Trebam frendu reinstalirati Winse i OC-ati proc i grafu,pa me zanima koliko da mu naplatim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Epic Fail.
200 - 250 kn jel ces dosta vremena potrosit na OC
Reci mu nek da 200Kn i to je to.. :D
Epic Fail.
Cemu to?
Pa nek covjek zaradi :D
A pa i piva nije losa
Pa nije ti bas onda neki frend, meni je hladna piva dovoljna.................
Pa nije ti bas onda neki frend, meni je hladna piva dovoljna.................
Ne pijem ti ja....
A onda uzmete komade i na kavu :D
Ne pijem ti ja....
Kolega poanta je u tome da se prijateljstvo ne naplacuje, ali moze "usluga za uslugu"...............
Stvarno si munjoz ako dolazis s takvim pitanjem na forum.
ak ti je dobar frend kaj bi mu naplacivo...jos ga i nauci OC'at pa nek i sam zna za sljedeci put
poslje nek plati cevape i dovidenja :)
ak ti je dobar frend kaj bi mu naplacivo...jos ga i nauci OC'at pa nek i sam zna za sljedeci put
poslje nek plati cevape i dovidenja :)
I pivu
cca. 30kn..................
Koliko sam puta pomogao frendovima oko instalacije winsa i slicno za besplatno... Rade cu sam pronaci upute nego nekome dat 300kn za oc i instalaciju...
Tko zna kakvu ces pomoc trebat od tog frenda :)
Udri brigu na veselje
Koliko sam puta pomogao frendovima oko instalacije winsa i slicno za besplatno... Rade cu sam pronaci upute nego nekome dat 300kn za oc i instalaciju...
Tko zna kakvu ces pomoc trebat od tog frenda :)
moras znati da si svima "frend" kad ate trebaju za instalaciju, ALI kad aih ti nazoves za nesto ond akrenu problemi, pa s e moze, pa nema se vremena i sl...
ja vise nikome ne radim nista besplatno, a ako ti je frend onda te niti nece traziti da mu odradis besplatno, jer cijeni tvoje znanje
Bar ja znam, skim sam dobar, pa ne zovem svakoga za pomoc...
Udri brigu na veselje
Trebam frendu reinstalirati Winse i OC-ati proc i grafu,pa me zanima koliko da mu naplatim?
Nisam naplatio ni frendovima od frendova koji su moji poznanici, a ne svojim pravim frendovima... Di ide ovaj svijet?
Jel ti to facebook frend, ili ono bas frend kojeg ono, actually poznajes? 
Ja se bavim time nekoh 15 godina i već mi stvarno dosta popravljanja, nadograđivanja, educiranja i slično pro bono. Sveo sam to na najužu rodbinu i na najbolje frendove koji i meni pomognu. Nekad se bolje đabe igrati ili surfati nego đabe raditi nekima koji te se sjete kad te trebaju i kad im neki nadri majstori još više shebu konfu. Za prave frendove se uvijek nađe vremena, samo treba razlučiti tko se zove pravim a tko potencijalnim frendom.
Ništa...