@zed- prekasno je za tak teška pitanja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@zed- prekasno je za tak teška pitanja
Ja svaki dan prelistam teme malo da vidim kaj sam propustio,možda i drugi to rade.Ako nitko ne bude vidio pitatću opet.Bdw laku noć,vidim da si *ošo spat.I ja ću uskoro.Lako vam spamanje,već je petak...
laku noc ljudi, ceka me jos jedno hladno jutro!
loši ste, loši... sram vas bilo! 

ja odoh spavat. laku noć! 
loši ste, loši... sram vas bilo! 

ja odoh spavat. laku noć! 
Laku noć, ode i ja ubrzo :)
Laku noć svima, krevet zove
Isprike (opet) za dupli.
sta je ovo mene uvatili u sprd, jbga tako je to kad 5 dana
nisi na netu... oprosteno mi je!!
koje ste vi speconje, ovaj ima neke cudne smaylove, a ovaj ga non stop fucka... 
Dobro veče radni narode.
Evo napisao svoj prvi review na forumu :D
Dobro veče radni narode.
Evo napisao svoj prvi review na forumu :D
onda si bar moga bacit link da vidimo....
ejla, ljudi sta ima?? evo ja sam uspio na 7300 pokrenut SHIFT sa nekih 10-ak FPS-a...na sedmici....nisam se tome nadao
Lijep pozdrav svima. Sta ima ljudi?
Večer spameri!Slabo se spama i malo vas je,a petak je.A još malo pa i subota.Birc skoro cijelo popodne prazan.Jel negdje neki vašar ili nešto.Zeka-peka.Eto mene da se ušlagiram prije aju-paju da vidim kaj ima novo...Pozz Virtuoso!Opet novi avatar...
Vecer svima!
Trebam pomoc. Dobio danas na servis laptop Asus F3T. Windowsi instalirani na frisko kao i driveri. Problem je sto se nekad smrzne pri podizanju winsa a nekad nakon 5 minuta neovisno sta radim. Ram testiran, temp ok jedino sumljam u hard. Ima li tko kakvu ideju sta bi jos moglo bit?
zed i ja ne znamo
Imam i ja problem.
Vec 2 dana AVIRA se bezuspjesno pokusava Update-ati. Update Failed kaze. Zna tko u cem je problem?
Vozdra narode... Evo i mene malo nakon dugog vremena...
Sta se radi kod vas inace???
Vecer svima!
Trebam pomoc. Dobio danas na servis laptop Asus P3T. Windowsi instalirani na frisko kao i driveri. Problem je sto se nekad smrzne pri podizanju winsa a nekad nakon 5 minuta neovisno sta radim. Ram testiran, temp ok jedino sumljam u hard. Ima li tko kakvu ideju sta bi jos moglo bit?
Cuj, ako su rami testirani, i ako su temperature oke - matična sigurno dobro radi. Jedino ti i ostaje hard.
Dobra večer - evo da se i ja javim.
Cuj, ako su rami testirani, i ako su temperature oke - matična sigurno dobro radi. Jedino ti i ostaje hard.
To i sumljam jer lap je malo napuknut. Pao je i to nebi ljudi priznali da nisam bio dosadan. Vidjet cu sutra dal da izvadim hard iz externog kucista koje sam dobio od T-Kome pa da ga uvalim u laptop i vidim kako ce se ponasat sa njim.
To i sumljam jer lap je malo napuknut. Pao je i to nebi ljudi priznali da nisam bio dosadan. Vidjet cu sutra dal da izvadim hard iz externog kucista koje sam dobio od T-Kome pa da ga uvalim u laptop i vidim kako ce se ponasat sa njim.
Najbolje ta to i probas, tako ces dobiti i potrdu dali je hard ili nije.
Kazes pao? Uf .. :/ Ostalo radi? cd pogon?
zed i ja ne znamo
Ali smo spremni naučiti...
Imam i ja problem.
Vec 2 dana AVIRA se bezuspjesno pokusava Update-ati. Update Failed kaze. Zna tko u cem je problem?
Meni se svaki dan kad upalim komp pokreće mi se ParetologicDriverCure i pravi update skoro svih programa.I da ga pokrenem 10 min poslije opet traži drivere na netu.Zato ću ga zbrisat i tražiti manualno.Tako je najbolje...
Najbolje ta to i probas, tako ces dobiti i potrdu dali je hard ili nije.
Kazes pao? Uf .. :/ Ostalo radi? cd pogon?
Sve radi samo se onako smrzne u nepravilnim razmacima i jedino ga dugim pritiskom na power tipku mogu ugasit. Cak sam flesnuo bio ali opet isto.
Sve radi samo se onako smrzne u nepravilnim razmacima i jedino ga dugim pritiskom na power tipku mogu ugasit. Cak sam flesnuo bio ali opet isto.
A, onda ce sigurno hard biti problem.
zed i ja ne znamo
Ali smo spremni naučiti...
Meni se svaki dan kad upalim komp pokreće mi se ParetologicDriverCure i pravi update skoro svih programa.I da ga pokrenem 10 min poslije opet traži drivere na netu.Zato ću ga zbrisat i tražiti manualno.Tako je najbolje...
tako je..
makni taj paretologic,nemoj da to rambox vidi..
A, onda ce sigurno hard biti problem.
Ako bude radilo sa mojim hardom utopit cu ga za dobru lovu
.