Večer!
Evo ja maloprije se vratio iz West Gatea...bio s curom išao vidjet kaj ima, počastio se super cipelama i kožnom jaknom...fakat je OGROMAN trgovački centar...
preporuka svima za otić tamo!
Večer!
Evo ja maloprije se vratio iz West Gatea...bio s curom išao vidjet kaj ima, počastio se super cipelama i kožnom jaknom...fakat je OGROMAN trgovački centar...
preporuka svima za otić tamo!
I moj je avatar novi od jučer.Jedva sam se sjetio šta da stavim,isto djetinjasto(igre).
Nego,jel mi može netko reći ako zna kakva su ona dva mobitela?
I moj je avatar novi od jučer.Jedva sam se sjetio šta da stavim,isto djetinjasto(igre).
A ne znam... Dva gotovo identična uređaja. Ja bi uzeo SE-a, ali ti svejedno prvo isprobaj oba pa onda kupi.
evo ti ovo pa vidi, skoro su isti, ako ti se vise sviđa nokia uzmi nju, ako ne onda SE neznam šta da ti kažem
ako misliš slušat muziku s mobitelom uzmi nokiju zbog tricjelopetmilimetarskog utora za đek
našo sam, bug 183, 105. stranica, valjda ga imaš...
Hmmm... 183?! Nisam baš siguran da ga imam. Iz kojeg je to mjeseca i godine?! Tako ću ga prije pronaći (ako ga imam)!
EDIT: Damn!!! ...nemam ga!
Već od sljedećeg broja (184) imam sve primjerke!
našo sam, bug 183, 105. stranica, valjda ga imaš...
Hmmm... 183?! Nisam baš siguran da ga imam. Iz kojeg je to mjeseca i godine?! Tako ću ga prije pronaći (ako ga imam)!
EDIT: Damn!!! ...nemam ga!
02/08
A ne znam... Dva gotovo identična uređaja. Ja bi uzeo SE-a, ali ti svejedno prvo isprobaj oba pa onda kupi.
Hvala,ja sam najprije rekao da samo SE dolazi u obzir ali sam čuo da je i XpressMusic dobar,ali i ja sam više za Sony Ericsson.
evo ti ovo pa vidi, skoro su isti, ako ti se vise sviđa nokia uzmi nju, ako ne onda SE neznam šta da ti kažem
Hvala,iako je tu Nokia bolja ipak SE
Ljudi, ja idem. Laka vam i ugodna noć. Vidimo se sutra!
Uživajte!
Uživajte!
za ugodan san belmiran san. lol
laku noć
Uživajte!
uživaj... laku noć!
Laku noć!
Idem spavat,sutra dva ispita(engleski i fizika).Čujemo se!
čija detekcija?
Kako to mrzim - dođu prijatelji kod mene da im nešto skopiram, a kada stave usb skoro da mi se kuća nije raspala koliko Avira svirala uzbuna
Kako to mrzim - dođu prijatelji kod mene da im nešto skopiram, a kada stave usb skoro da mi se kuća nije raspala koliko Avira svirala uzbuna
ej diabolo,ne čini ti se da avira previše trza?
čija detekcija?
Avast pa mu vjerujem,nego to sve doktorati,diplomski...
Nema šale s tim
ej diabolo,ne čini ti se da avira previše trza?
Avira inače jače trza, ali neki moji prijatelji čim se uhvate miša ili tipkovnice znaš da je havarija zagarantirana...
Vecer. Vidim prica se o virusima
Treba pazit ciji se USB stavlja, bez obzira na antiviruse.
Dobro večer i laku noć!eto samo prijavak na nespavalice i odo...