Kupovina igara internetom

poruka: 8
|
čitano: 3.608
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

zanima me koliko je sigurna kupnja preko interneta......kupio bi igru sa ove stranice http://games.gs1.net/ pa me zanima koliko je to sigurno.Dali mi mogu uzet više novca nego me igra košta ili nešto drugo naplatiti??....

i zanima me pošto su sve večina igra koje prodaju u dolarima i eurima...dali moram na računu imati eure ili dolare da bi kupio  igru ili je moguče da s HRK-om kupim igru....pa da oni automatski naprave pretvorbu u dolare/eure??

hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 14:47 (Elbobo).
17 godina

imas kod njih kobasicu faq-a

http://games.gs1.net/pages/terms-of-service

pored steam-a nepotrebno.

(izgleda da je isto download and play, nema ti tu slanja postom dvd-a)

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
15 godina
neaktivan

ne moras ti nista pretvarati .. oni ti sami skinu ...

www.game.co.uk

jeftini, brzi, pouzdani ...

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
17 godina
neaktivan

Ako kupuješ od Steama, ne možeš igrati bez instaliranog Steama i ne možeš igrati offline, dok ne podesiš opcije za to, za svaku pojedinu igru. To je izbjegnuto kod http://www.direct2drive.co.uk, a vjerovatno i kod mnogih drugih. Doduše kod Steama je prednost što omogućuje servere i automatsku nadogradnju. Nisam baš neki stručnjak, pošto sam i sam zelen u ovom, ali eto.

17 godina
neaktivan

Postovani!

Planiram ubrzo kupit ps3.

Sad me zanima gdje mogu dosta jeftino nabaviti ps3 igre online i to diskove sa free shipingom ili nesto sitno da se placa dostava.

Unaprijed zahvaljujem!

ANTI_Fejzbukovac
17 godina
Re: Kupovina igara internetom
Riba kaže...

Postovani!

Sad me zanima gdje mogu dosta jeftino nabaviti ps3 igre online i to diskove sa free shipingom ili nesto sitno da se placa dostava.

Unaprijed zahvaljujem!

A da uštediš za PS4 ipak? Mislim kupiti 10 godina staru konzolu po meni baš i nije neka investicija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 12:02 (lllnuclearlll).
17 godina
neaktivan
Re: Kupovina igara internetom
lllnuclearlll kaže...
Riba kaže...

Postovani!

Unaprijed zahvaljujem!

A da uštediš za PS4 ipak? Mislim kupiti 10 godina staru konzolu po meni baš i nije neka investicija.

Ma je mislio sam uzimat ps4, ali igre su preskupe bar za moj dzep a ps3 onako mi nije los i ima dosta dobrih naslova, a i svida mi se podrska za ps1 igre.

ANTI_Fejzbukovac
17 godina
neaktivan

Ima li koja dobra, pouzdana stranica?

Znaci da prodaje i koristene igre i da ima besplatnu ili dosta jeftinu dostavu.

ANTI_Fejzbukovac
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice