Da mi je i7 zvjer s 12gb rama!
Prodajem Logitech S520! PP
Prodajem Logitech S520! PP
Zahebavam se.....voljan sam radit, ali naći posao u mojoj struci...teško
....radije bi radio u nekom PC-shopu (samo ne HG-šrot -.-"""") ili na nekom servisu 
Zašto ne u HG-Spotu ?
....radije bi radio u nekom PC-shopu (samo ne HG-šrot -.-"""") ili na nekom servisu 
Zašto ne u HG-Spotu ?
Kod mene u Brodu nema posla kod njih...pitam jučer lika u trgovini jel ima ikakvog posla...kaže da je ovaj i prošli mjesec nikad slabije nije bilo ....a uz to još sam pitao za svoje napajanje sa servisa (ovo pod Moj PC) i kaže da nije uopće moja zapremnina/zahtjev prebačena iz starog u novi sustav...jer su ga nedavno mijenjali...i na kraju još imaju slabu ponudu
...onu ponudu što vidiš na netu je zapravo šta imaju u ZG-u...ali ne i bilo gdje ili općenito kod njih u ponudi...bolje mi je radit u Audax-u jer poznam ljude koji tamo rade i uvijek sam imao dobra iskustva kod njih 
Sretan novi dan!
Zašto ne u HG-Spotu ?
Kod mene u Brodu nema posla kod njih...pitam jučer lika u trgovini jel ima ikakvog posla...kaže da je ovaj i prošli mjesec nikad slabije nije bilo ....a uz to još sam pitao za svoje napajanje sa servisa (ovo pod Moj PC) i kaže da nije uopće moja zapremnina/zahtjev prebačena iz starog u novi sustav...jer su ga nedavno mijenjali...i na kraju još imaju slabu ponudu
...onu ponudu što vidiš na netu je zapravo šta imaju u ZG-u...ali ne i bilo gdje ili općenito kod njih u ponudi...bolje mi je radit u Audax-u jer poznam ljude koji tamo rade i uvijek sam imao dobra iskustva kod njih 
Što manje radiš, a dobivaš plaću to bolje.
A ako ti želiš crnčiti - to je druga stvar.
iam u 8 sk ali nemogu spavat ali cu sutra biti jakoooooooooooo pospan 
Što manje radiš, a dobivaš plaću to bolje.
A ako ti želiš crnčiti - to je druga stvar.
Ma znam...ali meni se ne radi nit previše nit premalo...nego onak taman...aj da su bar plaće nekako barem vezane uz posao tj. količinu rada koji obaviš ali ne...ako si političar tebi je fiksna plaća oko 5000-7500 kn minimum...i ti si riješen za sve potrebe....a ako si neki trgovac u nekoj trgovini sa npr. obućom onda imaš neku mizernu plaću od kojih 2000-3000 kn i još ako imaš kredit ili čak dva kredita ili više manjih kredita onda ti ta plaća ne vrijedi ništa 
sad bi ti jedan reka odrastras
kad dobijes placu, a u biti je ne vidis
Upravo tako....a jbg šta ćeš kad je takva politika kod nas. 
Sutra trebam ić na neko savjetovanje na birou...aj i to će proć 
Aj LN marvo 
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
otkad je dosa net
nema u mene vise knjige
Jesi skoro zaplakao? 
ne plakanje cuva za mene
zanimljivo, da pitam brata koju stranicu...
Ev i ja skidam neki, zove se "Rack Jobs", hahaha
večer jazavci 
vidim slabo se spama...skoro svi u školu krenuli...
a ja postao mod na jednom muzičkom forumu pa isto nemam vremena...
Barem nema dosadnih klinaca.
večer jazavci 
vidim slabo se spama...skoro svi u školu krenuli...
a ja postao mod na jednom muzičkom forumu pa isto nemam vremena...
ma da.daj link
Nemogu zaspat:(
Večer svima..
ma da.daj link
kakvu glazbu slušaš?
eh, kad san u humoru,
vidia post od skanka umra sam
ma da.daj link
kakvu glazbu slušaš?
narodnjake
narodnjake
imaš pp
forum je nakon dugo vremena neaktivnosti vraćen ih mrtvih tako da ne očekuj za početak veliku količinu članova