Mehanizam za sakrivanje tablica na autu

poruka: 5
|
čitano: 2.995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Zanima me što kod nas propisuje zakon što se tiče mehanizma koji pritiskom na dugme u autu sakriva registracijske oznake  na primjer 

jeli kažnjivo imati na autu ugrađen takav mehanizam ako ga ne koristiš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 14:18 (ŽMILIĆ).
10 godina
neaktivan

Još jedno pitanje postoji li neka ajmo je nazvati farba ili boja ili kako god s kojom bi recimo obojio crni auto u recimo žuti ili crveni  i poslje tu farbu oprao običnom vodom   nemojte odmah pomisliti da je rječ o kriminalnim radnjama   radi se o raspravi s frendovima kako bi pobjego policiji  xd

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 14:37 (ŽMILIĆ).
18 godina
neaktivan
Re: Mehanizam za sakrivanje tablica na autu
ŽMILIĆ kaže...

Zanima me što kod nas propisuje zakon što se tiče mehanizma koji pritiskom na dugme u autu sakriva registracijske oznake  na primjer 

Sve je dozvoljeno što nije striktno zabranjeno.

Šta roda donese, to vrana odnese.
16 godina
Re: Mehanizam za sakrivanje tablica na autu
ŽMILIĆ kaže...

Moraš koristiti tablice koje je odobrila država i koje na sebi imaju one skrivene kodove. Svaka izmjena tablica se smatra krivotvorba (pa čak i dodavanje onih "EU" naljepnica što su dijelile novine).

Sad ako bi ti njih "flip"-ao vjerujem da te nebi mogli kaznit'. Zabranjeno je ne imati tablice na vidljivom mjestu, ali kad ih ti flipaš nazad onda ih "imaš"... Vjerujem da bi to bila neka rupa u zakonu.

15 godina
neaktivan

Našim sucima se živo j**e za zakon njima zakon ne znači ništa i tumače ga kako im padne na pamet  na našim sudovima na*ebe čovjek koji nije ništa kriv a kamo li onaj ko se pokušava "praviti pametan"

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice