Ivane trebal ti linkova na onome tvom forumu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nop 9-ta je Wilson
Wilson je deseta - Broken je trajao sat i pol i vode ga kao Epizodu 1 i 2
kad skidam titlove vodi se wilson 9-ta
Fox vodi Wilson kao 10 epizodu, a tko je krivo napisao nemam pojma...
Nop 9-ta je Wilson
Wilson je deseta - Broken je trajao sat i pol i vode ga kao Epizodu 1 i 2
kad skidam titlove vodi se wilson 9-ta
Fox vodi Wilson kao 10 epizodu, a tko je krivo napisao nemam pojma...
ma eto sta ima veze.. meni ovako skida i meni ok sad koja je epizoda sta me briga glavno da je house jel tako
Nije valjda da ste svi zaspali
(-.-)Zzz...
(-.-)Zzz...
Ranije
Također odoh - sutra je prenaporan dan.
Laku noć ljudi
I vi ste mi onda nespavalice
Nismo svi zaspali
Vidim da nema nikoga budnog pa idem i ja .Laku noć
dobro jutro
dobro jutro
ma nije jos jutro
u svakom slucaju docekati cu ga na forumu :P
radmin nocnu smijenu tako da imam vremena
u svakom slucaju docekati cu ga na forumu :P
radmin nocnu smijenu tako da imam vremena
A kaj radiš koji posao
radim na hitnom traktu u bolnici.vozim pacijente na preglede ultra zvuk,davanje krvi, rendgen itd...
radim na hitnom traktu u bolnici.vozim pacijente na preglede ultra zvuk,davanje krvi, rendgen itd...
Pa sretno onda, ja odo hrkat
Laku noć "ljudovi"
cek i sa tim si zaradio ovu konfu ili ke o necemu drugom rijec
kompu sam si odradio sa strane manje vise.lijepo me krenulo sa kompjuterskim servisiranjem...ne uzimam puno ljudima pa me kontinuirano perporucuju.kada kupe nove konfe meni daju stare pa ja sastavim neki low end confu i prodam za 500-600 kn...pare se jako brzo skupe...evo u 10 dana sam zaradio sa strane za monitor i tastaturu iz opisa.
inace posao je jako slabo placen tako da ni u smjenskom radu ne dobijem preko 3300 kn
kompu sam si odradio sa strane manje vise.lijepo me krenulo sa kompjuterskim servisiranjem...ne uzimam puno ljudima pa me kontinuirano perporucuju.kada kupe nove konfe meni daju stare pa ja sastavim neki low end confu i prodam za 500-600 kn...pare se jako brzo skupe...evo u 10 dana sam zaradio sa strane za monitor i tastaturu iz opisa.
inace posao je jako slabo placen tako da ni u smjenskom radu ne dobijem preko 3300 kn
lipo lipo.. ajde covjecee sretno ti s poslom, a ja odo pajki...khm..krmit
Pazi da ne zakrmiš cjeli krevet usput fuckaj ga krmi umjereno uz dozu bontona.
heeh a i meni se pocelo spavati ali nikako da utonem u san :/
Pazi da ne zakrmiš cjeli krevet usput fuckaj ga krmi umjereno uz dozu bontona.
daj ne zahebaji tuzit cu te adminu ajde ljudovi sinjamo se sutra uvecer
ajd pozz
laku noc
evo jos malo pa odoh i ja...pozz
OPEN FOR SPAMMMMMMM
Dobra večer ljudovi (i spameri)
Večer