to sto ivo kaze,po kafanama...guzva galama i onda oni stariji poduzetnic i sljakeri...cca 50-55g...
alo ilija..aalo cujes li? ilija?
hebi ga, to je bio komad materijala za pokazivanje statusa :)
to sto ivo kaze,po kafanama...guzva galama i onda oni stariji poduzetnic i sljakeri...cca 50-55g...
imam još 2 takva sa punjačima u podrumu, i to su kul punjači bili, na kojemu bi mobitel stajao xD
Jel radi koji??
i mene zanim i koliko bi ih prodavao?
Ima i danas jarana koji urla da ga čuješ na drugi kraj grada.
Ima na Trsatu jedan kafić a na tendi piše Stella artois i dođe jaran ispred i zove nekog i dere se na mob:˝Alo...ja sam ispred kavane...Stela artoisss˝ (izgovara se stela artoa)
Rulja je popadala od smjeha:)
To je trebalo doživjet.
imam još 2 takva sa punjačima u podrumu, i to su kul punjači bili, na kojemu bi mobitel stajao xD
Jel radi koji??
moguce da je ali su rezbijeni ajme... sad kad budemo grozde brali i sredivali podrum potrazim u kakvom su stanju
I.Kk HAHAHAAH STA TI TO PISE POD -MOJ PC- SMIJESNOOO!!!
Ima na Trsatu jedan kafić a na tendi piše Stella artois i dođe jaran ispred i zove nekog i dere se na mob:˝Alo...ja sam ispred kavane...Stela artoisss˝
pa to ti ja govorim... najjaci ispadi su sa starijom ekipom ...a jos ktome kada imaju ruku ko lopatu i na njoj 5 cevapa.
mene je taj gradjevinac sef odusevljavao...ruka ko tamic i ide on pritiskat i sve krese s neba,jer ne ide.
kako se nestaje u trenu.
Bila je jedna smiješna reklama za mobitele na bugovom dvd-u....sjećam se da neki lik sjedi vani u publici na nekoj priredbi ili šta više i nazove ga neko na mobitel....ali ide ona glazba od nokije ona ta-nanana ta-nanana ta-nana-na-naaaaaaaa i lik se javi kad ono mobitel ko stol
i on ga drži i viče ko kreten na engleskom: alooooo, šta's rekoooooo....ne čujeeeem teeee
........ja sam se pokido kad sam to gledao 
mene je taj gradjevinac sef odusevljavao...ruka ko tamic i ide on pritiskat i sve krese s neba,jer ne ide.
Sad su mi smješni penzići sa onim mobitelom šta ima zvuk ko zračna sirena a brojke od pola metra.
Kad sam bio proljetos u bolnici imao neki starčić to čudo i kad ga je žena zvala čulo je pola KBC-a:)
au, koja milina u temi (za razliku od prethodnih dana) - naprosto mi je gušt čitati vaše postove 
au, koja milina u temi (za razliku od prethodnih dana) - naprosto mi je gušt čitati vaše postove 
a i ti dodjes kad se ja opet imam ustat poc bevandu napravit sa 3 kocke leda.
Da nisi uzeo moje tablete pa sad misliš da si u drugoj dimenziji?
napravi i meni! da trznem jednu prije spavanja..uf, dans je bio naporan dan - puno posla, baš će mi prijati bevandica 
Misliš ove 
Sad su mi smješni penzići sa onim mobitelom šta ima zvuk ko zračna sirena a brojke od pola metra.
Kad sam bio proljetos u bolnici imao neki starčić to čudo i kad ga je žena zvala čulo je pola KBC-a:)
Što je najgore ti mobiteli su skupi ko sam vrag. Skoro me srce nije stuklo kada su mi u vipu rekli cijenu.
napravi i meni! da trznem jednu prije spavanja..uf, dans je bio naporan dan - puno posla, baš će mi prijati bevandica 
Uf...5-ta godina kako nisam ni kapi okusio...
ma jok - premoren sam, pa me ništa ne dira..
Uf...5-ta godina kako nisam ni kapi okusio...
meni treća, ali neka torrente napravi bevandicu, popiti će već netko ..
Ma na to sam poptuno zaboravio.Ovo za metke se radi o toughbooku,tvrd laptop,slabe komponente,ali dalje gonim WoW na njemu.
Što je najgore ti mobiteli su skupi ko sam vrag. Skoro me srce nije stuklo kada su mi u vipu rekli cijenu.
Vjerojatno košta ko čitava njihova penzija:)
meni treća, ali neka torrente napravi bevandicu, popiti će već netko ..
Ja bi rado jedno onako prohladnu...
Ta mi je super,osobito onaj solo,ali ne volim baš onaj blues dio.
By the way Dweller in the Cellar ima super solo na 3:00.Poslušaj Perspective album od Becker,ima stvarno super pjesama.
kako ga je zvajznio po glavi to sigurno boli!!
Da znaš kako boli kad te netko pogodi sa Ericssonom 1018:(
ROFL MAO stvarno.
Ma na to sam poptuno zaboravio.Ovo za metke se radi o toughbooku,tvrd laptop,slabe komponente,ali dalje gonim WoW na njemu.
ma onda je dobar ako ga mozes igrat!!
Vjerojatno košta ko čitava njihova penzija:)
Onda imaju dobre penzije.
Ima jeftinih modela, ali u ponudi (naravno ne u hrvatskoj) imaju modele s perverzijama koji npr. imaju tipku uzbuna. Čim ga stisneš mob automatski zove policiju, vatrogasce, hitnu i još im šalje tvoju lokaciju preko GPS-a :)