Evo ja sam tinejđer od 15 godina..Pa mislio sam kako jednostavnoo zaraditi?prodavanjem cdova igrica i svim medijima koji stanu na cd..ili dvd..Mogu li na neki drugi način?Molim pomoc..
Tesko da ces uspjeti "lagano zaraditi" novce na bilo koji nacin. Piratstvo ti bas i ne bih preporucio, a sumnjam da bi uopce i zaradio na tome nesto posebno. Mislim da je neki vrhunac u tvojim godinama da konobaris ili na pumpi peres vjetrobrane preko ljeta
Tesko da ces uspjeti "lagano zaraditi" novce na bilo koji nacin. Piratstvo ti bas i ne bih preporucio, a sumnjam da bi uopce i zaradio na tome nesto posebno. Mislim da je neki vrhunac u tvojim godinama da konobaris ili na pumpi peres vjetrobrane preko ljeta
u skoli mi najbolja takva zarada...jos kad izadju nove igrice.. PES ili Fifa ili ovako neess..
piratstvo ti sigurno nije rješenje, dilanje igara okolo naokolo, jer ako nisi znao to je ilegalno. ako te netko prijavi..biti će ti veselo. murija će ti uzeti i pc i sve medije koje posjeduješ, a slijedi i velkia novčana kazna. bolje peri stakla na pumpi ili nešto slično.
Servisiraj okolo kompjutere ako se kužiš
piratstvo ti sigurno nije rješenje, dilanje igara okolo naokolo, jer ako nisi znao to je ilegalno. ako te netko prijavi..biti će ti veselo. murija će ti uzeti i pc i sve medije koje posjeduješ, a slijedi i velkia novčana kazna. bolje peri stakla na pumpi ili nešto slično.
A pošto je Robi policajac, onda si sigurno naebo...
Dok sam bio manji sam brao jabuke, lovio piliće, na benzinskoj prao aute na mini-washu i sl.
Dnevnica mi je bila oko 80+/-....to je 1500kn na mjesec
Imas starijih striceka koji ce ti radi platiti da se poigraju sa tobom malo. Koji kreten. Ko je ista lagano zaradio osim nasih u vladi!!!
Dok sam bio manji sam brao jabuke, lovio piliće, na benzinskoj prao aute na mini-washu i sl.
Znam al nije bilo danasnje tehnologije..Dns se pomocu nje moze jako zaraditi..
Znam al nije bilo danasnje tehnologije..Dns se pomocu nje moze jako zaraditi..
hhahah bas i nije velika razlika.....sa 15 god i pomocu digitalne tehnologije neces bas zaraditi :=)
ako imaš kosilicu/flaksericu zarada ti je sigurna
imam par susjeda u selu i imaju veliko dvorište a neda im se kositi^^ ja pokosim za 100 kn od toga 20 za benzin..
i evo ti zarade!
imam par susjeda u selu i imaju veliko dvorište a neda im se kositi^^ ja pokosim za 100 kn od toga 20 za benzin..
i evo ti zarade!
tak puno?
ja bi bio zadovoljan i sa 20kn
i evo ti zarade!
tak puno?
pa ako ti nestane 2x benzina tijekom kosnje i tebi bi bilo puno 20kn? ^^
uostalom ja sam zadovoljan i sa 50 kuna :D
i evo ti zarade!
tak puno?
pa ako ti nestane 2x benzina tijekom kosnje i tebi bi bilo puno 20kn? ^^
uostalom ja sam zadovoljan i sa 50 kuna :D
I sa ovim sam mislio zaradjivat..Forume radit...Web stranice..Logoe..Sve to znam
I sa ovim sam mislio zaradjivat..Forume radit...Web stranice..Logoe..Sve to znam
Da strašna potreba je za nekim tko će postavljati forume i raditi web stranice.
Idi na student servis i istovarivat kamione kao što smo mi to nekad radlli.
Bauštel sinko.
Da strašna potreba je za nekim tko će postavljati forume i raditi web stranice.
Idi na student servis i istovarivat kamione kao što smo mi to nekad radlli.
Bauštel sinko.
To vam je ova generacija mladih hakera. Svi bi sa 15 u direktorsku stolicu i zaradjivali igranjem :)
Ja dok sam bio klinjo zaradjivao sam kao konobar (i to bolje nego sad kad se ubroje napojnice), radio u marini na ciscenju jahti bla bla... Skoro sama fizikala (na baustelu nisam nikad bio).
Bauštel sinko.
To sam mu i ja htio napisat, ali on hoće laganu zaradu. Sad ne znam oće mu to bit lako. Mada da se razumijemo lagane zarade i nema baš. Pogotovo u ovoj dobi od 15 god.
Bauštel sinko.
To sam mu i ja htio napisat, ali on hoće laganu zaradu. Sad ne znam oće mu to bit lako. Mada da se razumijemo lagane zarade i nema baš. Pogotovo u ovoj dobi od 15 god.
To je uz smećare najlakši posao dok još nemaš školu.
Ili nek skuplja plastične boce.
Ja se i danas zazelim fizikale... rad za kompom 16h dnevno me vise ubije fizicki nego nosanje vreca cementa :(
...e moj mladiću,ti da znas sve to sto znas,ne bi na forumima ispitivao gluposti kako lako zaraditi i to jos prodavanjem piratskih igrica...al dobro,očito si htio samo malo pozornosti na sebe i to je to...idi momak na benzu ili bauštelu,pusti da ti koža malo izgori da ne možeš spavati i onda razmisli o lakoj zaradi...možda shvatiš da za bjednih 2500kn mjesečno treba dobro guzu oznojiti...
...e moj mladiću,ti da znas sve to sto znas,ne bi na forumima ispitivao gluposti kako lako zaraditi i to jos prodavanjem piratskih igrica...al dobro,očito si htio samo malo pozornosti na sebe i to je to...idi momak na benzu ili bauštelu,pusti da ti koža malo izgori da ne možeš spavati i onda razmisli o lakoj zaradi...možda shvatiš da za bjednih 2500kn mjesečno treba dobro guzu oznojiti...
Iako sam ja zaradjivao piratlukom :) Davno dok su CD przilice kostale preko 1000 kn, bile su max 2X brzine. Jedini sam imao jednu takvu, przio sam ekipi muziku ko lud. Isplatio sam ju u mjesec dana. Vjerovatno bih i prije da je htjela brze przit :)
probaj svercovat
Kupis za manje prodas za vise
!!!!!!!!
probaj svercovat
!!!!!!!!
ovo je dobra idjea.. preprodaja.. narucis/kupis neki predmet jeftiniji negdje i prodas ga nekom za malo skuplje al ne opet za pravu cijenu koliko i kosta u trgovini.. :))
probaj svercovat
!!!!!!!!
ovo je dobra idjea.. preprodaja.. narucis/kupis neki predmet jeftiniji negdje i prodas ga nekom za malo skuplje al ne opet za pravu cijenu koliko i kosta u trgovini.. :))
to je odlicna ideja..mislite kao ebay?
Ne postoji lagana zarada, dobro moj djed kaze : " Nema kruha bez motike".
odi po selu/gradu namještat DTV tunere, ja sam tako zaradio preko 600kn u 2-3tjedna(više ne zato jer je moja regija prva prešla pa su se svi već snašli)
a i preko ljeta pomažem starom(geodezija), idem jedno 2x tjedno, 200kn svaki put i iPhone 4 na kraju ljeta
odi po selu/gradu namještat DTV tunere, ja sam tako zaradio preko 600kn u 2-3tjedna(više ne zato jer je moja regija prva prešla pa su se svi već snašli)
a i preko ljeta pomažem starom(geodezija), idem jedno 2x tjedno, 200kn svaki put i iPhone 4 na kraju ljeta
aha..ti si iz Istre koliko vidim?i ja sam..da al ljudi su navikli da ja radim za besplatno..ja popravljao kompove..i namjestao im..downloadao sve za njih..al uvijek sve FREE!!i sad neznam kak da im kazem..cujte ovo vam stoji toliko i toliko kuna...