samo BUG, kupovo prije hackera ali je na žalost propo a tako dobar časopis... također koji put pc-play ali nije baš nešto...
iskljucivo Mrezu
ne kupujem nista
Samo:
BUG
BUG
BUG
BUG
Samo:
BUG
BUG
BUG
BUG

Nekad sam kupoval "Pixel", stariji informatičari se sigurno sjećaju :). Poslije sam kupoval PC chip i BUG, a sad ga samo kupim ako ima nešto interesantno jer sve ostalo prije pročitam ili skinem sa neta.
BUG!
I gameplay ali to nije informaticki casopis nego gamerski
Također samo Bug
Davno prije sam kupovao i Hacker (dok sam bio bitno mlađi) sve dok nisu postali umišljeni i bezobrazni. Uostalom, zato su i propali i neka su...
Ja kupujep sve informatičke časopise koje imaju na kiosku....
Pretplatnik sam Buga, a tu i tamo kupim Pcchip alo mi teme izgledaju zanimljive...
Ja kupujep sve informatičke časopise koje imaju na kiosku....
Gameplay nije baš informatički časopis. Više vuče na programiranje igrica, testiranje i ponekad nove grafičke, ali OK.
BUG I INFO
Bug zadnjih 3 god...nekad sam kupovao Enter ali kratko
Niti jedan vise. Do prije 2 godine Bug, ali skuzio sam da vise nije potrebno kad cijeli dan visim na internetu.
Kupovao sam s vremena na vrijeme PC Chip i Vidi, ali jedini časopis koji redovito kupujem već skoro 10 godina je BUG.
INFO
Samo BUG.
Samo BUG
sada samo Bug, a do prije dvije godine još i PC Chip
Samo BUG
prije sam i neke gamerse časopise nabavlja ali ne više.
Samo Bug,ponekad Enter
Dosad sam kupovao Pc Play,a pošto ga zasad nema, onda samo PlayZone.
Nekada sam kupovao VIDI, i dalje stojim da su kvalitetnij časopis od buga. Međutim, u čemu je problem, problem je što je VIDI u dizajnu (pogotvoo WEB) zaostalo debelo iza buga. Također mislim da se polako ali naveliku žalost sigurno raspadaju. Odkad je Teo Valić napustio ih, nema više toliko dobrih tekstova (pogotovo grafičkih kartica).
Šteta, al sada vecinom kupujem bug, jer VIDI jako kasni u moje mjesto sa brojevima.
hej,ljudi..ovako..ja bih se htio pretplatiti na neki informatički časopis,pa me zanima koji preporučate?
informatičke časopise čitam u slobodno vrijeme..tak da..;)
Molim dobre preporuke..hvala
Pa bug naravno.
ma ja sam mislio ovako nešto za slobodno vrijeme..pa sam mislio,da mi netko nešto preporuča..al ipak bug..
S Bugom sam na pretplati..a VIDI i PC Chip čitam u PDF-u..=)