Idem i ja, adios muchachos !
Da, da...
Bježi dok ti Robi ne dođe...
Idem i ja, adios muchachos !
Da, da...
Bježi dok ti Robi ne dođe...
Imaju li slovenci freeleech?
Imamo li i mi FL?
sretan novi dan
jok..cini ti se hehe
loše je to ako ne piješ...
loše je to ako ne piješ...
ti nisi normalan,
Večer ekipa, što ima kod vas?
Ovdje se žestoko slavi zbog Hajdukova prolaska...
@tarankula, zašto nije normalan, pobogu što je stvarno zabavno cijeli život biti sterilan i čist od bilokakvih opijata ( i pumpati Screenshot temu slikama )?
Ova kiša nikad nebu stala...
Čuo sam da je tu u okolici bilo gadno da je vjetar čak i krovove nosio a i tuča je padala.
Alkoholom protiv droge!
Večer ekipa, što ima kod vas?
Ovdje se žestoko slavi zbog Hajdukova prolaska...
@tarankula, zašto nije normalan, pobogu što je stvarno zabavno cijeli život biti sterilan i čist od bilokakvih opijata ( i pumpati Screenshot temu slikama )?
e moj jarane ti mislis da sam ja opičeni gejmer,e žao mi je al nije tako,brate moj sad sam na raspustu,al kad fax krene ja niti pc-a niti interneta niti igri neću vidjeti do sljedeće godine u 6. mjesecu.
nije da nesto namjerno nevolim pit alkohol nego jednostavno mi nepaše i nevolim tako ljuto,al i neželim bezveze pravit budalu od sebe
e moj jarane ti mislis da sam ja opičeni gejmer,e žao mi je al nije tako,brate moj sad sam na raspustu,al kad fax krene ja niti pc-a niti interneta niti igri neću vidjeti do sljedeće godine u 6. mjesecu.
nije da nesto namjerno nevolim pit alkohol nego jednostavno mi nepaše i nevolim tako ljuto,al i neželim bezveze pravit budalu od sebe
Prijo, samo ti kažem da ne potrošiš cijeli raspust pred ekranom, hebeš i net i sve, uživaj vani s ekipom, a kad krene škola ubodi kakav jeftini laptop ako ne za gaming onda barem za internet i gotovo.
Prijo, samo ti kažem da ne potrošiš cijeli raspust pred ekranom, hebeš i net i sve, uživaj vani s ekipom, a kad krene škola ubodi kakav jeftini laptop ako ne za gaming onda barem za internet i gotovo.
ma ebo ga ti kakav gejming preko raspusta,to je bilo samo par tjedana tako,sad moram svaki dan nesto radit bauštelat,kad krene škola nema tehnologije,a nema ni jeftinog laptopa jer nemam novca,kao sto sam napomenuo da radim bauštelam...al to radim od sreće ljudima po selu i uopće ne uzimam novac.
Uf, evo me nakon sat i po žešćeg noćnog pwnanja na codu
Vidim da je ivo dobro raspoložen -> tako treba ^^
Laku noć.
Ode i ja lagano, sve sreća pa ne ustajem sutra u 08:00...
Laku noć ekipa!
Vecer
dobra večer svima....
šta se radi ? :)
Večer marvo....ima'l zime
Glava mi puca nakon vijesti o odnošenju pola krova kuće,niti nijedan motor a ni auto nije oštećeno HVALA BOGU!sada će biti min 25.000kn štete,gore još nenapravljene do kraja sobe,bilo je podosta stiropora i toga svega,vjetar je to odnjeo.Za živo čudo nitko nije stradao.
Glava mi puca nakon vijesti o odnošenju pola krova kuće,niti nijedan motor a ni auto nije oštećeno HVALA BOGU!sada će biti min 25.000kn štete,gore još nenapravljene do kraja sobe,bilo je podosta stiropora i toga svega,vjetar je to odnjeo.Za živo čudo nitko nije stradao.
ma ko hebe krov,bitno je da je baotian preživio
Glava mi puca nakon vijesti o odnošenju pola krova kuće,niti nijedan motor a ni auto nije oštećeno HVALA BOGU! ....
Fala bogu, Baotian i Zetor stoje netaknuti :D
Večer!
ja igram tetris u iz Danimanove teme.Baš mene izvuče protiv najjačeg
Glava mi puca nakon vijesti o odnošenju pola krova kuće,niti nijedan motor a ni auto nije oštećeno HVALA BOGU! ....
Fala bogu, Baotian i Zetor stoje netaknuti :D
hahahah