Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.792.821
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
loky4i4 kaže...
U evo i mene malo nakon podužeg izbivanja ...
Sretan imendan

hvala!

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

ma ja se mis da ponesem pancetu u dom, samo neću imat nož, al za

to ćemo se snać jel tako?

Ma uzmeš čakiju i na miru si. Svaki čovjek koji ide u nepoznato treba imati čakiju, bocu trave (može i šljive), tablu pancete i kapule. Sve ostalo dolazi samo od sebe

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Za nespavalice

pravo zboriš, ukrast ću najbolji nož od doma i idemo...

BTW sretan imendan

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
Paolo2612 kaže...
Makić kaže...

Ma uzmeš čakiju i na miru si. Svaki čovjek koji ide u nepoznato treba imati čakiju, bocu trave (može i šljive), tablu pancete i kapule. Sve ostalo dolazi samo od sebe

Tako je!

Večer :)

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

BTW sretan imendan

hvala

BORG kaže...

Večer :)

večer...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer svima!

Cestitam nekome nesto (jbt memorija mi se brise brze od rama pa neznam sto ni kome cestitat) i eto da kazem da sam pobrisao postove ovima koji kupuju Roljeks satove pa nemaju pojam o vremenu.Cool

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
Za nespavalice

ajde dajtemi neku igru za moj lap....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

Super mario - garantiram da radi :)

16 godina
F1-IVO kaže...

Vecer svima!

Cestitam nekome nesto (jbt memorija mi se brise brze od rama pa neznam sto ni kome cestitat) i eto da kazem da sam pobrisao postove ovima koji kupuju Roljeks satove pa nemaju pojam o vremenu.Cool

heheSmijeh....ma nije, nego sam jucer reinstaliravao software na mobu i krivo sam vrijeme stavio, a navika mi je uvijek gledat na mob...i desi se...hvala sto si mi progledao kroz prsteNamigivaNevinašce

01010100 01001001 01001111
17 godina
Makić kaže...

probaj ovo, javi dal radi...

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

Ja sam danas na nekoj krami od laptopa igrao BSOD. Jbt al je teska. Nikako skuzit problem.Belji se

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
F1-IVO kaže...
Makić kaže...

Ja sam danas na nekoj krami od laptopa igrao BSOD. Jbt al je teska. Nikako skuzit problem.Belji se

nisi nasel nikakve cheat-ove, trainere ? Cool

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ma ja sam uporan decko pa volim to rjesit bez pomoci.Belji se

17 godina
F1-IVO kaže...
Batista kaže...

je kada tebi decki s foruma sve pomognu kad ti se kao moderatoru PoljubacPoljubac (ovako ulizuju)  Smijeh

16 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

Imaš jedan cheat - zove se Windows debuging tool. jako koristan cheat. Pogotovo mogućnost otvaranja crash dumpova Namigiva

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Imaš jedan cheat - zove se Windows debuging tool. jako koristan cheat. Pogotovo mogućnost otvaranja crash dumpova Namigiva

Ma samo iskljucim da mi se automatski restarta kad se pojavi bsod i onda lijepo stoji i procitam sta pise. U ovom slucaju nVidijini chipset driveri. Valjda sam skinuo krive:(

17 godina
jurluk kaže...

večer svima!

e pa da, danas mi je imendan, da vas malo počastim. neka ovo ujedno bude i slavlje što sam postao atomska bubamara

Bok svima kaj se dela, sretan imendan kaj drugo i ovak tu se razme fuckaj ga!Belji se

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svima kaj se dela, sretan imendan kaj drugo i ovak tu se razme fuckaj ga!Belji se

hvala!

evo napokon odradili bitku na erep-u...

17 godina
rambox kaže...
jurluk kaže...

večer svima!

e pa da, danas mi je imendan, da vas malo počastim. neka ovo ujedno bude i slavlje što sam postao atomska bubamara

ej rambox, kad ce tebi bit rodjendan ili imendan da ti kupimo neki dar, npr. jednu nepoderivu fucku pa da fuckas dok ti usne ne nateknu, kad bolje razmislim za tebe ne postoji nepoderiva fucka - fuckaj ga SmijehCool

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Decki jel ovo nesto novo?

Jackass-The lost tapes

17 godina
Batista kaže...
rambox kaže...
jurluk kaže...

večer svima!

ej rambox, kad ce tebi bit rodjendan ili imendan da ti kupimo neki dar, npr. jednu nepoderivu fucku pa da fuckas dok ti usne ne nateknu, kad bolje razmislim za tebe ne postoji nepoderiva fucka - fuckaj ga SmijehCool

Rođendan mi je bil u 7 mjesecu pa nist od poklona za ovu godinu a imendan ko imendan zapravo tom nisam daval neki veliki znacaj nikad!Belji se

F1-IVO kaže...

Jackass-The lost tapes

Bogme novo da tak izgleda bilo bu opet glupandarija prek svake mjere!Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 23:26 (rambox).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Makić kaže...

Svaki ćovjek treba sa sobom nositi mali set u torbici(ja imam malo veći set bez kojeg neidem ni u dućan),a kamoli da nemaš ćakiju sa sobom...E,da sretan imendan.Jackass su novi još je Borg ih jutros postao da su izašli...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 23:27 (General Zed).
17 godina
General Zed kaže...
Paolo2612 kaže...
Makić kaže...

Svaki ćovjek treba sa sobom nositi mali set u torbici(ja imam malo veći set bez kojeg neidem ni u dućan),a kamoli da nemaš ćakiju sa sobom...E,da sretan imendan.Jackass su novi još je Borg ih jutros postao da su izašli...

decki kaj je to ?, to je nekaj za slagiranje ?

16 godina
odjavljen
General Zed kaže...

Svaki ćovjek treba sa sobom nositi mali set u torbici(ja imam malo veći set bez kojeg neidem ni u dućan),a kamoli da nemaš ćakiju sa sobom...

To nije ništa s obzorom kaj ja imam spremno 365 dana u godini... Vojna torba za streljivo (ona malo duža, sa dvije ručke) puna do vrha. Unutra je sve da preživiš 3-4 dana bez da bilo šta drugo nađeš recimo u šumi.

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Veliku torbu imam i ja ,al ta je za ratno stanje sa borbenim rancem,lopaticom,priborom za duži period u prirodi,zavoji i ostalo da ne nabrajam.Ovo je mala torbica koju imam sa sobom"za svaki slučaj" još od devedeset i neke...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jackass-The lost tapes

Koliko ja znam to su neobjavljene stare stvari koje MTV nije dozvolio da se emitiraju na TV-u. Tako da su stare stvari - ali nikad viđene

16 godina
odjavljen
General Zed kaže...

Veliku torbu imam i ja ,al ta je za ratno stanje sa borbenim rancem,lopaticom,priborom za duži period u prirodi,zavoji i ostalo da ne nabrajam.Ovo je mala torbica koju imam sa sobom"za svaki slučaj" još od devedeset i neke...

To isto i ja imam. Složena je po jednom vojnom priručniku. Nikad ne znaš što te može zadesit.

Ja inače kad god nekud idem, imam onaj tobož švicarski nožić (kombinirke, nož, otvarač limenki, šarafcigeri i LED lampica), 2 mobitela. 1 SIM sa 10ak kn u novčaniku, bar 10kn, osobnu i upaljač.

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Koliko ja znam to su neobjavljene stare stvari koje MTV nije dozvolio da se emitiraju na TV-u. Tako da su stare stvari - ali nikad viđene

Imam i neki Jackass 2.5.

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
General Zed kaže...

To isto i ja imam. Složena je po jednom vojnom priručniku. Nikad ne znaš što te može zadesit.

Ja inače kad god nekud idem, imam onaj tobož švicarski nožić (kombinirke, nož, otvarač limenki, šarafcigeri i LED lampica), 2 mobitela. 1 SIM sa 10ak kn u novčaniku, bar 10kn, osobnu i upaljač.

10 kn ? ajde stavi bar 100, pa kaj ces s 10 kn ??

16 godina
odjavljen
Batista kaže...

10 kn ? ajde stavi bar 100, pa kaj ces s 10 kn ??

10kn je na SIMu sa poruku nekom ili koji poziv a 10kn u novčaniku uvijek posluži. Karta do iduće stanice, kupit neš za prigrist ili popit...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice