Večer ljudi - nabavio novi bug pa neću baš biti aktivan. Bacam se na čitanje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa pitaj ,nije zabranjeno pitati nemože ti zbog toga dati žuti ili crveni 
Pa pitaj ,nije zabranjeno pitati nemože ti zbog toga dati žuti ili crveni 
neznam ja cudna je Ivo osoba.
.salim se naravno.
EDIT : kako ga upitati,nema pp-a.
Da, ne vjerujem da će toshiba biti sticky, nema po čemu.
nfs bi mogli...
imam brzinu 4.096/384 kbps. Kak da izračunam kolko kB/s mogu uploadat?
:full of win: :D
Čudno, meni novi bug još nije stigao u sandučić. 
imam brzinu 4.096/384 kbps. Kak da izračunam kolko kB/s mogu uploadat?
to dijeljeno 8
dosta Lockerza za veceras,60 bodova za jedan dan je sasvim dovoljno.

TAAA-DAAAAA DADY IS BACK
kazu da su neki na forumu dobili ps3,xbox itd.,ja sam probao pa sta bude,treba li tebi pozivnica?
Eto mene,malo sam lakirao ostatak kučišta(i smrdio susjedima sa lakom-bar će bolje spavat).Vidim nitko mi nije dao odgovor za obradu videa.Kaj nitko se ne bavi pa moram načet temu ili...Dakle da ponovim:dobio sam na DVDu iz '90 godine maturalnu koja je bila na VHS(koji je preživio rat kozna gdje,i kozna kojim putem stigao)pa je to nasnimljeno na DVD.Slika je dosta loša,mutna i pozadinsko svjetlo je dosta žuto,no kad je malo kamerman zumirao ispalo j još ok.E,sadda li postoji neki program kojim bi se dala slika izoštriti i malo boje ublažiti(znam da slično ima za slike,da li ima za video)?Ako netko zna bio to free ili ne program,snaći ću se,samo da znam....
Pozdrav prisutnima... Evo i mene za neko vrijeme!
Što ima novog kod vas? Ovdje sve uobičajeno... Samo što u zvučnicima večeras tuče SOAD! 
Eto mene,malo sam lakirao ostatak kučišta(i smrdio susjedima sa lakom-bar će bolje spavat).Vidim nitko mi nije dao odgovor za obradu videa.Kaj nitko se ne bavi pa moram načet temu ili...Dakle da ponovim:dobio sam na DVDu iz '90 godine maturalnu koja je bila na VHS(koji je preživio rat kozna gdje,i kozna kojim putem stigao)pa je to nasnimljeno na DVD.Slika je dosta loša,mutna i pozadinsko svjetlo je dosta žuto,no kad je malo kamerman zumirao ispalo j još ok.E,sadda li postoji neki program kojim bi se dala slika izoštriti i malo boje ublažiti(znam da slično ima za slike,da li ima za video)?Ako netko zna bio to free ili ne program,snaći ću se,samo da znam....
da imas maca imao bi rjesenje za tebe ali posto nemas jbg
mozes probat s onim sto je na macu propalo jer za njim nije bilo potrebe - Premiere Pro
ajde ljudi uprite : 
ajde ljudi uprite : 
ajde ne...
poduprimo jedni druge.
.zvucim ko neki politicar.
ajde ljudi uprite : 
Bok svima kaj se dela, ti to postavljas minsko polje jel fuckaj ga ode te ja sad odma prijavit nema ti spasa.

ma neee,valjda znate sta je ovo.
Fala dado8,evo skida se trial pa da probamo,ak valja i radi nabavit ćemo i"oriđiđi"...
Ljudi... Ja vas pozdravljam za večeras. Ode gledati Na rubu znanosti..
Vidimo se sutra.
Uživajte! 
e sad je stvarno dosta,76 bodova u Lockerzu za danas.
.Instalirao sa WOT,korisna stvarcica.
ljudi ja vas napustam,laku noč.