Zaspalo se,jel.Odo i ja polako,laku noć...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Manic više nije mod, TuxSlave-a neznam kada sam ga vidio da je online ili neki njegov noviji post, Luxx je tamo di je
Sada ih je stvarno malo (aktivnih) modova za jedan forum od 22.000 ljudi
Otkad sam ja na forumu, samo sam aktivno viđao luxxa dok nije otišao, ivu i naxeema...
za ostale sam 1. put čuo nedavno..
e, i domagoja kad bi se davali neki prijedlozi...
Otkad sam ja na forumu, samo sam aktivno viđao luxxa dok nije otišao, ivu i naxeema...
za ostale sam 1. put čuo nedavno..
e, i domagoja kad bi se davali neki prijedlozi...
Bok svima kaj se dela, ne brini ti tu su negdje iza grma ili bukve vrebaju Modovi a kolko sam cul ima ih i fantomskih te prikrivenih isto tak koji potajice udaraju kartone.
također noć...
Dobra večer svima, kako je ljudi, jeste se otrijeznili?
nismo ni pili...
istina da ih fali... eto naxx nekad ''udre''
koji post, al nije ko prije, znaci samo ivo iradi...
Sad mi neće ni da dvd-ove prži laptop, a cd-ove hoće. :(
Pozdrav svima. Danas je treći dan da san bolestan al san izaša malo. Mada se sad radi tog i ne osječan baš dobro. Opet fibra, ali bar je grlo prestalo bolit. Aj boli još malo
ja prosli tjedan bia bolestan od cet do uto,
nista gore... jos kisa..ajme
Iz druge teme, ne možeš prodati takvo sranje ovdje ženska glavo...
Bok svima ja sam Rina bavim se ptc-klikanjem na reklame. klikom na reklamu u trajanju desetak ili vise sekundi zaradite 1 cent,ovisno o siteu.Radi se o stranicama koje se bave internet oglasavanjem,i njima je takodjer placeno od strane oglasavaca za svaki vas klik. zarada je sigurna i ne,nema nikakvih visrusa,hakera i slicno,to su sve ozbiljne vecinom stranice bar ove koje sam navela u blogu.
Idealan posao za one koji puno vremena provode online,iako realno ovo vam i nece oduzeti puno vremena i usput mozete raditi stvari koje i inace radite online.
koga zanima nesto vise moze procitati na mom blogu evo vam dolje link. puno pozdrava...
Rina
http://mojegluposti-rinica.blogspot.com/
EDIT:nije mi citiranje radilo
Iz druge teme, ne možeš prodati takvo sranje ovdje ženska glavo...
Bok svima ja sam Rina bavim se ptc-klikanjem na reklame. klikom na reklamu u trajanju desetak ili vise sekundi zaradite 1 cent,ovisno o siteu.Radi se o stranicama koje se bave internet oglasavanjem,i njima je takodjer placeno od strane oglasavaca za svaki vas klik. zarada je sigurna i ne,nema nikakvih visrusa,hakera i slicno,to su sve ozbiljne vecinom stranice bar ove koje sam navela u blogu.
Idealan posao za one koji puno vremena provode online,iako realno ovo vam i nece oduzeti puno vremena i usput mozete raditi stvari koje i inace radite online.
koga zanima nesto vise moze procitati na mom blogu evo vam dolje link. puno pozdrava...
Rina
http://mojegluposti-rinica.blogspot.com/
EDIT:nije mi citiranje radilo
koji fake bullshit
nista pametno, pa citam horoskop o jarcima, tj. o sebi
ima nesto i u tome...
sta je ovo pa di ste ljudi...
Evo nas, boluje se
Evo nas, boluje se
a eee a ozdravi brzo sugradjanine moj... btw jel ti izlazis u kocke ili
uvjek...
a eee a ozdravi brzo sugradjanine moj... btw jel ti izlazis u kocke ili
Nisam. Pa već neko vrime nisam baš nešto previše aktivan s izlascima. Cura je tu i tako. Ako i izađem to je ili Sinj ili Trogir uglavnom. A odem i tu u ST-u u par barova i recimo i kuke i tako. I hvala na željama
pa jel ti cura iz trogira kad ides tamo, bar u tg nemas di izac... ovako trokut
favorit, monaco korniza,...
pa jel ti cura iz trogira kad ides tamo, bar u tg nemas di izac... ovako trokut
favorit, monaco korniza,...
Ma nije, cura mi je tu iz Strožanca. Ma uglavnom idemo okolko pa di završimo (ja i ekipa). Jedno nas je vrime pucalo da sidnemo u auto pa di završimo ali kažem ne pucaju me baš previše ti izlasci više. Više volim otić na pivu do nekog kafića ili bara ili recimo na biljar i slično. I uglavnom se vikendima baziram na odlaske na utakmice. Btw gleda li ko hokej. Dobra utakmica....
utakmica za 10 sati a ja ne mogu zaspat...
Evo nas, boluje se
Koja te to bezobrazna bolestina ulovila da joj posaljemo batinaše reci njezino ime i prezime.
Evo nas, boluje se
Koja te to bezobrazna bolestina ulovila da joj posaljemo batinaše reci njezino ime i prezime.
ciroza jetre...
tututut, nema ti pomoci...
tututut, nema ti pomoci...
a znam