ej! i ja tamo idem u pekaru jbt.. (LOL EPIC) odakle si? u koju školu ideš?
kolko godina imaš...koji broj cipela......koja visina.......broj mobitela....OIB...JMBG....broj zdravstvene i dopunskog zdravstvenog
ej! i ja tamo idem u pekaru jbt.. (LOL EPIC) odakle si? u koju školu ideš?
kolko godina imaš...koji broj cipela......koja visina.......broj mobitela....OIB...JMBG....broj zdravstvene i dopunskog zdravstvenog
pitam jel možda znam lika
Svaka čast
Majstor pravi....
PC uber fiber genijalac
Danas sam htio prijavit jednog forumaša, i umjesto na kliknem da "prijavi", kliknio sam na "privatna poruka". To sam primjetio tek kada je forumaš odgovorio na moju poruku :S
Adresu si zaboravio...
Ima l ko vakav ratio?
imam ja ali ne na tom trackeru
Danas sam htio prijavit jednog forumaša, i umjesto na kliknem da "prijavi", kliknio sam na "privatna poruka". To sam primjetio tek kada je forumaš odgovorio na moju poruku :S
Super...
Kako je glasio odgovor?
I....koji dio familije je opsovao
na pirate bay?
downloado sam oko oko 5GB ali brišu down jer je freeleech i sad samo podebljavam ratio.
šteta samo što su nam tako loše brzine.
pitam jel možda znam lika
Isao sam u grigor vitez i imam 25god zovem se drago
laž! I ja idem u grigorku
na pirate bay?
downloado sam oko oko 5GB ali brišu down jer je freeleech i sad samo podebljavam ratio.
šteta samo što su nam tako loše brzine.
Ma jok...demonoid...mislio sam da ima nešt normalno tamo ali nema ništ...skinuo sam nekih 3,5 MB a UP-ao nekih 500 MB
Vecer!
Vecer!
I tebi...
laž! I ja idem u grigorku
nepoznas me jer sam s juga2 kaufland blizu a iISAO SAM U GRIGORKU PRIJE 18GOD
lako tebi sa 80kbs\up a vid mene sa 30 kbs\up
sreća pa na partisu nije teško držat ratio
kome, meni?
ja imam same as you, nažalost.
ma krešo ima 80 up
ma krešo ima 80 up
hehehe i 5mbita down
hehehe i 5mbita down
ma lako za down kad seeda neko sa seedboxom
hehehe i 5mbita down
To je syeban server...tak i meni bude
Znate gdje sad idem?
Znate gdje sad idem?
Gledat kuću?
Znate gdje sad idem?
Igrat CoD 1650
veče ljudi evo baš idem gledati dr.housa, a prije toga sam odero neka 2 tipa u driftu sa 400 000 bodova ajte pozz
Jest