Mega Kviz

poruka: 8
|
čitano: 2.102
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mega Kviz

Ovaj kviz će obuhvatati sva pitanja odnosno bilo šta,kao na primjer istorija/povijest.

Pravila su ta da onaj ko odgovori tačno/točno dobija pravo da stavi pitanje po želji,ali ne sa interneta nego ta pitanje napravi sam iz svog vlastitog znanja.I ako ste 100 % sigurni za neki odgovor morate čekati potvrđenje od onoga koji je postavio pitanje da je vaš odgovor tačan/točan,sve dok nedobijete potvrđenje nemate pravo da stavite novo pitanje.

Pitanje:Koja je bila najveća nuklearna katastrofa,gdje kada i kako se dogodila i koje su bile posljedice?

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
16 godina
neaktivan
RE: Mega Kviz
'86, Chernobyl, Ukrajina, dogodilo se topljenje nukl. reaktora br. 4
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Mega Kviz

Cernobilska katastrofa, u Cernobilu, 1986, uzrokovana eksplozijom nuklearnog reaktora, posljedice su da je veci dio europe bio pod utjecajem radioaktivnog zracenja...........

EDIT: Sef je bio brzi............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 21:07 (Ivan 992).
16 godina
neaktivan
Znači, sad čekam potvrdu da je točno?
Iako mi se čini da je Ivanovo točnije, meni se nije dalo pisat... :P
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Mega Kviz

Ako je ovo zamišljeno kao kviz u kojemu se postavljaju pitanja iz svih područja,već postoji tema slična.

KLIK!

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
'86, Chernobyl, Ukrajina, dogodilo se topljenje nukl. reaktora br. 4

Hm prvi si ali ima i tacnijih odgovora, ok ivan posto si ti poptunije odgovorio ti odluci oces ti novo pitanje ili sef

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 12:01 (GamerMaster2041).
15 godina
neaktivan
Mega Kviz

Sefe udri..........

The quieter you become, the more you are able to hear...
16 godina
neaktivan
Ja se nadao da ćeš ti postavit pitanje......

OK, znači bilo što? Stvarno nemam inspiracije...
Tko je osnovao Apple, kada, gdje?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice