Uff kaj je ovdje mrtvilo, ja bih trebao ic citat sazetak iz lektire ali mi se neda sutra cu !
Tako treba. Nema učenja dok ne stisne
Uff kaj je ovdje mrtvilo, ja bih trebao ic citat sazetak iz lektire ali mi se neda sutra cu !
zamisli ne da ti se lektiru, ok, al ni sažetak, moj idol!
Ma dosadno do bola, jedva sazetak naucim...
Naravno, jedino tad i ucim :)
staia san skidat scared 2 već sam ga ima prije, al
kad je bia stari komp... otić će 20 gb hard diska
Bokte,kako me zivcira ovaj kabal od misa.Nikako da namjestim da mi pase.
kod mene ista stvar onda ga potežen ko luđak
kod mene ista stvar onda ga potežen ko luđak
Kabal mi prolazi pokraj monitora.Svako malo struze od njega.Stvarno iritirajuce zvuci.I jos k tome,povlaci se iza stola non stop.
Meni nesmeta kabel na mx-u iza stola je.
Ovaj logitech M205 je zakon mis bezicni, mali a precizan :)
Sljedeći put kad budeš kupovao uzmi bežični, samo onda imaš onaj receiver al dobro, njega samo staviš negdje i vozi!
Bas bezicni su zakon da imam love kupio bi si logitech mx revolution!
Sljedeći put kad budeš kupovao uzmi bežični, samo onda imaš onaj receiver al dobro, njega samo staviš negdje i vozi!
Evo bas razmisljam o tome da uzmem bezicni. Nikad nisam radio s bezicnjakom pa ne znam kakav je osjecaj. Ovako kad je meni mis kablom spojem na komp... drukcije je.
Skeptican sam.
Evo bas razmisljam o tome da uzmem bezicni. Nikad nisam radio s bezicnjakom pa ne znam kakav je osjecaj. Ovako kad je meni mis kablom spojem na komp... drukcije je.
Skeptican sam.
To sam i ja mislio ali razuvjerio sam se!
Tehnologija je napredovala,znam. Dok ja ne uzmem u ruku i ne vidim kako bezicni radi,nista do tada.
Prodao bih G9 i skupio jos nesto love-i kupio Mambu preko eBaya.
G9 je odlican mis.Za moje potrebe je i vise nego precizan.
Dok,recimo,ima i on svoje boljke. Maska(ona siroka) se pocela jako guliti. Scroll mi je poceo stekirati.Preskace,rekao bih.
Sad da kupujem novi mis za pc uzeo bi bezicni sto posto jer mi netreba zicni uopce.
Ljudi ja vas pozdravljam idem veceras malo ranije spavat, laku noc!
Sad da kupujem novi mis za pc uzeo bi bezicni sto posto jer mi netreba zicni uopce.
Ljudi ja vas pozdravljam idem veceras malo ranije spavat, laku noc!
Laku noc.
Laku noć BORG, ma da slažem se, bežični je i više nego dovoljan za sve što jedan korisnik može poželjeti, posebno ovi jači (tipa mamba). Osim naravno onog nabrijanog društva koji sami sebe nazivaju pro-gamerima pa osjete razliku, bežični im kasni...
To mene zanima.Da li se osjeti razlika.Tj,kasni li?
ima san bežični prije 6 godina i tajbi duracelku popija u dvadan ot tad nikad više...
ali g9 e to bi se dalo...
ima san bežični prije 6 godina i tajbi duracelku popija u dvadan ot tad nikad više...
ali g9 e to bi se dalo...
Meni su trajale oko 10-12 mjeseci, onda su malo oslabile pa sam stavio druge.
Heh nisam vas pozdravio; dobra večer!
Heh nisam vas pozdravio; dobra večer!
dobra večer!
ali ja vas napuštam, stoga laku noć!
kad mi dođe lap možda i uzmem koji...
jeftinjaker
BTW. VirtUoso, dobar ti je potpis!
Hvala! :D
Idem i ja spavat'.Laku noc!
otvoreno spameri... ajmo
haha, ja lockao birc, a ti unlockao ovo
jesi ti normalan, oš da te pribijen!!!!
jesi ti normalan, oš da te pribijen!!!!
'oću
ionako sutra imam kurs, u ponedjeljak test iz matiše i fizike, u utorak pismeni iz bosanskog, u srijedu pišemo sastav iz engleskog, a u četvrtak imamo test iz informatike. Bolje me ubij, šalim se, u nedjelju ću fino pojest' 2 kile sirovog krumpira, i ko ih je*e
Večer
Dobra večer.
Dobra večer.
Evo spamera
Jutro
Jutro
Evo ovaj k'o da je maloprije iz Kine došao.
je moje sluše su se uputileima možda 40-ak minuta iz kine...