Marihuana zaključana tema

poruka: 131
|
čitano: 46.992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Marihuana
M_dipl. kaže...

Ako će netko samog sebe odvesti do propasti, neka, ima na to pravo. ;)

Vidio sam patnju, Smrt me milovala po licu
Zamalo pa odoh

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
neaktivan
Marihuana

STUNT WEED

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

1 u 2 tjedna i tako 2 godine, neznam za tebe ali meni se to čini kao ovisnost, ako oni to konstatno tako 2 godine

A ova izjava da su svi počeli s kanabisom ne stoji, nisu svi ali večina je, i prema istraživanjima 80% ovisnika o kanabisu je prešlo na teže droge

Sve te činjenice se daju pročitati u knjizi koju sam linkao u drugom postu ove teme

edit: ne uzrokuje rakove, ali uzrokuje psihoze, i slične bolesti pa čak u nekih i shizofreniju

Prema toj analogiji, svi aktivni forumaši su ovisnici o forumu?? Čekaj 3. razred da dobiješ logiku, onda ćeš valjda shvatiti da je to nevaljan zaključak.

Neki ljudi prijeđu s marihuane na teže droge. Nema smisla pogovarati da je određen broj ljudi koji puši travu promiskuitetnog i destruktivnog ponašanja (napominjem, određen broj). Ali onda anti-propagatori iz tih pojedinaca izvlače generalan zaključak, što se također protivi ispravnom logičkom razmišljanju.

Uostalom, nigdje ne vidim podatke koliki je postotak osoba, nakon što je probalo marihuanu, ostalo isto kao i prije.

Činjenica je da je i uz ovako velik i zabrinjujući postotak da je 80% ovisnika o marihuani prešlo na teže droge, korelacija između ovisnosti o marihuani i težim drogama vrlo malena, tj. ne može se sa sigurnošću reći da je baš zbog ovisnosti o marihuani ovisnik prešao na teže droge.

Iz svega ovoga se može zaključiti da ovisnost ovisi najviše o samom pojedincu. Opet se vraćam na ono što sam već jednom rekao - droge nisu za nestabilne osobe.

Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom
16 godina
Marihuana

Slažem se s ovim zadnjim što si napisao, nisu za nestabilne

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
boxer kaže...

*Nisam skratio citat čisto da se ima poveznica o čemu se priča...da nebi opet bilo za nepotrebni žuti karton.

Nas dvojica smo se na forumu kroz nekoliko tema doticali ove stvari i jedno je sigurno, a to je da se apsolutno ne slažemo oko bilo čega pa tako i ovoga.

BMK za Aspirin i za neke druge štetne supstance o kojima non stop blebećeš kao pokvarena ploča, kao i za marihuanu za koju sam rekao da je ništa naspram teških droga.

Zašto mi se ona ne sviđa je čisto lična stvar koju ti nemam namjeru objašnjavati.

Niti imam doticaja sa svećenicama niti hdz-eovcima  ili sdp-eovcima tako da te molim da svoje paušalne izjave zadržiš za sebe.

Ono o čemu sam ja pisao, a ti non stop ne možeš da shvatiš, je socijalni karakter. Bez obzira na alkohol i dalje tvrdim da je društvu bolje i jeftinije kupiti 2-3 piva ili sokića (da grlo ne bude suho) i razvezati po gitari, harmonici, tamburici nego se smucati po nečijim stanovima, zapuštenim školskim dvorištima, hangarima i prolazima sa bijednim jointom i praviti se cool.

Btw, konzumiranje > konzumiranje>prag tolerancije se povećava> nema isti efekat> potrebno češće i više konzumirati da bi se postigao isti ili slični efekat. Da nebi bilo da mi je to neki svećenik na misi rekao, potvrdili svi sa kojima sam razgovarao + se žale na fuš i nekvalitetu.

