Ja cekam da film zavrsi da slusam ovog budalu MIlana tarota
Jel ima streaming na netu?
Neznam koi ku*ac ce ti streaming kad ti je tv pola metra od tebe
Sje*o sam antenu. Ne 'vatam ni brodsku televiziju:D
Bok svima nehrkacima i nehrkacicama ak ima di koja, nakon tolke pucnjave valjda si uglancal i ocistil oruzje da ne bi drugi put zakazalo pa onda ce bit joj fuckaj ga!
Hehe... Nemaj brige. Kad je oružje u pitanju onda sam uvijek 100% spreman. Uvijek se nađe nekavka čakijica za lišavanje života podikojeg nedužnog civila. 
EDIT: Upravo skidam nekakav film. "Zakačio" sam se na nekakvog Rumunja. Samo od njeg imam 200 KB/s. Dobar mu upload!
Au Rumunj pa da ima toliki Upload sigurno krade od nekud nisu to cista posla tu ne stima nekaj!
Brate stavi zicu ko ja, hvatam sve dokle vetar duva
"Borg"
Pa s cime se bavis kad si na kompu,a vidim da si cesto online na forumu?
Ah svačime, privatnim torrentima, softver, hardver, uglavnom nikad nije dosadno.
Plus još često se gleda nešto.
ni ja se ne igram puno. ali kad me "zgrabi"...
to se vjerojatno i vama dešavalo.
ja sam ostarjeli gamer, 37-ma je tu, i igram se od svoje 15-e godine...
Au Rumunj pa da ima toliki Upload sigurno krade od nekud nisu to cista posla tu ne stima nekaj!
Vjeruj mi, ne znam. Vidim samo po IP adresi da je Rumunj. Meni dovoljno! 
Stima rambox, imaju oni dosta bolji upload nego mi to svi kazu, samo ih dosta baniraju na privatnim torrentima, na nekima je banirana i cijela Rumunjska.
A sta skidas??
ljudi evo mene. pozz svima...
jel zna tko neki anonimni proxy? treba mi hitno...
Gledao meni je super film,iako mnogi kazu da nije tako dobar
ljudi evo mene. pozz svima...
jel zna tko neki anonimni proxy? treba mi hitno...
Vecer, neznam nekoristim proxy baš..
Pravo da ti kažem, sad ionako skidam redom filmove. Bliži se kraj mjeseca, a jedva sam potrošio nešto iznad pola prometa. Sad skidam filmove polagano. Ono što sad skinem neću morati skidati sljedeći mjesec. 
Pravo da ti kažem, sad ionako skidam redom filmove. Bliži se kraj mjeseca, a jedva sam potrošio nešto iznad pola prometa. Sad skidam filmove polagano. Ono što sad skinem neću morati skidati sljedeći mjesec. 
Naslucujem da nemas flat????
mislim da se godišnje pojavi možda 10-15 filmova koji su vrijedni moja 2 sata potrošiti na njih.
da se razumijemo - ja JESAM filmofil, imam popriličnu kolekciju (cca 2000 kom) ali večinom je to US smeće...
Naslucujem da nemas flat????
Hehe... Ma kakav flat?! To je kod nas u BiH još uvijek ogroman luksuz! Imam paket od 18 GB (2048/256). Ne trošim puno prometa pa mi je i ovaj dovoljan. Opet će mi ostati par gigabajta nepotrošenog prometa! 
Eh da mogu bi ti ja poklonio prometa kad sam stalno na Flatu.
Ljudi pozdrav.ahahha igra mi se mw2 a nemam para za igru.;D
Ljudi pozdrav.ahahha igra mi se mw2 a nemam para za igru.;D
Pobogu, skini ko i svatko drugi i "gonjaj"! 
Hehe istina single sam rijesio davno vec al multi se nemoze.steta
Hehe istina single sam rijesio davno vec al multi se nemoze.steta
E to je već drugi par opanaka! 
Ljudi vrijeme je za spavanje, laku noc svima
Stvarno su gamad 400 kn za igru a na stranim stranicama 270 kn,uzo bi ja sa sa game co uk al problem je sto nemam karticu,inace bi sad igro hahaha
Laku noc.
Pa strpi se malo dok cijena padne pa kupi negdje key,u ostalom kad se bura smiri oko tog coda prodavati ce se acc masovno pa ce svi moci jeftinije zaigrati
Laku noc.
Pa strpi se malo dok cijena padne pa kupi negdje key,u ostalom kad se bura smiri oko tog coda prodavati ce se acc masovno pa ce svi moci jeftinije zaigrati
Slazem se sacekat cu jos al zasad cod 4 rules.haha
Ljudi, ja idem polagano. Laka vam noć svima. Uživajte u spamanju. Nismo se ovako odavno sastali u Nespavalicama! 
Da istina,,laku noc.
laku noć svima! :)
vecer, evo i ja dosa doma...