Maticna se sa servisa vratila pokvarena?!

poruka: 1
|
čitano: 536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Maticna se sa servisa vratila pokvarena?!

Pozdrav ljudi.

Imam jedan komp, nije moj i komp se s vremenom poceo gasiti sam od sebe cim se na njemu radi nesto malo zahtjevnije.

Provjerio sam memoriju i napjanje i nije. Odneso sam ju na garanciju i cekao da mi vrate. Vratili su zamjenjenu nakon 21 dan.

Sad ja vesel sve spoji i pokrenem instalaciju XP-a i na namjestanju particija se ugasi. Probao sa drugom memorijomi napajnjem i opet.

Sad moze biti do maticne i do procesora, ali ja ipak mislim da je do maticne. (provjerit cu da budem siguran)

Posto je bila na garanciji i vratili su mi neispravnu, zanima me posto je na servisu bila vec 21 dan, mogu li ja od njih traziti da mi oni nju vrate nakon 19 dana posto po zakonu ako se ne varam oni to moraju vratiti da radi nakon 40 dana.

Maticna nije neka skupa, ali ne zelim bacati novce jer je maticna stara manje od godinu dana, a ima dvije godine garancije i oni to meni moraju zamjenit. Posto osoba ciji je to kompjuter treba isti za rad za fax ja sam joj morao stavit njen disk u svoj komp (ne ovaj pod moj pc {#}) i dat joj komp ja bi zeljeo da oni to meni vrate sto prije, pa me zanima moraju li oni po zakonu vratiti to u tih 19 dana  koliko ce proci do tih 40 dana. 

Molio bih da sto prije odgovorite!

Hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice