Ekipa laku noć, pošto mi je predosadno idem u krpe :)
Ekipa laku noć, pošto mi je predosadno idem u krpe :)
Kakve krpe Milan Tarot pocinje
Za ceg koristis komp ako igre igras na konzolama??
Nije nego je ps3, x360 i psp available. Makar su u početku govorili da će možda biti i na pc-u.
Za ceg koristis komp ako igre igras na konzolama??
Posao, glazbu, filmove, internet... I igre, između ostaloga.
Igram se i na xboxu i na PC.
Vidiš zato sam ja u prednosti, imam opciju igranja igara koje ne dolaze na pc. ;)
Večer,što se radi osim nespavanja?Ja sam baš pogeldao Povratak u budućnost,pa mislim još malo otići u krpe.
Snimao sam malo vožnje na dirtu 2 i mučio se sa onim audio swapom.
:)
Di ćeš u krpe, rano je još.
Ma imaš pravo,ali neću još dugo.Malo ću slušati muziku i visjet ovdje!
Eo prije nego odem spavati htio bih podijeliti ova 2 clipa sa vama možda netko nije gledao, ja sam umro od smijeha ;D https://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go <-- ahmed, (jeff dunham, trbuhozborac lik je legenda xD), https://www.youtube.com/watch?v=1kXOg23pGeA&feature=related , malo smijeha prije spavanja
evo mene nazad...
mučio se sa instalacijom gta4, pokreno kratko, i odma deinstraliro...
jer ne vredi igrat... slika se pomakne svakih 5 sekundi. moja konfa nije dorasla toj igri... :(
crysis je zakon!!! to nikad neću prestat igrat
mis da bi moga lagano lec
Oj ekipa...
Ja se nabrijo, sad cu igrat Dirt 2. Instalirao i krekao oko pol noći. I na kraju se poceo zezati s nekim slikama, i eto, potrajalo je do pola 3 :D
A od igre nista, preumoram sam :(
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Upravo sam X puta reinstalirao drivere za miša i Y puta restartao računalo, vratio ga na raniju vremensku točku i obrisao program koji koristi kotačić kao hotkey, sve to jer mi nije radio kotačić na mišu. Što god da pokušam - neće. I sad sam otišao pogledati filmić i služio da mi je miš bio u multimedijalnom načinu rada! [udarac glavom u zid] Sve što je trebalo je držati tipku na njemu 5 sekundi, a ja sam potrošio par sati na otklanjanje "problema". [još jedan udarac glavom u zid].
lol svi nesta instaliraju i deinstaliraju :D
ajd odo ja spavat, ne mogu vise. ugodan ostakak veceri. noc!
Isuse,već je 3 sata,odoh u krpe!
Ja sam GUI instaliro sebi tj ubacio ga i podesavao,fora neka konbinacija s bojama i i rcona nema niceg previse tamn koliko treba
Lik je legenda jbte
"
brate mili mene nervira oni margo margarin kaga otvaras pa se cuje oni skripavi zvuk, popisdin odma
i ona budala susid ca mi parkira auto kraj prilaza drugin cu mu put svoj prkirat u kuzinu pa me nece vise zajebavat, malo se suzdrzavan ima dobru kcerku a nije ni gospodja losa"
ja odoh... laku noć!
odoh i ja sad... laku noc budnima
evo mene nazad... ne mogu spavat... nisam oka sklopio...
onda ja otvaram nespavalice..
Vecer i laku noc Uzivajte.
Vecer i laku noc Uzivajte.
Večer svima kaj se radi
već sam napisa u bircu, eto malo odmaram, vidim
da nas nema, a zna setek posli ponoći dolazu
glavne face
Dobra večer, evo ja taman gledam finale 3. sezone Atlanitsa.
Ne ide se ovaj vikend van, dovoljno bančio po tjednu. Čak i da ja mogu to izdržati, novčanik ne može.