haha....testris u uTorrentu....bas je zakon ovaj program, svaki dan otkrijem nes novo 
hahaha. ti to nisi znao? to je jedan od easter eggova u utorrentu...
haha....testris u uTorrentu....bas je zakon ovaj program, svaki dan otkrijem nes novo 
Pozdrav, kako je? Kaj se dela? 
ma nisam....al, eto procitao BUG i saznao...al inace stalno po nekim forumima stranim i po netu, otkrijem ness...FORA JEE...ono...imas sta raditi dok ti skida 
u jbt
pa ima hr
milina
dolazim odmah
EDIT:
užasno sučelje, mislim, ljepše od starog al nemogu se snaći
evo ja vratio svoj prepoznatljivi avatar... 
u jbt
pa ima hr
milina
dolazim odmah
EDIT:
užasno sučelje, mislim, ljepše od starog al nemogu se snaći
To i ja velim, a ovi iz saveza na mene - "ti si lud, ti nisi normalan, tebi niš ne odgovara, ovo je baš dobro"... Meni je Evolution najdraži... Al kaj se more. Ako nemaš neki savez, moreš u moj. Samo u kandidaturu dodaj da te zovem ja (Ghost_rider). Savez je Nexus.
Andromeda, danas počeo jer nisam bio u mogućnosti igrat jučer i prekjučer, i deseti uni...:)
Prije par dana frend mi dao acc i ponovo se navuko na tu bolest
Ako nisi u savezu, javi se u Nexus i napiši u kandidaturu da te zvao Ghost_rider
u kojem si uniju i serveru?
ja igram na ogame.ba uni 17
upravo sa sam se rego, nisam dugo to igral
Otvorio se hrv server na ovoj adresi, regaj se tu (uni17 na .ba je katastrofa, malo igrača a i teško je sad počet igrat - uni je dost dugo otvoren).
Prijavio sam se, hvala
koji su vaši ingame nickovi, da se nebi PokriFaca čudio što se događa 
Dobra večer.
Evo mene i dalje s mojom drogom - taman se dopam 5 uzastopnom epizodom Stargatea SG-1.
moj nick je ddoxy
prijavio sam se u nexus savez upravo...
moj nick je ddoxy
prijavio sam se u nexus savez upravo...
Čelni ljudi iz saveza su u gradu (vjerojatno konzumiraju bijelu materiju - Graševinu
)....
Dobra večer kaj ima, vidim da svi gejmate ko ludi
koji su vaši ingame nickovi, da se nebi PokriFaca čudio što se događa 
Moj je Dr. Ego
Jel zna tko od vas kako se zove ona zenska na RTL-u, koja se prikazuje prije reklama, i zenski glas u pozadini tada veli: "RTL televizija". Zenska ima crnu kosu, crne oci i naslonjena je na neki sank...
Sta je ovo? Petak,a vi zabusavate.
Ja se trudim nać cd-ove od Medal of Honor: Allied Assault... Izgleda da sam ga nekom posudio 
odoh ja samo da se javim umoran sa puta pa idem laka vam noć
Sta je ovo? Petak,a vi zabusavate.
Bok svima ko zabusava nemoj da moram tuzbu dizat fuckaj ga!
Eto da se prijavim i odjavim.Cijeli dan decriptiram neke filmiće,režem,izbacujem,spajam već mi je dosta.A ne mogu raditi više stvari odjednom jer je komp tolko slab i ne podržava multiprocesing,da sam ja već lud...
Eto da se prijavim i odjavim.....
i kud ideš,van..?
Ne danas ću malo ranije na spavanje,čekam sineka da se vrati sa trninga svki tren...
Ne danas ću malo ranije na spavanje,čekam sineka da se vrati sa trninga svki tren...
odi..odi,počel si izostavljat samoglasnike..
Ja isto idem lagano spat... Jutros od 6.20 sam na nogama.. Nemogu izdržat još i treću smjenu...
Pozz svima i ln
May the spam be with you...
odi..odi,počel si izostavljat samoglasnike..
Vidi se da je čovjek umoran, lijepo od njega da se javio :))
Ja nikud ne idem. 
O cemu se traca danas?
Ja nikud ne idem. 
O cemu se traca danas?
Ni ja nejdem nikam jos, a nemam ti pojma danas sam slabo na forumu.
Nije stvar u umoru niti u dva litrena Pana i dva jegera i litar i po kave već moram sineka dočekat.Jer ako ne dođe na vrijeme ja moram u obilazak.Ne da ga provjeravam nego da se nešto loše ne desi,savey...
Nije stvar u umoru niti u dva litrena Pana i dva jegera i litar i po kave već moram sineka dočekat.Jer ako ne dođe na vrijeme ja moram u obilazak.Ne da ga provjeravam nego da se nešto loše ne desi,savey...
litar i pol kave!?