- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

U tebe je sve uredu :) jesil išta skontao

Večer ljudi...rado bi spamao s vama al moram leć jer sutra režem i cijepam drva
Laka vam noć -.- ZzZ
Nebi li bilo lakše da odmah kupim AP?
A kaj si sad kupil ?
Ak imas t-com ov router uzmi AP jer na njima se ne moze mjenat antena... Koja tebi treba da dobis vecu pokrivenost signala...
Ajd nema veze kad kupiš AP javi se
Kad smo kod živciranja, di je Seneka?
daj ne tračaj

A kaj si sad kupil ?
Ak imas t-com ov router uzmi AP jer na njima se ne moze mjenat antena... Koja tebi treba da dobis vecu pokrivenost signala...
Pa i mislio sam da kupiš nama AP.
Batista njemu treba samo pokrivenost po njegovoj kući tj da ima signal u prizemlju i u svojoj sobi na laptopu
Mitsi, reci Paki da navrati...

Da ti bar nisam rekel x puta da kupis. Trebas ga samo postavit u AP mod, upisat IP i eventualno DHCP i cao djaci... Ak bude takva frka netko ti moze i preko team viewera to napravit....
odo ja bfbc2
vi nastavite zahebavati seneku
A kaj si sad kupil ?
Batista njemu treba samo pokrivenost po njegovoj kući tj da ima signal u prizemlju i u svojoj sobi na laptopu
Onda ti meni reci kako bi povecao snagu izlaznog signala ako ne moze na routeru promjenit antenu ?
niko nema odgovor na moje pitanje?
Mislis na print screen ?
niko nema odgovor na moje pitanje?
System restore
Onda ti meni reci kako bi povecao snagu izlaznog signala ako ne moze na routeru promjenit antenu ?
Da ali i zavisi koji će on kupiti to je do njegovog izbora koliko mi je rekao da će kupiti router da na njemu može promjeniti antenu a ako bude mjenjao antenu to će mu odmah povećati snagu izlaznog signala .

Snipping tool
Šefe nemam sheme

A sad kažeš da nećeš kupiti a meni sinoć kažeš preporučio mi je Batista neki router i da ćeš ga kupiti
Znači, kupit ću AP i njega spojit s routherom od T-coma, i na AP spojit MaxTv. A na AP ću spajat se ja laptopom iz sobe. Hoće li to valjat?

Da ali i zavisi koji će on kupiti to je do njegovog izbora koliko mi je rekao da će kupiti router da na njemu može promjeniti antenu a ako bude mjenjao antenu to će mu odmah povećati snagu izlaznog signala .
Ne znam, al ti valjda ne vidis da je to tocno ista stvar... Kupil on router il AP, on mora stavit jacu antenu da bi dobio signal dovoljan za koristenje veze.... A x puta je bolje kupit AP za 350 kn nego router... Jer router za 350 kn je sroteks... I veza ce bit fluidnija izemdju AP i routera nego izmedju routera i routera.
Znači, kupit ću AP i njega spojit s routherom od T-coma, i na AP spojit MaxTv. A na AP ću spajat se ja laptopom iz sobe. Hoće li to valjat?
Nece jer maxtv mora bit na routeru....

Svejdeno onda ti mene sinoć nisi dobro razumio dok mi nisi rekao da misliš spajati AP sad sa tim routerom što imaš .