- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ne, mora bit na routeru.... A zbog cega ne moze bit na routeru ? Pa di je onda sad max tv ?
naravno, da ti bar nismo to spomenuli kad smo razglabali kakav kabel trebas...
Šefe ajde ponovo nacrtaj shemu .
Večer svima!
Večer svima!
Večer i tebi.Jesi ti obrisao naše postove u temi "Slike vašeg hardvera"
Btw Šefe jesil skonao šta je patch kabal

Samo zadnji maloprije. Netko je bio brži:)
Sad sam u sobi, u krevetu, na mobitelu, na 2. katu. Ispod mene je dnevni boravak. Tu je MaxTv, spojen kabelom na routher. Routher se nalazi na drugom kraju kuće. Taj kabel kojim su spojeni smo nekako provukli... Routher je u prizemlju, tu je moj laptop, tatin laptop i kompjuter za račune. Oni su na routher spojeni bežično.
E, sad, meni treba bežični signal na 2. katu, u mojoj sobi, tako da mogu tu prenijeti laptop. Ali bežični signal mi je potreban i u prizemlju.

Samo zadnji maloprije. Netko je bio brži:)
Ja sam očekivao kad će mi doći"Dodjeljen vam je žuti karton" Ivo onda bi te morao tražiti po Rijeci
Sad sam u sobi, u krevetu, na mobitelu, na 2. katu. Ispod mene je dnevni boravak. Tu je MaxTv, spojen kabelom na routher. Routher se nalazi na drugom kraju kuće. Taj kabel kojim su spojeni smo nekako provukli... Routher je u prizemlju, tu je moj laptop, tatin laptop i kompjuter za račune. Oni su na routher spojeni bežično.
E, sad, meni treba bežični signal na 2. katu, u mojoj sobi, tako da mogu tu prenijeti laptop. Ali bežični signal mi je potreban i u prizemlju.
Jos cu samo jedanput ponovit. Kupi prokleti AP i antenu od cca 10 dbi (omnicu - vrsta antene), prisarafi ju na AP za koji ti treba patch kabel da ga spojis routerom. AP moze bit u sobi di je router i imat ces signala kolko zelis po cijeloj kuci...
Večer svima!
Bok Ivo :)

Ivo onda bi te morao tražiti po Rijeci
Imam protiv komaraca:)
Haha
Šefe ja još nisam skontao šta kupuješ,koji AP ?

Mislis na print screen ?
niko nema odgovor na moje pitanje?
System restore
ne ide batista

Ja ovih dana dobivam još jednog SX763 pa ću probat otključat sva 4 porta na njemu. Našao sam neke tutove.
Mislis na print screen ?
System restore
ne ide batista
Iz kojeg razloga, di je zapelo ?
Kaj se tice tih routera, ja opce ne gledam tutove za njihove modifikacije...
idem ja lagano u krpe pozzz
Izgubio na pokeru pa čekam kraj runde :)
Zašto?
Koji ? Airlive mozda ? Kojeg imam doma, 2 kom i obavezno se zblokiraju 1 u 2 dana... D-link je jako dobar brand... Malo sam dalje otisel u mrezne vode da ne bi znal o cem pricam...
Mislis na print screen ?
System restore
ne ide batista
Iz kojeg razloga, di je zapelo ?
neznan sta mu je...
Zašto?
Alergican sam na njih... Nakon one fucking Kasde opce ne gledam njihove routere... Taj SX je trenutno najbolji kaj su do sad poceli "dijelit"...
neznan sta mu je...
Onda ne znam ni ja... :)
Ima i jeftiniji i bolji AP-eova od tog u protisu .
Koji ? Airlive mozda ? Kojeg imam doma, 2 kom i obavezno se zblokiraju 1 u 2 dana... D-link je jako dobar brand... Malo sam dalje otisel u mrezne vode da ne bi znal o cem pricam...
Nemoraš se ljutiti nama nisam mislio na air live i ko kaže da D-Link nevalja,a što se tiče ovi mrežni voda ovo čak i Šef razumije .
Alergican sam na njih... Nakon one fucking Kasde opce ne gledam njihove routere... Taj SX je trenutno najbolji kaj su do sad poceli "dijelit"...
Ma ˝Gazda˝ je zakon. Dizajn ko jeftikaner digitalna budilica:)