- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svima kaj se dela, ti bi odma iskoristil situaciju jel sram te bilo ode te ja sad prijavit nema druge.
moja :D
vidi pod moj PC
moja :D
vidi pod moj PC
ma.... kupujem novu. što je sigurno, sigurno ;-)
ma nema problema...jer ionako samo svoju jučer stavio na njuškalo, ali slabo ide prodaja za sada 
Pozrav svima i dobro veče
Evo ponovo piem neku ponudu,a sutra škola u 7.30
Aj papa 
ma nema problema...jer ionako samo svoju jučer stavio na njuškalo, ali slabo ide prodaja za sada 
Ak je to taj model od Powercolor s takvim hladnjakom onda je to super tj ta verzja 4670, isto odlican hladnjak takav isti imam i ja na svojoj HD 3650 isto Powercolor normalno a hladnjak je od firme Zerotherm inace!
dobro, sta je sad ovo??
ništa novo...
idem sad pod tuš....
Ak je to taj model od Powercolor s takvim hladnjakom onda je to super tj ta verzja 4670, isto odlican hladnjak takav isti imam i ja na svojoj HD 3650 isto Powercolor normalno a hladnjak je od firme Zerotherm inace!
ma odlična je ova moja, dakle powercolor, tiha je dosta, ne grije se puno, malo troši(ne trazi dodatno napajanje) može se dobro clockati iako mi nije potrebno.
u kombinaciji s mojim procom vrti sve na high na 1650x1080 rezi, ali ne privlači me više, dx11 je ipak tu 
ma odlična je ova moja, dakle powercolor, tiha je dosta, ne grije se puno, malo troši(ne trazi dodatno napajanje) može se dobro clockati iako mi nije potrebno.
u kombinaciji s mojim procom vrti sve na high na 1650x1080 rezi, ali ne privlači me više, dx11 je ipak tu 
Mos si mislit velike koristi od DX11 isto ko i od DX10 uglavnom kak su rekli u BUG obicna truba je bio DX10, a nit ovaj novi ne bu nist posebno samo da se nekaj novi prcka a korist na vrbi sviralo!
Večer nespavalice! Evo i mene malo kod vas. Igrao sam malo pokera na Fejsu i sad kad sam ostao bez prebijene pare evo me amo. Što ima novo kod vas? 
večer. nema ništa novo, osim da ja kupujem novu grafu... hehe
večer. nema ništa novo, osim da ja kupujem novu grafu... hehe
Fino! Šta si odlučio kupiti? I ja nekako krišom gledam Sapphire Radeonku HD4670 512 MB GDDR4 ali me ova recesija žulja! 
EDIT: Vidim da imamo isti ukus kad su grafe u pitanju! 
Fino! Šta si odlučio kupiti? I ja nekako krišom gledam Sapphire Radeonku HD4670 512 MB GDDR4 ali me ova recesija žulja! 
slična tvojoj. MSI HD 4670
ponestalo paviliona...
Jao,već je ponoć,a sutra se moram dići u 8 i učiti.Ja vas sve lijepo pozdravljam i vidimo se sutra.Laku noć!
ja odoh... laku noć!
Idem i ja... Laka noć i od mene.
Uživajte! 
Mos si mislit velike koristi od DX11 isto ko i od DX10 uglavnom kak su rekli u BUG obicna truba je bio DX10, a nit ovaj novi ne bu nist posebno samo da se nekaj novi prcka a korist na vrbi sviralo!
ipak očekujem više od dx11 nego što sam očekivao od dx10, ali i sada sam zadovoljan...
btw, ako znaš koga da mu treba grafa, javi 
de ovo je strašno, blago vama vi već ošli spavat...ja tu sjedim s poluotvorenim očima, nemoš zaspat.....katastrofa...imal kog tuuuu?!?!
dobro jutro nespavalice....!
Ja cu morat zvati specijalce LOL!
BORG,bi li bio toliko milosrdan i priskocio mi u pomoc jer vec koliko te poznajem vrlo si dobar sto se tice hardwarea 
A neznam baš nemam ideje, resetiraj CMOS za početak kao što su ti rekli već.
Ja cu morat zvati specijalce LOL!
BORG,bi li bio toliko milosrdan i priskocio mi u pomoc jer vec koliko te poznajem vrlo si dobar sto se tice hardwarea 
A neznam baš nemam ideje, resetiraj CMOS za početak kao što su ti rekli već.
To je ona "baterija"kako je moj bratic zove?
dobro jutro nespavalice....!
haha, vidim ima poruka na nespavalicama i mislim si 100% je neko napiso dobro jutro, kad ono je 
dobro jutro, eto mene nije bilo dosta dugo, vidim prešli 1000, nice