...dobro veče spavalice...šta se radi kod vas, osim što hrčete...
Bok svima kaj se dela, povuci to kaj s napisal ili ide optuzni prjedlog odma zbog uvrede a mozda ti posaljem i batinase.
Bok svima kaj se dela, povuci to kaj s napisal ili ide optuzni prjedlog odma zbog uvrede a mozda ti posaljem i batinase.
Ajde,ljudi,laku noć!
Kuzim sve ali ponavljam da ce to tesko ici. Tako je i u onoj temi pocelo, zakuhalo se i sipak. Mene su neke osobe kontaktirale i kad smo se donekle dogovorili (ja sam ponudio da platim postarinu) onda su pocele trazit kao neku naknadu 50-100 kn. Pa jbt sta ljudi ne shvacaju da je to humanitaran rad a ne fuckin business!
Ajde,ljudi,laku noć!
I tebi sinko.
...heh...neki hrču a rambox čak i govori u snu...možda bi bilo dobro da ga probudite...
Ma neće ići će to lako samo kad se malo to koordinira.Pa ima nas milion,u milion gradova u Hrvatskoj,a manje-više svaki od nas bar jednom na dan se zaleti da vidi kaj ima novo na forumu.A postoje i mobiteli,pa ak se i nas 10 organizira i ostali vide brzo se bu to proširilo ko požar...
ja imam neki stari bez venta na cooleru za proc, i bez rama, ja mislin da je neki pentium... prastar je jos je bia CD, a i imam laptop stari pokvareni(valja baterija, proc)
čekaj nismo se dogovorili di ćemo se nać..
Što je ovo - svi spavaju?
A eto, neki se, poput mene, vracaju sa partije CoD4 koja se malo otegnula. :)
A eto, neki se, poput mene, vracaju sa partije CoD4 koja se malo otegnula. :)
A meni se otegnuo Mass Effect 2 do kraja igre :)
Večer evo i mene nakon nekoliko dana;), počeo je faks, već smo posteno zatrpani .. Sta se kod vas radi??
Večer!Kaj Seneka stvarno nisi vidio sliku,ja mislim da se netko poigrao,gle...
pa tu imaš otvorene aktivne teme u zadnja 72 sata,tako je i kod mene..briješ
Dobra večer.
Večer pospani narode
Uskoro se blizi valentinovo, sta ćete pokloniti boljoj polovici
Ništa Nije zaslužila
Da, da bas... nemoj tako mozda nisi ni ti zasluzio ...
Da, da bas... nemoj tako mozda nisi ni ti zasluzio ...
jesam
Pa stavit ću novu grafičku,procesor i neko moćno kućište.
haha bit će bas zadovoljna
hehe bas ste darezljivi ;)
sef je u pravu u potpunosti to nije njezina briga,njezino je da roditelj dodje opravdat i gotovo...i usput dobra vecer...nesto nas slabo ima veceras...
EDIT : zabuna......