Hhahahh ajde vas dvojica nastavite jos malo bit ce tema zanimljivija!! hahaha 

citirat??
Hahaha....jbg..baš si ga šugavo popušio..
Hhahahh ajde vas dvojica nastavite jos malo bit ce tema zanimljivija!! hahaha 

citirat??
Hahaha....jbg..baš si ga šugavo popušio..
ivan123 pa ako mi nije potrebno zasto bi prekoracio?
Jer je to fora... 
znas koliko je to? kad prekoracis nevjerovatno ti zaracunaju (mislim da cak vise od dva puta) 
Sad si ga zas*o.. 
nisam, takav nam je hebeni telekom 
Kod kog to imaš net?
Nije valjda ono vip-ovo govno?
Sad si ga zas*o.. 
debelo
hhaha jbg,telekom je sra.e
debelo
Mali ti je citat... 
ma bh telecom
sta vam je ljudi, sta ste svi raspolozeni za podhebavanje 
Hambrle jesil ti iz bosne?
debelo
Mali ti je citat... 
šut nemoj da se razljutim
...ali dosta o mome autu prićajmo malo o meni
ma bh telecom
Aaaaa...hambrle ti si iz BiH?!?!
Heh..tek sad skužih..
Nekako nas je volja. 
ma bh telecom
Aaaaa...hambrle ti si iz BiH?!?!
Heh..tek sad skužih..
bravo, nakon toliko napominjanja na ovom forumu da sam iz bih, vi tek sad skuzili, pa, cestitam 
Nekako nas je volja. 

Ne, ti si.. 
šut nemoj da se razljutim
...ali dosta o mome autu prićajmo malo o meni
Koga briga?
Šta ćeš opet radit duge citate? 
Pa i ja sam iz BIH
Heh..tek sad skužih..
je li ti hambrle zvuči kao hrvatsko ime ?
Hm...Odkud znas da mu je to ime mozda mu je to nadimak???
bravo, nakon toliko napominjanja na ovom forumu da sam iz bih, vi tek sad skuzili, pa, cestitam 
Pa ba, kad po naški pričaš..jbg..ubaci ko logic neku vašku pa budemo znali..:P
Koga briga?
Šta ćeš opet radit duge citate? 

Pa i ja sam iz BIH
i imas oko 10 godina...
btw. ivane, kak ce mi to bit ime, opet moram ponoviti nakon 100 puta: tako me stari zvao kad sam bio mali bezveze to mu je prvo naumpalo "Hambrleeeee" "Hambrlićuuu" itd

WTF?? 
Pa ba, kad po naški pričaš..jbg..ubaci ko logic neku vašku pa budemo znali..:P
a ja kad pisem "ba" "kontam" "fakat" i ostalo, vi ne razumijete, pa moram se vama prilagodjavati :S
hahha HAMBRLE znas onu pjesmu od Halida Beslica-PRVI Poljubac davno zaboravljen prvi dernek ko zna gdje je,zagrli me i tiho se privuci da mi suzu nevide,,,....AJMO RAJA
je li ti hambrle zvuči kao hrvatsko ime ?
btw. ivane, kak ce mi to bit ime, opet moram ponoviti nakon 100 puta: tako me stari zvao kad sam bio mali bezveze to mu je prvo naumpalo "Hambrleeeee" "Hambrlićuuu" itd
Nisam ja ništa rekao za tvoje ime...
a ja kad pisem "ba" "kontam" "fakat" i ostalo, vi ne razumijete, pa moram se vama prilagodjavati :S
šta ima i takvih??
Đes ba? 
Ajmo malo pustit covjeka sta smo ga posli zahebavat nek stavi ime kakvo zeli"!!!
Đes ba? 
-.- Jazz ba! :P
Bemti, jos mi sad tesko od jucer/danas...
Kako se zoveš?
hahha HAMBRLE znas onu pjesmu od Halida Beslica-PRVI Poljubac davno zaboravljen prvi dernek ko zna gdje je,zagrli me i tiho se privuci da mi suzu nevide,,,....AJMO RAJA

šta ima i takvih??
eto vidis vi govorite "sta" mi govorimo "zar"
da sam napisao "zar ima i takvih" vi nebiste razumjeli ili ako pitam nesto tipa "sta mi preporucujete" vi ne razumijete jer moram napisat "sto mi preporucujete" a u bosni "sto mi preporucujete" ima sasvim drugo znacenje tj skraceno od "zasto mi preporucujete" pa da bih ja napisao "sto mi preporucujete" po mom jeziku, moram napisati "zasto mi preporucujete" jer vi "sto mi preporucujete" shvatate kao "sta mi preporucujete" po mom.....