ja prodajem hard za 200 kn, a neki trose na igre te pare... :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
od koliko?
Taj BC mi je čisti promašaj...
Jel od 320 GB 

i meni, par sam misija odigrao u sp i uninstall mu je uslijedio :/ bolji mi je cod 6 online
meni je čisto dobra igra samo što nisam bc2 tip
al šta god rekli 12 sekundi cekanja na spawn je SULUDO
od koliko?
320 gb, jos garancija traje 9 mjeseci...
i meni, par sam misija odigrao u sp i uninstall mu je uslijedio :/ bolji mi je cod 6 online
Ja sam ga kupio igrao ukupno 2 sata i od tada nisam ni upalio...
Adios muchachos !
Večer narode....
Šta je ovo....prvo je Birc zamro...pa sad još nespavalice...ajmo ljudi spamajte 
Večer narode....
Šta je ovo....prvo je Birc zamro...pa sad još nespavalice...ajmo ljudi spamajte 
aj na face
vidio sam danas, i pretpostavio sam da ćeš biti upućen u situaciju. nekoliko godina sam živio i radio u turističkom mjestu, kakav se hebeni šljam zna nakupiti kod nas, na moru - to je za nepovjerovati.
ti šupci znaju da kada dođu ovamo da mogu raditi što hoće - kazne su male, pravosuđe u banani, čim ih pipneš odmah se pozivaju na eu i svoja prava..prestrašno.. ponekad mi se čini da kod nas na obalu dolazi samo šljam, koji nema gdje dalje ići.
inače su francuzi posljednjih godina sve više zastupljeni - ali su postali gori od talijana, nitko ne zna pričati drugi jezik osim francuskog (talijani naravno pričaju samo i isključivo talijanski), i da ne govorimo kako su bezobrazni prema nama hrvatima.
što reći, užas..
vidio sam danas, i pretpostavio sam da ćeš biti upućen u situaciju. nekoliko godina sam živio i radio u turističkom mjestu, kakav se hebeni šljam zna nakupiti kod nas, na moru - to je za nepovjerovati.
ti šupci znaju da kada dođu ovamo da mogu raditi što hoće - kazne su male, pravosuđe u banani, čim ih pipneš odmah se pozivaju na eu i svoja prava..prestrašno.. ponekad mi se čini da kod nas na obalu dolazi samo šljam, koji nema gdje dalje ići.
inače su francuzi posljednjih godina sve više zastupljeni - ali su postali gori od talijana, nitko ne zna pričati drugi jezik osim francuskog (talijani naravno pričaju samo i isključivo talijanski), i da ne govorimo kako su bezobrazni prema nama hrvatima.
što reći, užas..
nevjerovatno
LN
Sretan novi dan. 
Sretan novi dan. 
lol hvala :P
Sretan novi dan. 
havala :D
Jesi igrao stojeći? 
Jesi igrao stojeći? 
K*rac!!!
Leto ko majmun,konobariso,saldo što sam zaradio je 0km :( 
Jesi igrao stojeći? 
K*rac!!!
Leto ko majmun,konobariso,saldo što sam zaradio je 0km :( 
si ti to iz bosne, koji grad?
Kako saldo 0 kn ako si letio.. Jbt onda posao..
Treba nešta i zaradit.
Evo mene hebači.
Evo mene hebači.
zdravo mali 
Evo mene hebači.
zdravo mali 
Stara fora.
Stara fora.
Ali jos uvijek pali :)
Stara fora.
Ali jos uvijek pali :)
Ne.