Miro i Photoshop

poruka: 4
|
čitano: 1.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Miro i Photoshop

Eto, nemam pametnijeg posla momentalno, pa rekoh idem pročitati vijesti na net-u. Kad ono, pročitam Mirinu odu dektopu, i usput primijetih fotku. Naime,naviknut već na dobrano photoshop-irane uratke koje vidim na kiosku u svakojakim magazinima i drugim medijima, zaista nisam mislio da će taj trend u tolikoj mjeri biti uveden u redakciju bug-a.

Miro! Pa koliko ti je godina? Stvarno mlado izgledaš. Usput, ne, nisi mi privlačan. No offence Nevinašce , ali tvoja me fotka stvarno podsjeća na onu HNS-ovu izbornu kampanju kad su na plakatima ispeglali Pusićku.

Naposljetku. Evo molbe (vjerovatno i, glupe), ali, daj stavi neku normalnu (čitaj, manje ispeglanu) fotku.Osmijeh

I da ne zaboravim. Imate sve pohvale s moje strane, jer, šalu na stranu, radite jako dobar posao. Svaka Vam dala.

17 godina
Miro i Photoshop

fakat, to sam i ja primjetio....a ne možeš reč, slični su Cool

Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
17 godina
moderator
RE: Miro i Photoshop

LOL - jesam vam mnogo lep, a?!? Zdrav život i puno odricanja rezultiraju vjecnom mladoscu :)))

17 godina
protjeran
Miro i Photoshop

...godine neumoljivo idu, nove generacije se rađaju, a stare umiru, fotografije srcu nama drage ostaju kao zaustavljeni trenutak vremena, kao spomenik našoj prolaznosti i propadljivosti....ljudi su nam lijepi onoliko koliko mi ih želimo vidjeti takvima...moram ostaviti trag na našem životnom putu, duboku brazdu zaorati da ne ostanemo kao slabašni bljesak metora na nebu prepunom zvijezda...svako životno doba može biti lijepo ako ga mi sami osmislimo, bio ja dijete, mladić, srednjih godina, otac, djed, pradjed, te nadalje ne smijemo dopusti da nam se desi što se desilo sa ruskom aristokracijom: Da  staro umre, a novo da  se još nije rodilo, kako veli Turgenjev.

Skupljam Kinder-jaja!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice