onda si urania kad si vec dosa... evo cekam zatvorit birc..
A da,jesam.Nema moje ekipe,nisu mogli večeras.A i pune su birije,nemaš kamo
onda si urania kad si vec dosa... evo cekam zatvorit birc..
A da,jesam.Nema moje ekipe,nisu mogli večeras.A i pune su birije,nemaš kamo
Evo ja sam malo oprobavao da li 2.5" diskovi mogu fino stati u CM-690-kine ladice za diskove... I mogu
A ja sam nakon dugo, dugo vremena doma u subotu i sto je najvaznije - trijezan ! :D Jesu me nagovarali, ali nisam se dal nagovorit... :)
Drek me nisu nagovorili, idem Adios muchachos !
Dobro je često apstinirati od alkohola. Ja sam se naviknuo - treba mi sada previše para da me uhvati
Ajmo svi u Slušaonu iznesti svije stavove
Da popijem crni zbog svojih stavova - neće moći
Da popijem crni zbog svojih stavova - neće moći
Ja samo pametne stari govorim:nisam nijednu psovku napisao,nijednu uvredu(nijednu evidentnu),nema rasizma,nacionaliza i ostalim izam-a u mojim postovima.Peace...
Prijevoz stize za pol h. I idemo s Audi-em S4 - cim idemo s dobrim autom - nema pijancevanja... A lijepo sam reko da idemo s Fiat Tipom...
Prijevoz stize za pol h. I idemo s Audi-em S4 - cim idemo s dobrim autom - nema pijancevanja... A lijepo sam reko da idemo s Fiat Tipom...
Obećaj da ćeš ostat trijezan(a-ha)
Hocu jer ne pijem puno u skupim klubovima :D idem, ostanite dobri i spamerski neobiljezeni.... bar za korizmu... :D
ukljuci automatskog pilota
laku noc odo spavat
Opasno je u Slušaoni,Ivo oprosti nam
Ajmo sad SPAAAAM!!!
Mora bit!A jesam ja koga vrijeđao?Nisam.Tako da mi se fućka
Izvanredna prilika za one nevine od kartona (kao ja ) i one kojima je dosta foruma pa žele da budu banani... Nešto se nećkam
Ako je Patriotizam i branjenje HRVATSKE i njezinih stavova zabranjeno na Hrvatskom forumu i ako se to shvaća kao uvreda a ne kao istina onda me Banujte.Ali to samo pokazuje debilizam Hrvata(ako tako bude)
Odličan film na rtlu...
Izvanredna prilika za one nevine od kartona (kao ja ) i one kojima je dosta foruma pa žele da budu banani... Nešto se nećkam
Ajde odi malo tamo - da te razdjeviče
Inače ponosan vlasnik minimalno 10 kartona - šteta da ovdje nije ivo pa da mi kaže točnu brojku
Odličan film na rtlu...
Hehe, ja ovdje prčkam po 2.5" diskovima... Baš su zanimljivi
Ja sam prijavio 15 postova, nista.
Odo sad na onu proslu stranu da svima podijelim TD (nisam citao postove).
Ajde odi malo tamo - da te razdjeviče
Inače ponosan vlasnik minimalno 10 kartona - šteta da ovdje nije ivo pa da mi kaže točnu brojku
Ma neznam, još sam mlad (11 mjeseci)
Ja sam ponosan vlasnik jednog bijelog
Večer svima...
nisi normalan covjece, jednom
sam ima linux davne 2005, na
kompu kad sam ga tek kupia i
nije mi lega prvo jer sam vrlo malo zna
danas se i sucelje promjenilo, malo
vise znanja tako da sam se kopka
ovo lito da i ja stavim ubuntu... al nisam
Ja se nadam da će mi se smilovat pošto nikad prije nisam radio veće prekršaje
igra se zaholcala, moglo bi bit i vise od toga...