Sretan imendan
hvala!
hvala!
ma ja se mis da ponesem pancetu u dom, samo neću imat nož, al za
to ćemo se snać jel tako?
Ma uzmeš čakiju i na miru si. Svaki čovjek koji ide u nepoznato treba imati čakiju, bocu trave (može i šljive), tablu pancete i kapule. Sve ostalo dolazi samo od sebe
pravo zboriš, ukrast ću najbolji nož od doma i idemo...
BTW sretan imendan
Ma uzmeš čakiju i na miru si. Svaki čovjek koji ide u nepoznato treba imati čakiju, bocu trave (može i šljive), tablu pancete i kapule. Sve ostalo dolazi samo od sebe
Tako je!
Večer :)
BTW sretan imendan
hvala
Večer :)
večer...
Vecer svima!
Cestitam nekome nesto (jbt memorija mi se brise brze od rama pa neznam sto ni kome cestitat) i eto da kazem da sam pobrisao postove ovima koji kupuju Roljeks satove pa nemaju pojam o vremenu.
ajde dajtemi neku igru za moj lap....
Super mario - garantiram da radi :)
Vecer svima!
Cestitam nekome nesto (jbt memorija mi se brise brze od rama pa neznam sto ni kome cestitat) i eto da kazem da sam pobrisao postove ovima koji kupuju Roljeks satove pa nemaju pojam o vremenu.
hehe....ma nije, nego sam jucer reinstaliravao software na mobu i krivo sam vrijeme stavio, a navika mi je uvijek gledat na mob...i desi se...hvala sto si mi progledao kroz prste
Ja sam danas na nekoj krami od laptopa igrao BSOD. Jbt al je teska. Nikako skuzit problem.
Ja sam danas na nekoj krami od laptopa igrao BSOD. Jbt al je teska. Nikako skuzit problem.
nisi nasel nikakve cheat-ove, trainere ?
Ma ja sam uporan decko pa volim to rjesit bez pomoci.
je kada tebi decki s foruma sve pomognu kad ti se kao moderatoru (ovako ulizuju)
Imaš jedan cheat - zove se Windows debuging tool. jako koristan cheat. Pogotovo mogućnost otvaranja crash dumpova
Imaš jedan cheat - zove se Windows debuging tool. jako koristan cheat. Pogotovo mogućnost otvaranja crash dumpova
Ma samo iskljucim da mi se automatski restarta kad se pojavi bsod i onda lijepo stoji i procitam sta pise. U ovom slucaju nVidijini chipset driveri. Valjda sam skinuo krive:(
večer svima!
e pa da, danas mi je imendan, da vas malo počastim. neka ovo ujedno bude i slavlje što sam postao atomska bubamara
Bok svima kaj se dela, sretan imendan kaj drugo i ovak tu se razme fuckaj ga!
hvala!
evo napokon odradili bitku na erep-u...
večer svima!
e pa da, danas mi je imendan, da vas malo počastim. neka ovo ujedno bude i slavlje što sam postao atomska bubamara
ej rambox, kad ce tebi bit rodjendan ili imendan da ti kupimo neki dar, npr. jednu nepoderivu fucku pa da fuckas dok ti usne ne nateknu, kad bolje razmislim za tebe ne postoji nepoderiva fucka - fuckaj ga
Decki jel ovo nesto novo?
večer svima!
ej rambox, kad ce tebi bit rodjendan ili imendan da ti kupimo neki dar, npr. jednu nepoderivu fucku pa da fuckas dok ti usne ne nateknu, kad bolje razmislim za tebe ne postoji nepoderiva fucka - fuckaj ga
Rođendan mi je bil u 7 mjesecu pa nist od poklona za ovu godinu a imendan ko imendan zapravo tom nisam daval neki veliki znacaj nikad!
Bogme novo da tak izgleda bilo bu opet glupandarija prek svake mjere!
Svaki ćovjek treba sa sobom nositi mali set u torbici(ja imam malo veći set bez kojeg neidem ni u dućan),a kamoli da nemaš ćakiju sa sobom...E,da sretan imendan.Jackass su novi još je Borg ih jutros postao da su izašli...
Svaki ćovjek treba sa sobom nositi mali set u torbici(ja imam malo veći set bez kojeg neidem ni u dućan),a kamoli da nemaš ćakiju sa sobom...E,da sretan imendan.Jackass su novi još je Borg ih jutros postao da su izašli...
decki kaj je to ?, to je nekaj za slagiranje ?
Svaki ćovjek treba sa sobom nositi mali set u torbici(ja imam malo veći set bez kojeg neidem ni u dućan),a kamoli da nemaš ćakiju sa sobom...
To nije ništa s obzorom kaj ja imam spremno 365 dana u godini... Vojna torba za streljivo (ona malo duža, sa dvije ručke) puna do vrha. Unutra je sve da preživiš 3-4 dana bez da bilo šta drugo nađeš recimo u šumi.
Veliku torbu imam i ja ,al ta je za ratno stanje sa borbenim rancem,lopaticom,priborom za duži period u prirodi,zavoji i ostalo da ne nabrajam.Ovo je mala torbica koju imam sa sobom"za svaki slučaj" još od devedeset i neke...
Koliko ja znam to su neobjavljene stare stvari koje MTV nije dozvolio da se emitiraju na TV-u. Tako da su stare stvari - ali nikad viđene
Veliku torbu imam i ja ,al ta je za ratno stanje sa borbenim rancem,lopaticom,priborom za duži period u prirodi,zavoji i ostalo da ne nabrajam.Ovo je mala torbica koju imam sa sobom"za svaki slučaj" još od devedeset i neke...
To isto i ja imam. Složena je po jednom vojnom priručniku. Nikad ne znaš što te može zadesit.
Ja inače kad god nekud idem, imam onaj tobož švicarski nožić (kombinirke, nož, otvarač limenki, šarafcigeri i LED lampica), 2 mobitela. 1 SIM sa 10ak kn u novčaniku, bar 10kn, osobnu i upaljač.
Koliko ja znam to su neobjavljene stare stvari koje MTV nije dozvolio da se emitiraju na TV-u. Tako da su stare stvari - ali nikad viđene
Imam i neki Jackass 2.5.
To isto i ja imam. Složena je po jednom vojnom priručniku. Nikad ne znaš što te može zadesit.
Ja inače kad god nekud idem, imam onaj tobož švicarski nožić (kombinirke, nož, otvarač limenki, šarafcigeri i LED lampica), 2 mobitela. 1 SIM sa 10ak kn u novčaniku, bar 10kn, osobnu i upaljač.
10 kn ? ajde stavi bar 100, pa kaj ces s 10 kn ??
10 kn ? ajde stavi bar 100, pa kaj ces s 10 kn ??
10kn je na SIMu sa poruku nekom ili koji poziv a 10kn u novčaniku uvijek posluži. Karta do iduće stanice, kupit neš za prigrist ili popit...