Nagrada za idiota/kinju godine

poruka: 6
|
čitano: 1.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo, ovdje nam opisite neki događaj kad je netko U VASEM PRISUSTVU izvalio neku ogromnu glupost, napravio neku smijesnu stvar itd...

31.12.2010 objavljujemo pobjednike

evo ja cu poceti sa mojim susjedom koji je 2 mjeseca slao tv na popravke, u lokalne tech shopove itd... dok mu ja nisam jednom slucajno dosao u goste i vidio da nije ukopcao kabel od DVB-T prijemnika (zato je naime na servisu savrseno radio)

susjed ma nekon tog pocastio jednim Falloutom 3 (radi u algoritmu) tako da se ne zalim {#}

ajmo vidit vas {#}

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
neaktivan

Moj najbolji frend još nije nit nabavio digitalni primanik i sada doma gledaju TV Moslavinu, idiot godine ili genije godine, hmmmmm teško pitanje ?

http://www.basketballhoopjam.com
16 godina
neaktivan
RE: Nagrada za idiota/kinju godine
oni barem negledaju šeherezadu i ostale serije 8 h na dan -.-"
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
neaktivan

kolega, ima vec tema najduđi hardverski problemi, kiksevi, pogreške pa neznam hoće li ovo proživit :P

ja sam mala gljiva.... svinja je kraljica životinja dok ne probam lava
15 godina
neaktivan

Imam i ja bisera jednog. Dodem do frenda koji je tek dobio svoj komp i pitam ga u cemu je problem..kaze on meni da se nece upaliti...
Idem ja vidjeti u cemu je problem, kad ja vidim da covjek konstantno pali i gasi svoj monitor i govori mi "vidi".
Doslo mi je da njega ustekam u struju, pa da se derem vidi, vidi, pa on svijetli.

nije orginalno moje al premocno je... ahahahah najbolji ikad....

ja sam mala gljiva.... svinja je kraljica životinja dok ne probam lava
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 19:05 (munjovoz).
16 godina
neaktivan

E da i da se nadopunim, istom sam posudio svoj stari Celeron 600 sa 256 MB RAMA i Voodoo 4 , 4500 i mislim da mi je IDIOT spržio Voodoo karticu, e to mu neću zaboravit i oprostit nikada u životu !

IDIOT desetljeća !

PS.

evo stislo me u prsima i knedla u grlu, mojaaaaaaaaaa voodoooooooooo, koliko sam palio HomeWorld na njoj , šmrc, šmrc, i Roque squad ....... i Red Alert 2 , plačem, slomljen sam ............

http://www.basketballhoopjam.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice