polovno od 50 KM a ostalo meni u džep.Smijeh

16 godina

Ako neko hoće uzet W595 a dvoumi se pogledajte ovo ...možda pomogne Namigiva

16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
cjena je po dogovoru, ali od 200kn nadam se nekih 400... Sta mislis jel to realna cijena?

A daj ja se ponadao da mu je cijena 200knPlačPlačPlačPlačali to ti ja nevolim na njuski stavljat nisku cijenu 200kn-onda kad nazove kazes mu 400kn(covjek trosi pare bez veze onda se naljuti)stavi cijenu 400kn i napisi cijena nije fixsna to ti se tako radiCool

17 godina
neaktivan

ma dobijes i vise od 100km za njega

17 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
Daniman123 kaže...

A daj ja se ponadao da mu je cijena 200knPlačPlačPlačPlačali to ti ja nevolim na njuski stavljat nisku cijenu 200kn-onda kad nazove kazes mu 400kn(covjek trosi pare bez veze onda se naljuti)stavi cijenu 400kn i napisi cijena nije fixsna to ti se tako radiCool

ma o kojem se foticu uopce radi? ima tko link?

16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
dragec0 kaže...
Daniman123 kaže...

ma o kojem se foticu uopce radi? ima tko link?

http://www.njuskalo.hr/digitalni-fotoaparati/sony-dsc-s650-7.2-mpx-oglas-1809448   Evo ti link od fotica

16 godina
protjeran
Ah na mobu sam, pogledaj zadnje oglase na bugu od mene DSC-S650 il da ti netko link da
Udri brigu na veselje
16 godina
neaktivan
scenesports kaže...
dragec0 kaže...
simeparanoja kaže...
dragec0 kaže...
simeparanoja kaže...

pa onda mu je ok

Nasao sam pametniju ideju, kupiti cu ovaj SE, prodati ga za 100 KM, njemu uzeti nesto polovno od 50 KM a ostalo meni u džep.Smijeh

Jos bolja ti je to idejaSmijehti si zaradio a on dobio mob i svi sretniSmijeh

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Ako neko hoće uzet W595 a dvoumi se pogledajte ovo ...možda pomogne Namigiva

Ma ti si prijatelju CARBelji se

16 godina
neaktivan

vecer punoglavci Smijeh

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice