- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Krešimire crni sine... di je moj jelovnik za trudnice :@
Pa jbt nisi trudnica 
A nisam još našao tablice za izračun bazalnog metabolizma (jako važno u vezi toga) i trebaš mi reći koji točno jelovnik oćeš....i reci mi čime se točno baviš...sport, lagani fizikalni rad, teški fizikalni rad, rad u uredu.....u biti trebam tonu podataka...mislim nije meni to teško napravit samo trebam gomilu informacija....najkasnije do Božića možeš dobit jelovnik
ako nađem te tablice koje su ključni dio pravljenja jelovnika
Krešo91
Signing out 
Pa jbt nisi trudnica 
A nisam još našao tablice za izračun bazalnog metabolizma (jako važno u vezi toga) i trebaš mi reći koji točno jelovnik oćeš....i reci mi čime se točno baviš...sport, lagani fizikalni rad, teški fizikalni rad, rad u uredu.....u biti trebam tonu podataka...mislim nije meni to teško napravit samo trebam gomilu informacija....najkasnije do Božića možeš dobit jelovnik
ako nađem te tablice koje su ključni dio pravljenja jelovnika
pa ajmo reći da jesam :D trudnica sam i bavim se sportom :D
За неспавалице (22х - 06х)
bilo bi zgodno... ali nije potrebno je opet u modi 
kad je to bilo u modi ?
vjerovatno prije nego što sam došao na forum
Prije par dana....
jurra ,ti još ne spavaš!?
...ma pomažem u jednoj temi...možda dobijem kakav kartončić za prekovremeni rad...
jurra opio sam se ,šta da radim?
...a borg nam još nije poslao izvještaj o onome FLAC-u, možda ga uspavala ova kiša...

jurra ,ti još ne spavaš!?
...ma pomažem u jednoj temi...možda dobijem kakav kartončić za prekovremeni rad...
Upucaj se pa će ti proći...
Pozdrav ljudi evo mene u krevetu službeno spavam,ali zapravo koristim novi laptop. 
Jebe me svijetleći logo na laptopu.Nemogu ga skriti pod plahtu jer se vidi svjetlo. Ima tko kakvu ideju vezanu za ovo?
...popij dva tri apača i odmah ti bude bolje...
Večer svima, malo sam pripit pa guštam, što ima kod vas?
...a borg nam još nije poslao izvještaj o onome FLAC-u, možda ga uspavala ova kiša...

heh kakav izvještaj treba...
ova kisa je bas dosadna....
Mama i tata su na nekom vjencanju...
Pa sam u bircu sa odraslima.
http://torrentfreak.com/4chan-ddos-takes-down-mpaa-and-anti-piracy-websites-100918/
4chan je zakon :)
лаку ноћ
лаку ноћ
лаку ноћ
Skidam pes 11 demo, nemam flat, ostalo mi je jos 2 gb limita, skidam 1.3 gb, srce mi titra, ne znam sta da radim do tada, razmisljam: ako ne bude radio? sta onda? onda me obuzme panika, pa razmisljam i tak....
a ples?
a ples?
otplesao sam maloprije 
e dobro je onda, kad si moga otplesat
kiša, i još pada
spavanje
Ajme majko vid Save =O
OPEN!
Dobra večer.
OPEN! i dobro vecer.
Nitko vec 4 minute nista ne reagira, jel se spremate za skolu sutra?
večer jazavci 
kaj se radi?
Večer narode....
Iz Birca:
Odo još Minecraft-a igrat....aj zz narode 
You get the point