Pričaš o drogama, nekom heroinu i njegovoj basnoslovnoj cijeni a da te oči u oči pitam koliko košta 1gram bleno' bi ko' tele u šarena vrata.

Da stvar bude smiješnija, ja ne znam koji ku*** ti vidiš u marihuni? Pa ima sigurno milion drugih stvari da se bolje opustiš i ufuraš.

Marihuana je apsolutno nebitna i nepotrebna kao opuštajuće sredstvo. Zašto je moj stav takav, jednostavno zbog toga što sam se upravo  vratio iz izlaska, popio sam 2-3 heinekena, imao ugodno društvo, dobio blowjob i sad ću fino sav relaksiran da legnem spavati ko mala bebica...

Ne znam zasto si se uzrujao, ocito su te tih par pivica malo poljuljale te nisi primjetio recenicu gdje sam izjavio da onaj odgovor nije dirketno usmjeren tebi.

Eto ti dokaz da je alkohol stetna droga koja stvara ovisnost, jer takoder si izjavio da cesto obozavas popiti pivicu, pa i dobit blowjob, sto bi po logici nekih sudionika ove teme znacilo da si seksualni manijak i teski alkoholicar koji ima psihicke poremecaje i treba se ici ljeciti. {#}

Kazem, ovo nije moje misljenje vec pratim logiku nekih forumasa da vidis kako je to kad ti se netko obraca kao da si narkoman samo zato jer volis zapaliti joint.

Uglavnom, gram heroina kosta nekih 400-500 kuna. Tako da da, znam o cemu pricam. Puno bolje od nekih ovdje baba s placa. I da odmah razjasnim, nikada nisam niti cu ikada probati heroin niti se druzim s ljudima koji imaju veze s time. Fuj.

Nadalje, ja u marihuani vidim ono sto ti vidis i u pivici. Al bas istu stvar. I ne znam zasto bi koristio milijun i jendu stvar da se opustim, kad to mogu i s marihuanom i znam da cu dobiti zeljeni efekt te sa nikakvim posljedicama po moje tijelo.

Jedino lose sto ti se s marihuanom moze desiti jest doticaj s policijom. A sto se i toga tice, znam neke policajce koji su kao mladi znali pusiti ganju. {#}

Jaaako puno ljudi pusi marihuanu, iznenadio bi se koliko, samo nitko to nece reci na glas.

Ja uzmem sliku svoga razreda iz osnovne i srednje skole i gledam u lica svojih nekadasnjih kolega i gledam...koji od njih ne pusi ili nikada nije pusio ganju? Poceo sam se smijati kada sam shvatio da je svima to vec najnormalnija stvar i takvi ljudi ce jednoga dana znati o cemu pricaju kada postanu politicari, pa se nadam da neduzni studenti koji tu i tamo vole zapaliti joint isto kako i ti volis popiti pivicu nece zbog toga zavrsavati po zatvorima i sa dosjeima zbog kojih se nece moci nigdje zaposliti. Sramota je to slusati, a jos tuznije gledati.

- Psiho246
15 godina
protjeran
Marihuana

nisam čito sve vaše postove al mogu samo reć ovo...pogledajte requiem for a dream..točno o tim drogama govori i kako vas to može sjebat..

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
17 godina
gjurki kaže...

nisam čito sve vaše postove al mogu samo reć ovo...pogledajte requiem for a dream..točno o tim drogama govori i kako vas to može sjebat..

Gledo sam ga i uopce ne govori o tome.

- Psiho246
17 godina
Psiho246 kaže...

Ne znam zasto si se uzrujao, ocito su te tih par pivica malo poljuljale te nisi primjetio recenicu gdje sam izjavio da onaj odgovor nije dirketno usmjeren tebi.

Ma nisam se uzrujao nego ne volim kada počnete pričati o nekim štetnim posljedicama i onda od dva "zla" birate kao neko manje. Zašto birate kada niste primorani da birate? Nitko vas ne tjera, nemojte niti jedno.

I dalje stojim za ono što sam rekao, bolje su 2-3 pive ili sokića (šta im je draže) a i jeftinije i zdravije od marihuane. Ima i bezalkoholnih ako ti je to problem. {#}

Psiho246 kaže...

Eto ti dokaz da je alkohol stetna droga koja stvara ovisnost, jer takoder si izjavio da cesto obozavas popiti pivicu, pa i dobit blowjob, sto bi po logici nekih sudionika ove teme znacilo da si seksualni manijak i teski alkoholicar koji ima psihicke poremecaje i treba se ici ljeciti. {#}

{#}   daj mi nađi gdje sam ja to napisao da "često obožavam popiti pivicu"? Šta fali blowjobu?  Nebi me 10 nekih jointa opustilo niti pružilo užitak kao seks. Zapravo stekao si totalno krivi dojam u vezi pića, oni koji me poznaju, znaju koliko sam ja "alkoholičar" {#}. Iskreno si me nasmijao ovime. Jednom sam napisao, ali evo opet, ovaj forum je pun nekih psihologa/psihijatara koji imaju neviđene mogućnosti telepatskih dijagnoziranja nekih poremećaj. Hebali ste Freudu znanje...

Psiho246 kaže...

Uglavnom, gram heroina kosta nekih 400-500 kuna. Tako da da, znam o cemu pricam. Puno bolje od nekih ovdje baba s placa. I da odmah razjasnim, nikada nisam niti cu ikada probati heroin niti se druzim s ljudima koji imaju veze s time. Fuj.

Gram košta oko 350 kuna i dobiješ ga sa većim primjesama bejbi mlijeka u prahu, kafetina, paracetamola, aspirina i sl.

HVALA TI za podebljano to je sve što omladina treba da zna i da zauzme taj stav. FUJ!

Da zaključim svoje mišljenje, ako bi dekriminalizacija marihuane dovela do totalnog  nezanimanja za bilo koji drugi oblik ilegalnih droga, ja bih prvi potpisao peticiju da se dopusti.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
17 godina
boxer kaže...
Psiho246 kaže...

Ma nisam se uzrujao nego ne volim kada počnete pričati o nekim štetnim posljedicama i onda od dva "zla" birate kao neko manje. Zašto birate kada niste primorani da birate? Nitko vas ne tjera, nemojte niti jedno.

I dalje stojim za ono što sam rekao, bolje su 2-3 pive ili sokića (šta im je draže) a i jeftinije i zdravije od marihuane. Ima i bezalkoholnih ako ti je to problem. {#}

Psiho246 kaže...

{#}   daj mi nađi gdje sam ja to napisao da "često obožavam popiti pivicu"? Šta fali blowjobu?  Nebi me 10 nekih jointa opustilo niti pružilo užitak kao seks. Zapravo stekao si totalno krivi dojam u vezi pića, oni koji me poznaju, znaju koliko sam ja "alkoholičar" {#}. Iskreno si me nasmijao ovime. Jednom sam napisao, ali evo opet, ovaj forum je pun nekih psihologa/psihijatara koji imaju neviđene mogućnosti telepatskih dijagnoziranja nekih poremećaj. Hebali ste Freudu znanje...

Opet uzimas stvari iz konteksta iako ne znam zasto. Naprosto ne znam kako si uspio promasiti recenicu di govorim da to nije moj stav i kako je ovo logika tvojih slicnomisljenika.

Normalno da nema nista lose u pivici tu i tamo isto kako nema niceg loseg u jointu tu i tamo. Zamisli sad da te zbog te iste pivice u kojoj ti tu i tamo uzivas, drustvo proziva alkoholicarem, a policija te hoce strpati u zatvor.

Je li sad shvacas barem malo? A pivica je manje prirodna i stetnija od cannabisa.

Ti pitas sto fali blow jobu i pivici. Ja kazem nista i pitam te sto fali jointu? Sto te tocno kod jointa odbija? Ima slicni efekt kao i pivica samo manje stetan. Mislim razumijem, mozda ti se jednostavno ne svida ganja i to je u redu, ali tebe nitko ne sprijecava u ispijanju pivice, te isto tako sam misljenja kako nitko ne bi smio sprijecavati pusace da puse ganju. Svakom svoje i bok.

Ja samo znam da kad idem s autom van, ako popijem pivicu dvje necu moci voziti jer mi je smanjena percepcija a povecana agresivnost. Ako zapalim joint il dva, automatski cu voziti sporije, manje agresivno i vise defenzivno i necu pasti na alkotestu.

Edit: Bezalkoholno pivo je bljak, a i nijedno pivo nije zdravije od marihuane, ne znam od kud ti ta informacija.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 13:07 (Psiho246).
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Pa i nebaš, pogledaj ga opet, pogledaj i Trainspotting, pa češ skužiti, daleko je to trave, a po postu vidim da misliš da je svaka ista pa te lijepo molim da zbog neupućenosti izostaeš iz rasprave, bolje nešto naučiti nego ostati "close minded".

Btw. Req ima pouku, no ne vrti se sve oko same droge, neznam baš jesi li skužio film.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
Psiho246 kaže...

Opet uzimas stvari iz konteksta iako ne znam zasto. Naprosto ne znam kako si uspio promasiti recenicu di govorim da to nije moj stav i kako je ovo logika tvojih slicnomisljenika.

Normalno da nema nista lose u pivici tu i tamo isto kako nema niceg loseg u jointu tu i tamo. Zamisli sad da te zbog te iste pivice u kojoj ti tu i tamo uzivas, drustvo proziva alkoholicarem, a policija te hoce strpati u zatvor.

Je li sad shvacas barem malo? A pivica je manje prirodna i stetnija od cannabisa.

Ti pitas sto fali blow jobu i pivici. Ja kazem nista i pitam te sto fali jointu? Sto te tocno kod jointa odbija? Ima slicni efekt kao i pivica samo manje stetan. Mislim razumijem, mozda ti se jednostavno ne svida ganja i to je u redu, ali tebe nitko ne sprijecava u ispijanju pivice, te isto tako sam misljenja kako nitko ne bi smio sprijecavati pusace da puse ganju. Svakom svoje i bok.

Ja samo znam da kad idem s autom van, ako popijem pivicu dvje necu moci voziti jer mi je smanjena percepcija a povecana agresivnost. Ako zapalim joint il dva, automatski cu voziti sporije, manje agresivno i vise defenzivno i necu pasti na alkotestu.

Edit: Bezalkoholno pivo je bljak, a i nijedno pivo nije zdravije od marihuane, ne znam od kud ti ta informacija.

Koliko je meni poznato čaša vina ili piva sadrži antioksidanse koji u umjerenim količinama djeluju blagotvorno na rad srca i krvožilnog sistema, rad bubrega. Ključna riječ je umjereno.Od čaše vina ili piva se može napiti samo dijete, dok odrasli čovjek neće imati nikavke posljedice na svijest. Čaša piva apsolutno neće uticati na "psihičku sekundu" prilikom upravljanja vozilom, a koncentracija alkohola je zanemariva te je potrebno pričekati možda oko pola sata-do sat da bi bio siguran da te neće kazniti zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Ponavljam, ključna riječ je umjereno. Tom čašom ti neće naći ni 0,3 promila alkoholemije.

Marihuana ima koja pozitivna svojstva, a da su svojstvena samo njoj? Nemoj navoditi svojstva koja se mogu postići sa drugim uobičajenim stvarima.

Pročitao sam tvoj post dobro pa i to, i mogu ti reći da tvoj način pisanja je veoma paušalan. Ti psihoanaliziraš mene na osnovu jedne rečenice u postu, a citiraš moj post, a kao ne obraćaš se meni  i to nije tvoj stav, nego eto govoriš u ime ostalih da se stječe takav dojam. Evo ja sam konkretan, i bit ću otvoren, za mene ti NISI narkoman, nego si samo razmaženko koji pi*di o marihuani, ona je samo pomodarska stvar i dio subkulture. Odrasti i ponašaj se odgovornije.   Moje mišljenje je da ona nikome ne treba da se opusti, nepotrebna je i suvišna.

Da me razumiješ, alkohol jeste štetan, alkoholičari su propast, ljudi koji bez doze nemogu funkcionirati, svaki dan kada se vraćam sa posla vidim dvojicu devastiranih alkoholičara.

Al' dobro svako ima svoje veselje i načine opuštanja, nas dvojica se nećemo oko ovoga izgleda nikada složiti. Prije sam imao tvrdokornije stavove o njoj, imam ih i sada samo su lične prirode, ali sam prema njoj dosta liberalniji, naspram teških droga. Ako bi baš morao konzumirati prije bi nju konzumirao nego neke teške droge. Jel to dovoljno liberalno od mene? Besmisleno je da držimo kontra stavove, znam o njoj kao i ti.

Evo napiši tvoje osobno uvjerenje o marihuani, zašto je preporučuješ i što to ima tako dobro u njoj da bi je i ja trebao konzumirati. Uvjeri me da je dobra i zašto je dobra i zbog čega je ona potrebna.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
16 godina
neaktivan

Eh, svašta u ovoj temi ima, jedna od boljih mi je da se trava šprica heroinom..

Najglasniji su oni koji nisu probali, to mi je kao kad popovi vrše bračno savjetovanje. Sljepci crtaju, a gluhi opisuju melodije tonova. Šta lupetate o nečemu o čemu pojima nemate? Ili bar zapalite taj jedan joint, pa onda kenjkajte. Garantiram da od tog jednog jointa nećete umrijeti, postati ovisni, dobiti karcinom, izrasti vam treća ruka i sl. Pa barem probaj, prije nego o tome iznosiš svoje stavove, ovako je apsolutno bedasto diskutirati..

Idiotski su stavovi uopće zakonom zabranjivati bilo koji plod prirode u originalnom obliku, pa bio to krumpir, rajčica ili 'trava'. Na taj način možemo zabraniti ili ograničiti vrbe jer se od njih napravio prvi aspirin, tj. acetisalna kiselina, oleander ili risinus je izrazito jak otrov, a navodno i muškatni oraščić 'puca', itd. Primjera je beskonačno, jer ionako se više-manje dobijamo iz prirode. Sve je to politika i moronski stav da smo pametniji od evolucije..

16 godina
protjeran
bed kaže...

Eh, svašta u ovoj temi ima, jedna od boljih mi je da se trava šprica heroinom..

Najglasniji su oni koji nisu probali, to mi je kao kad popovi vrše bračno savjetovanje. Sljepci crtaju, a gluhi opisuju melodije tonova. Šta lupetate o nečemu o čemu pojima nemate? Ili bar zapalite taj jedan joint, pa onda kenjkajte. Garantiram da od tog jednog jointa nećete umrijeti, postati ovisni, dobiti karcinom, izrasti vam treća ruka i sl. Pa barem probaj, prije nego o tome iznosiš svoje stavove, ovako je apsolutno bedasto diskutirati..

Idiotski su stavovi uopće zakonom zabranjivati bilo koji plod prirode u originalnom obliku, pa bio to krumpir, rajčica ili 'trava'. Na taj način možemo zabraniti ili ograničiti vrbe jer se od njih napravio prvi aspirin, tj. acetisalna kiselina, oleander ili risinus je izrazito jak otrov, a navodno i muškatni oraščić 'puca', itd. Primjera je beskonačno, jer ionako se više-manje dobijamo iz prirode. Sve je to politika i moronski stav da smo pametniji od evolucije..

Znaci ja bih sada to trebao prvo probati da komentiram,biti malo lud i onda pisati par postova o tome kako je dobro,možda je to dobro ali to stvara lošu ovisnost.

I will go on until the end
16 godina
neaktivan
Marihuana

Marihuana ne stvara ovisnost.

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ma pusti ga, viš da se još nije ni mlijeka napio, a već mudrijaši. Ne isplati se trošiti tipkovnicu na takve.

Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
VirtUoso kaže...

Ma pusti ga, viš da se još nije ni mlijeka napio, a već mudrijaši. Ne isplati se trošiti tipkovnicu na takve.

ali zato ste se vi napili dima i poslijedice su vidljive

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 14:47 (SUPER :)).
16 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...
i_rambo_plache kaže...
VirtUoso kaže...

Da.

17 godina
neaktivan

smisao života je u umjernoj ugodi

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 14:53 (Verbatim).
16 godina
protjeran
Verbatim kaže...

smisao života je u umjernoj ugodi, raskalašenost uvodi u sadizam, a samoodricanje u mazohizam. ;)

Uživaj u mladosti pati u starosti,pa da se barem pokusas ponasati dormalno a konzumiranje trave narušava tvoje normalno ponašanje i ostavljaš lošu sliku sa svima oko sebe tako da ces sj***ati sve trošiti ces novac na travu a ne na kruh i slicno.

15 godina
Marihuana

Evo ja san proba marihuanu, ne jedan već par puta...malo je glupo reć proba par puta, proba se samo jedan put, a kasnije već znaš kako je...uglavnom.

Meni nije nimalo napeta, neću ulazit u to je li štetna ili ne, sa tin neka se bave svakakvi stručnjaci. Iako smatran da su ta istraživanja debilna, i duvan je štetan pa ga svjesno koristi velik broj ljudi. Ali ja nisan uspia uživat u njoj. Kad sam napet uzmen pivo, zatvorin se u sobu i igran igre, to mene opusti, dok igran igre na ništa ne mislin. Možda jednostavno nije za mene.

Drugi razlog zbog čega je ne konzumiran je novac, marihuana je skupa, skuplja od duvana a njega također ne pušin zbog cijene.

Do what you want cause a pirate is free.
17 godina
neaktivan
Marihuana

Motajte si čaj kak sam si ga i ja motal (potaknut onom lektirom u 6.-7. razredu, de onaj doktor puši kamilicu, zabil sam kak se zove, na vrhu mi je jezika) i sve pet. XD

EDIT: Eeee, izgooglal sam malo, evo tu je XD.

http://www.alfa.hr/artikli/detalji/335

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 15:08 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan
Zaista respektabilna kolicina gluposti u ovoj temi. Kad vec idu komentirati ovi koji nisu probali, neka barem budu dovoljno inteligentni da odu i procitaju koju studiju o marihuani, jer ovakvo morbidno naklapanje o ovisnosti i slicno je fascinantno. Marihuana ne stvara fizicku ovisnost, a psihicku ovisnost moze stvoriti i konzumacija Cedevite.

Kratkorocni stetni utjecaji na kognitivne sposobnosti su dosta poznati. Dugorocnih stetnih utjecaja na kognitivne sposobnosti, prema studijama koje sam citao, i takodjer osobnog iskustva, nema.
Po mojem iskustvu, pri ucestalom konzumiranju (preko 2 komada dnevno) se javlja "smanjenje" inteligencije i pamcenja, koje nakon nekoliko dana nestaje i dalje funkcioniras kao da nikad nisi vidio jointa.
Price o ikakvoj ovisnosti su potpuna glupost jer sam nekoliko puta u zivotu pusio svakodnevno preko nekoliko tjedana, i svaki put sam prestao bez ikakvog problema.

