ne baš u jedan, ali u 11,30, tako dok se otuširam, pojedem sredim neke stvari i eto sam sad ovdje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A što treniraš? Da pogodim, košarku
A što treniraš? Da pogodim, košarku
Što me odalo, zar profilna?
I pogodio tricu
I pogodio tricu
Ide tako jedan vic, trči momak za busom i uspije ga uhvatit i pita babu, baba jel ovo trica?? Kaže mu baba, nije sinko ugazija si na crtu...
večer!
jel tko zainteresiran da malo odigramo belu na playtoyu?
Odoh ja spavati laku noć, jurluče ništa od bele večeras...
večer!
jel tko zainteresiran da malo odigramo belu na playtoyu?
Jedino za što sam ja spreman je partija spavanja :)
Laku noć ljudi
jel ima budnih?
jel ima budnih?
Ima.
jel ima budnih?
ofc
Ja gledam hokej, pa ću na spavanac. Više mi dosadilo stat doma, valjda ću sutra malo izać! Temperaturica i jaka bol u grlu nadam se da će malo stat....
jel ima budnih?
da da.. taman nesto crtam ^^ ali sam skuzia da san falija cilu liniju auta tako da mi se vise neda to.. moga bi lec polako
Ja gledam hokej, pa ću na spavanac. Više mi dosadilo stat doma, valjda ću sutra malo izać! Temperaturica i jaka bol u grlu nadam se da će malo stat....
zabranjeniples vidim da si i ti splitjanin...
ma od kud ste se stvorili vampiri spamerski?
zabranjeniples vidim da si i ti splitjanin...
Jesan!!
Malo vas pratim malo ne,onak iz prikrajka da vidim kaj se spama dok lutam prostranstvima neta.Al vidim da svi pobjegoše ženama pod suknju,pa ću i ja onda.Laka vam noć,spameri...
Laku noć
ja slusan taman rock radio... lipo pustit, lec i neka ovo svira a ja lipo spat
ja otvaram veceras...
ja otvaram veceras...
Jao jao zaboravio sam totalno na nespavalice.Al dobro,bitno da sam ja zadnji locko birtiju
ja otvaram veceras...
Jao jao zaboravio sam totalno na nespavalice.Al dobro,bitno da sam ja zadnji locko birtiju
a nemos priko reda ja san u 22 i gotovo, nema price...
jebna je ta statika... nisam svoj lap jos
otvara a necu ni skoro...
niti nemoj, ovo moje sranje moraš otvarati za sve, jer nema ono da možeš mjenjati memoriju i hard bez skidanja cjele plastike.
a probaj na servis ak nista nebude pomoglo....ako ni oni nemogu popravit....moja sucut...
iskreno servis mi je zadnja opcija, tamo rade idioti kakvih nema, bratu je bio laptop na popravku i govnari su ga zgulili i još su napisali da je bio zguljen, kakatastrofa prije ću ga sam popraviti nego što će oni.
donekle i tu ima istine... sam
sam vidia koji redikuli rade tamo
spam poćinje vappiri bude se i staplaju s bug online forumašima i spamaju