koliko imaš FPS u metrou s tom konfom? pitam jer ja sa 5850 jedva vrtim 
ne igram metro -.-
koliko imaš FPS u metrou s tom konfom? pitam jer ja sa 5850 jedva vrtim 
ne igram metro -.-
SS by Krešo91
http://dc201.4shared.com/download/7DmhDlqY/ScreenShot016.jpg?tsid=20100709-170129-8cfc7086
Gledam si novi mobitel.Mislim zamijeniti Nokiu 5800XM(ne radi joj kamera) za N85.
ja se sjecam kao da je danas bilo kada smo na forumu pricali koji ces mob :)
Vecer nespavalice. Sta ima?
arrrrr
Al nekužim šta je ovo dolje u loading baru (fromcelltohell)

probaj jer grafika je stvarno odlična, poslije crysisa možda i najbolja. ja na maximum settings ne mogu iznad 25-30 max :(

probaj jer grafika je stvarno odlična, poslije crysisa možda i najbolja. ja na maximum settings ne mogu iznad 25-30 max :(
morat cu kupit, nemam flat aj idem ja
jbt vidi mi se IP briiišiii toooooo 
Gledam si novi mobitel.Mislim zamijeniti Nokiu 5800XM(ne radi joj kamera) za N85.
I nisam pozalio jer je 5800XM odlican mobitel.Ali doslo vrijeme,pozelio se malo promijena i tipkovnice :D
jeftinje ti je flat nabavit nego kupovat igru :)
aj laku noć
A jbg netreba nam planet destroyer...nego C4 i deri ili sa malo veće udaljenosti
Tsar bomb...samo 50 MT
Bila je jedna ruska nuklearna bomba Ivan Grozni,imala je snagu 100 MT.Samo je jednom testirana.
I nisam pozalio jer je 5800XM odlican mobitel.Ali doslo vrijeme,pozelio se malo promijena i tipkovnice :D
odlucio si kupiti N85 ili se jos uvijek dvoumis?
To je ta...samo što je prototip od 50 MT...ima i film o tome
Znam,ali dalje je onaj video moćan.
Odo gledat House-a...bit ću tu jer mi je 5. seona na disku 
krenuli su...
krenuli su...
Ali nick je jedan od boljih hehehe 
odlucio si kupiti N85 ili se jos uvijek dvoumis?
Jos se dvoumim ali mislim da cu ju uzeti.
krenuli su...
Ali nick je jedan od boljih hehehe 
nick je bas pravi 
nisam jos otiso :D di je kreso da ga pitam ocel mi nabavit jos onih tableta, nestalo mi
Aj zzz ljudi odoh igrati pes-a,mozda se javim kasnije.. :)
krenuli su...
nisam jos otiso :D di je kreso da ga pitam ocel mi nabavit jos onih tableta, nestalo mi
Eto me tu...javio sam ovima iz CERN-a i kažu da im je ponestalo...čujem da ovi iz Krška nude za 25% jeftinije 
Eto me tu...javio sam ovima iz CERN-a i kažu da im je ponestalo...čujem da ovi iz Krška nude za 25% jeftinije 
daj bilo gdje nema mi ih nikako, tak brzo nestanu........ aj pozuri pls imas moju adresu na pm
Did he die?! 
Did he die?! 
sure he did!