Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.907.081
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
dobar jutar...
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
17 godina
neaktivan
zadnja-kocnica kaže...

e da onaj problem sa grafickom je ostao ne rjesen stavim driver resetiram sve radi ok opet resetiram opet sve u qurcu nevalja :)

nisam uopće siguran u čemu je problem kod tebe, jer mi nisi uspio niti objasniti (da ti rezolucija monitora luduje), i da ti treba tipka "run".

ovo nije tema za raspravu o tome, pokreni novu temu, napiši u čemu je konkreten problem, pa ćemo vidjeti što se može..

18 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Ovdje se smanjio promet, zapravo i bolje...Osmijeh

▶ ▷ ▶ ☠P➋P FrEaK☠ ◀ ◁ ◀ PP su mi isključene, kontaktirati me možete putem email-a: p2pcro(at)gmail.com
18 godina
BORG kaže...

Ovdje se smanjio promet, zapravo i bolje...Osmijeh

Bok svim nehrkalicama, a jel a da se tu nagurava 10 cura onda se ne bi bunil mudrijaš.Nevinašce

18 godina
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, a jel a da se tu nagurava 10 cura onda se ne bi bunil mudrijaš.Nevinašce

Žene su gotovo uvijek poželjne :)

Nighty Night...Nevinašce

▶ ▷ ▶ ☠P➋P FrEaK☠ ◀ ◁ ◀ PP su mi isključene, kontaktirati me možete putem email-a: p2pcro(at)gmail.com
17 godina

laptop mi u brata, nije ga vratia, cigo

sad moran na komp...

fuckaj ga

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
protjeran
Laku noć.
Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
18 godina
Makić kaže...

laptop mi u brata, nije ga vratia, cigo

sad moran na komp...

fuckaj ga

Bar imas veliki ekran a ne onaj za miševe i vjeverice na lapiću.Nevinašce

17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan

Večer!

Dobrodosli u temu "Za nespavalice" Cool

Don't panic, im Bosnian!!
17 godina
moderator

večer jazavci Cool

kaj se radi?

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
18 godina

Ti bokca, 20 stranica neprocitanih... :/ Fakat ste spameri....

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

večer jazavci Cool

kaj se radi?

igra super mario galaxy 2 na emulatoru Cool

17 godina
moderator
Hambrle kaže...

zakon Smijeh

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
18 godina
protjeran

Ja na poslu. Trebao do 0:00 ostat sad šef poslao mail da se radi skraćeno zbog sezone pa doma čim prije.

Da se ne predomisli!Smijeh

trash bin can:S
16 godina
protjeran
Vecer narode... Bas malo gledam cijene mobitela :/ Ono sto trazim je za mene previse a trazim desire i se (lol nemogu se sjetit imena uglavnom ima ga ivan :P). Za sada imam oko 1000kn gotovine plus pare u inozemstvu, a planiram prodati fotoaparat... Pa imam oko 2k :/ Jos piknut nes sa strane... Mislim da bi za mjesec dana pazario novi mob :/. Do tada mastam :P
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan

ko će sutra u školu Smijeh

17 godina
neaktivan
Trazis mozda W995, rabljeni, 1000kn? Ogreban, ali radi. Sa slusalicama i zvucnicima
:)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Trazis mozda W995, rabljeni, 1000kn? Ogreban, ali radi. Sa slusalicama i zvucnicima
:)

koga pitaš ?

17 godina
Daniman123 kaže...
Vecer narode... Bas malo gledam cijene mobitela :/ Ono sto trazim je za mene previse a trazim desire i se (lol nemogu se sjetit imena uglavnom ima ga ivan :P). Za sada imam oko 1000kn gotovine plus pare u inozemstvu, a planiram prodati fotoaparat... Pa imam oko 2k :/ Jos piknut nes sa strane... Mislim da bi za mjesec dana pazario novi mob :/. Do tada mastam :P

Koji će vam k nabrijani mobiteli. Ja još koristim neku "praču" sa dvometarskom antenom samo za poruke i pozive drugo mi ne treba.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
17 godina
neaktivan
Dania...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Hambrle kaže...

zakon Smijeh

prehebeno Namigiva

16 godina
protjeran
Je taj model :) On mi je zakon. Ali onda ode sva lova ode yebiga koja mi treba vrlo cesto (izlasci,bon, pretplate itd.), inace super ponuda da imam 200kn sa strane odma bi ga uzeo :)
4ebac@ cuj meni su glupi oni koji kupuju radi trenda, ja evo volim imati sve na jednom mjestu kamera,glazba poruke itd. Npr, kada je radni tjedan puno vise sam na mobilnom netu :)
16 godina
neaktivan

među jude zviri i beštimje

me stavi leć

ako za te ja ne vridin

ništa ti lipo niman reć

ništa lipo

16 godina
protjeran
Daniman123 kaže...

Imaš na njuškalu novih neraspakiranih 3GS iPhona po 32 GB za manje od 2.5 K kuna,

Dinamo živi vječno
17 godina
protjeran
4ucker kaže...
Daniman123 kaže...

Koji će vam k nabrijani mobiteli. Ja još koristim neku "praču" sa dvometarskom antenom samo za poruke i pozive drugo mi ne treba.

Ja ga i nemam.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Daniman123 kaže...

a meni stoji ugasen ( baterija se ispraznila ) po pet dana, meni je bitno da se mogu javit, nista mi vise ne treba

16 godina
protjeran
Nezelim ajfon treba kome fotic od 7.2mp i zuma 3x i jos puno opcija te predivnoga dizajna kojeg je sony napravio. :D Odlucite li odmah dobit ce te onaj branik sa tavana i futrolu za fotoaparat i pilates loptu te madrac i jos staru lopatu te kotac od 22 cola.
16 godina

Dobra večer marvo Cool

Rado bi spamao ali igram Worms-e...prelazim Warzone campanju....aj dođem ja kasnije Namigiva

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Ja ga i nemam.

Tak je !

(Krešo slika,da ne ispadne da kradem foru)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice