Dosel si kad se situacija smirila inace bi dobil tipkovnicu ili miš u glavu imas srece.
Znači bilo je šore

Dosel si kad se situacija smirila inace bi dobil tipkovnicu ili miš u glavu imas srece.
Znači bilo je šore

Odoh..
LN!
Kud ćeš tak rano....nismo ni cugu naručili 
a dobro shvatite je onaj Mentalist je cijelo vrijeme podbada i ne samo on i mi je svi malo bockamo. a ona se neda trpi ali na kraju pukne 
tko kaže da sam pukla? jesam ti opsovala mamu i tatu? nisam. e pa kada počnem onda možeš reć da sam "pukla". i to će biti blaži oblik.
Kud ćeš tak rano....nismo ni cugu naručili 
Jbg., sutra ćemo pit kao budale... 
a dobro shvatite je onaj Mentalist je cijelo vrijeme podbada i ne samo on i mi je svi malo bockamo. a ona se neda trpi ali na kraju pukne 
tko kaže da sam pukla? jesam ti opsovala mamu i tatu? nisam. e pa kada počnem onda možeš reć da sam "pukla". i to će biti blaži oblik.
mir djeco 
Odo spavati, Dobrim i dragim ljudima ovdje laku noć 
mir djeco 
aj me nemoj sad i ti j****
ma nisam mislio pukla nego se naljutila. no dobro nebitno.
ja odoh
laganu vam noc zelim!
mir djeco 
aj me nemoj sad i ti j****
pogrešno si shvatila...ja samo želim da se ne prepirete više... 
ovo djeco je bila samo stilska figura...
Pa on je kaznjen pošteno kolko vidim, ali je mod malo pretjeral pa mu je ruka pobjegla na rafalno davanje kartona ili je zaštekal sam uređaj za kartoniranje.
sto se mene tice ti si vec pukla,samo se prepires :) (znam da kuvam vodu ;) ;) ;) )
Pa on je kaznjen pošteno kolko vidim, ali je mod malo pretjeral pa mu je ruka pobjegla na rafalno davanje kartona ili je zaštekal sam uređaj za kartoniranje.
bio bi sasvim dovoljan onaj crveni karton...ili totalni ban :D
bio bi sasvim dovoljan onaj crveni karton...ili totalni ban :D
Anamarija, zašto bi Mentalist dobio crveni karton/ban? Nije te nigdje uvrijedio.
Gdje su sve nespavalice? Toliko spama i kad ja dođem svi šute. :O
Moguće da je zato što je otišao Mentalist i slične mu pojave.
Gdje su sve nespavalice? Toliko spama i kad ja dođem svi šute. :O
To ti je poruka da se vratiš u krpe 
šala mala :)
lol, prati sam sebe, pogle to pod autori koje prati hahahhah
damn spam again...
Ja sam trenutno ovdje http://www.geek-documentaries.com/
I btw., evo jedna provala naše anshike: 
ko je uopće taj bieber?
stvarno su lose...
I btw., evo jedna provala naše anshike: 
ko je uopće taj bieber?
Neki šmrkavac zamusani prve klase koji hopsa okolo ko klokan.
Ko tu zahebava Anci 
cini mi se da cu lako u snove
Laku noć.
Oprostite.
P.S.
Hajde sad cijeli forum TD.