J sam aam stako pijdan da ne modu na nogama stajar ;), drtustvo pizdrav "
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svima bit ce ti vjerojatno tu prijenos tj neko bude bil darezljiv i tak to onda dalje fuckaj ga.
J sam aam stako pijdan da ne modu na nogama stajar ;), drtustvo pizdrav "
E nesrećo, opet ločeš
Decovi ja bi s avam schatak, al ne vidm tipkvinicu... Cuemo se uistra ! Psorostuite nqjolje0pse...
E, ovu rečenicu pišem svaku večer po dva puta, nevjerojatno
Pa onda nabavi bolji mob odnosno sa većim ekranom da vidiš čitati.Ja se malo zaigrao sa Gothicom,uspio ga instalirati al sam morao 2x drivere od grafulje brisat da bi uspjelo.Pa se malo zaigrao,heh,kad zaboravim sejvati pa me ubiju i onda sve ispočetka.Otvorio sam popodne temu za godišnji al slabo se postaju utisci...
Lakav am voc """ !! :)
Decovi ja bi s avam schatak, al ne vidm tipkvinicu... Cuemo se uistra ! Psorostuite nqjolje0pse...
pijano blago?
Lakav am voc """ !! :)
Pa samo malol....
Jel nekome od vas neki lik 0000bios poslao link nesto elitehackers7 blabla.
Da posla je neki link na forum
da vas ja pitan samo( nema veze sta nema nikakve veze ovo pitanje) ako neko zna od vas filmofila kako se i ako se moze uopce na IMDB pogledat cilu listu filmova po ocjenama...znaci i one koje su ocjenjene sa 7.7 ili 7.6 i tako to ..a ne samo prvih 250#
Da nekakva televizija za gledat preko interneta.Heh,i ja se nadam nokii,ova mi je gotova,odnosno nije gotova radi super,nego je baterija otišla pa ga moram svaki dan puniti.A nova se ne isplati kupovati jer košta 400-500kn...
da vas ja pitan samo( nema veze sta nema nikakve veze ovo pitanje) ako neko zna od vas filmofila kako se i ako se moze uopce na IMDB pogledat cilu listu filmova po ocjenama...znaci i one koje su ocjenjene sa 7.7 ili 7.6 i tako to ..a ne samo prvih 250#
Evo ovo je najbliže šta sam uspija nać.
P.S. ovo je moj
-i postA, sad pogled nadesno, tema 2012 - nešto
'Židovi su sluge negativnih vanzemaljaca' - nije ni čudo što ih je Hitler htio pobit :-D
Da nekakva televizija za gledat preko interneta.Heh,i ja se nadam nokii,ova mi je gotova,odnosno nije gotova radi super,nego je baterija otišla pa ga moram svaki dan puniti.A nova se ne isplati kupovati jer košta 400-500kn...
Da to je internet televizija ali vecinom sami korisnici prenasaju sliku s legalnih televizija, ili sami pustaju filmove ili serije s svog kompa direkt na internet tj na ovu stranicu tu se nađe uvjek nekaj zanimljivo.
Ja imam Nokiu 6288 i ona mi je dosad najbolja.Ima dosta velik ekran,možeš muziku slušat ,a i dost je dobra kamera.Bilo je to ustvari dobro kad je izašlo sad više nije bogzna kaj.Idem pomalo,sutra se nadam nastavku modinga,prsti prizdravili malo,pa ću pripremat za lakiranje.A valjda budem i skllopio to sljedeći tjedan.Ajd noć...
Pozdrav društvo... Evo me nakon torture iz filozofske antropologije i etike...
Što ima kod vas?
Da samo znate kako je lijepo vidjeti ove sive tonove foruma nakon cjelodnevnog čitanja Nietzscheovih, Humeovih, Hobbesovih i ostalih (zlo)djela.
Ja imam Nokiu 6288 i ona mi je dosad najbolja.Ima dosta velik ekran,možeš muziku slušat ,a i dost je dobra kamera.Bilo je to ustvari dobro kad je izašlo sad više nije bogzna kaj.Idem pomalo,sutra se nadam nastavku modinga,prsti prizdravili malo,pa ću pripremat za lakiranje.A valjda budem i skllopio to sljedeći tjedan.Ajd noć...
Di se mogu kupiti slušalice za nokiu?
Di se mogu kupiti slušalice za nokiu?
Mobis
Imam jedne što ulaze u uho, 3.5mm, baš sad na njih slušam, 'čvršće' od SE-ovih, ali su kratke. Dobro mi sad dođu kad idem leći, pa ako zaspem, neće puknit niti slično, a SEove koristim kad idem negdi
Pa onda nabavi bolji mob odnosno sa većim ekranom da vidiš čitati.Ja se malo zaigrao sa Gothicom,uspio ga instalirati al sam morao 2x drivere od grafulje brisat da bi uspjelo.Pa se malo zaigrao,heh,kad zaboravim sejvati pa me ubiju i onda sve ispočetka.Otvorio sam popodne temu za godišnji al slabo se postaju utisci...
jos nisi odusta od gothica, ja danas malo risena bacia,
pri samon san kraju... a stvar koju ceka
je arcania: gothic tale ilitiga gothic 4
(-.-)Zzz...
Dobar vam dan,ali laka noć prije svega...
baš gledam doxy je opet suspendiran,nevjerovatno..oboriće sve rekorde..
baš gledam doxy je opet suspendiran,nevjerovatno..oboriće sve rekorde..
Mora da je opet bila neka "pederska" tema čim su ga suspendirali!
Ajte ljudi laku noć
Ajte ljudi laku noć
Laku noć i od mene! Vidimo se sutra.
Uživajte!
Večer. Kaj se radi, ja evo sređujem jedan laptop