Nasuprot tome, ovisnost o cigaretama, tj. nikotinu, je potpuno druga prica i svaki pusac moze posvjedociti koliko je tesko prestati, velikoj vecini je potrebno nekoliko pokusaja i "relapse" se javlja u iznimno visokom postotku.

Ove price kako normalnim ljudima ne treba nesto za opustanje su takodjer cista glupost, probajte se ne opustati nikako par tjedana i samo raditi stresni posao ili cime se vec bavite, pa cete vidjeti kako cete se fino psihicki osjecati. Jedina je razlika sto je nekome opustanje zapaliti joint, nekome popit pivu, nekome odigrati videoigru, a cetvrti se opusta setnjom. Koja kome vise pase je individualna stvar i glupo je ijednu osudjivati, samo sto je marihuana iz nekog glupog razloga ilegalna, iako mislim da alkohol daleko stetnije utjece na organizam.
16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
Zaista respektabilna kolicina gluposti u ovoj temi. Kad vec idu komentirati ovi koji nisu probali, neka barem budu dovoljno inteligentni da odu i procitaju koju studiju o marihuani, jer ovakvo morbidno naklapanje o ovisnosti i slicno je fascinantno. Marihuana ne stvara fizicku ovisnost, a psihicku ovisnost moze stvoriti i konzumacija Cedevite.

Covjeku je u prirodi da pije i jede tako da ovisnost o cedeviti nije loša,moraš viditi razlog između loše i dobre ovisnosti.

15 godina
neaktivan
You missed the point, koji je bio taj da marihuana ne stvara pravu ovisnost. Takodjer, vise od nekoliko casa Cedevite moze biti vrlo stetno, mozda i stetnije od marihuane; nadam se da si cuo za hipervitaminozu.
16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
You missed the point, koji je bio taj da marihuana ne stvara pravu ovisnost. Takodjer, vise od nekoliko casa Cedevite moze biti vrlo stetno, mozda i stetnije od marihuane; nadam se da si cuo za hipervitaminozu.

pa oni koji imaju hipervitaminozu ce se movi kontrolirati

16 godina
neaktivan
Marihuana

Ma treba i u nas otvoriti one coffee shopove, kao u Češkoj

Pa ko voli nek izvoli {#}

by Cerina
16 godina
protjeran
Marihuana

Poćinjem se loše osjecati na forumu.

17 godina
neaktivan
Covjeku je u prirodi da pije i jede tako da ovisnost o cedeviti nije loša,moraš viditi razlog između loše i dobre ovisnosti.

Okej, sry, al ovo je zbilja bullshit. Dobra i loša ovisnost?! Prvi put čujem da netko ovisnost dijeli na dobru i lošu. Imam loše vijesti za tebe, ali dobra ovisnost ne postoji. Pa taman da si ovisan o radu ili učenju, to je u svakom slučaju loše, jer previše nečega uvijek ima negativan utjecaj po organizam, pa vjerovao ti ili ne, čak i banalna stvar kao voda. Potraži si, treba neka u Japanu, neko natjecanje bilo, promocija Wii-a ili tak nekaj. Spila 20 litri vode ili tak nekaj, začas je bila, dropped dead. Je*i ga, poremetila si ravnotežu elektrolita u tijelu i otišla...

Ovo razlog, valjda misliš razlika, a ne razlog...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 15:31 (1domagoj1).
16 godina
protjeran
Marihuana

Ja sam rekao što imam reći!

16 godina
neaktivan

Znaci ja bih sada to trebao prvo probati da komentiram,biti malo lud i onda pisati par postova o tome kako je dobro,možda je to dobro ali to stvara lošu ovisnost.

Kao prvo, ne stvara ovisnot, kao drugo, ne, nebi trebao probati, no onda isto tako nebi trebao gaditi stvar koji nisi probao ni skojom nisi bio u izravnom doticaju.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice